Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dębowa driada

Dobijaja mnie ceny wynajmu mieszkan w wawie;/

Polecane posty

Gość Dębowa driada

o cenach mieszkan w ogole juz nic nie chce myslec... ale cholera wlascicielka znowu nam podnosi:( to i tak tani pokoj jak na wawe bo 900zł za 2 osoby ;/ (ale nie idealny,trzeba sie uzerac z ogrzewaniem i brakiem internetu ktory wg wlascicielki jest ale 512kb na 3 pietrowa kamienice nie pozwlaa czesto nawet na sprawdzenie poczty...) ale kurde ;/ mam 1700 pensji (na zlecenie oczywiscie) 700miesiecznie studia, 500pokoj i ledwo na zycie...czy moze to ja jestem taka frajerka ze za takie piniadze pracuje wawie? fakt ze pierwsze praca ...ale uwazam ,ze hcociaz to zalosne zlecenie powinni jakos rekompensowac lepsza kasa ;/ pocieszy mnie ktos?:)

Gość Dębowa driada
W ogole ludzie nie maja jakiejs swiadomosci zarobkow chyba ;/ Znajomy proponowal nam wynajem kawalerki za jedyne...1500+oplaty :) czyli jakies 2tys miesiecznie, gdybym tyle miala to sama bym sobie kawalerke na kredyt wziela..

Gość ja wynajmuje kawalerkę
za 1200 zl, no ale jest malutka bo 21 metrów, płacę sama, bo nie chcialam z nikim mieszkac, mam raczej dobrą lokalizację, ale koszta- koszta mnie wykańczają :(

Gość ixyyyyyyyyyyy
a co, chcialabys kawalerke za 300 zl? :o

Gość dewdew
w tym kraju nie da sie życ niestety :o

Gość e?????????????????????
Jakim cudem ty zanalazłaś pokój w wawie za 500pln?? Ja szukam w sosnowcu od 3 miesięcy za 500pln i nie ma szans.

A sory 900 za pokój no to ok. Ja szukam pokoju za 500 w sosnowcu

Gość trutururur
o FUCK 900 zł za pokoj 2osobowy???? chyba żartujecie sobie :O ja wynajmuje pokoj 2-osobowy za 360 zł i wiem, że są jeszcze tańsze...nawet za 300 zł są powiem więcej...pokoj 1osobowy mozna znalezc za 400zł miasto to olsztyn :D

Gość malakotka
Mam do wynajęcia mieszkanie 49 m (dwa pokoje, łazienka z oknem) za 500 zł + opłaty we Włocławku. Razem jakieś 900 zł

trutur normalna cana :) Rzeszów za pokój 1 osobowy to ok 350pln> sosnowiec 500 > katowice 600> warszawa 800> Nie wiem co w olsztynie tak tanio. No chyba że PRL i wanna.

Gość lililuj
To nie pokój jest drogi - tylko pensje macie gówniane

Gość Dębowa driada
Nie nie che kawalerki za 300zl, chce zarabiac tyle zeby mnie bylo stac na mieszkanie! (nie tyle samej co z kims) ale ludzie tez nie powinni strzelac cen z nieba...jak widze pokoje za 1500zl to az zal.. 500zl bo dziele przez pol-to dwuosobowy pokoj wiec polowa ceny..nie wiem jak w olsztynie ale w krk sie da z atyle znalezc.. wiecie cena cena ale chodzi o to ze tu wcale zarobki nie sa wyzsze :( przynajmniej nie studentow ,ktorzy zwykle wynajmuja/...

Gość ixyyyyyyyyyyy
tylko, ze wlasciciele tez chca na tym zarobic, myslisz, ze robia to charytatywnie?

Gość lililuj
porównując ceny żywności na Zachodzie - u nas są podobne - to ceny wynajmu o niebo niższe niż tam

Gość Dębowa driada
lililuj-ale porownej sobie zarobki..u nas sa kilkakrotnie nizsze....1700zl ? az zal komentowac, a ostatnio szukam nowej pracy i czasem widze w ofertach stawki-ostatnio szukal ktos na moktowie ksiegowej..za najnizsza krajowa :) wtedy mialabym na reke 1100zl...i starczyloby mi tylko na pokoj...ale jesc juz nie trzeba prawda?

Gość Dębowa driada
i tak zarabiaja :/ oplaty za 1 os to ok 100-130zl wiec jak mieszkanie ma 4 pokoje(nie wspomne o tym ,ze dom kilka pieter) to min 700zl na pokoju zarabiaja, a po prostu starsznie ciezko jets wiecej placic:( nie rozumiesz? ja co 3 mies mam podwyzke o jakies 20-30zl bo "ceny rosna" ale mi pensja nie rosnie! i dziwisz sie ,ze sie wkurzam?

Gość ja wynajmuje kawalerkę
900 zl. zalezy od lokalizacji- jak nie na jakims odludziu to spoko, ale z drugiej strony znam kolezanki ktore placa po 600 za podwójny pokój :O ja pol roku temu wynajmowalam mieszkanie2-pokojowe za 1300 zl. z czynszem, pokój mialam wielkosci mojej aktulanej kawalerki i wynosilo mnie na pol razem z osoba z drugiego pokoju po 650 zl, do tego co jakis czas za prad wiec finansowo znacznie lepiej, ale cos za cos- aha no i lokalizacja byla swietna

Gość Dębowa driada
900zl ale w wawie?

Gość Ruszcie do pracy leniwe dupy
Ja jestem urzędniczkom w ministerstwie mojego tatusia i zarabiam 2,5 tysiączka na łapke + mieszkanko służbowe za które płacę 300zł. Można? Można! Tylko trzeba być przedsiębiołczym i mondrym!

Gość facet taki....
no ja w warszawie wynajmuję pokój jednoosobowy za 750 zł z opłatami;) a widziałem oferty pokoi za 1200 zł!!!!pokoi a nie kawalerek Masz rację ceny wynajmuj są tutaj nie na kieszeń zwykłego kowalskiego mieszkanie 2 pokojowe to koszt 1500 do 2000 zł

Gość ciipppooo
doRuszcie do pracy leniwe dupy Ja jestem urzędniczkom w ministerstwie mojego tatusia i zarabiam 2,5 tysiączka na łapke + mieszkanko służbowe za które płacę 300zł. Można? Można! Tylko trzeba być przedsiębiołczym i mondrym! *przysponsorować ci słownik ortograficzny wiejski kacapie?