Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa27

znacie jakieś tanie księgarnie internetowe?

Polecane posty

Gość gość
Czytałam ostatnio empik.com/lifting-bez-skalpela-trening-miesni-twarzy-gugler-christa,p1099466740,ksiazka-p. Świetna książka.

Gość gość
Najtansza ksiegarnia netowa to bonito.pl Potem aros, znak, nieprzeczytane.pl

Gość gość
Jakiś czas temu zamawiałam empik.com/dwor-wiatrow-galant-daria,p1125557765,ksiazka-p. Bardzo wciągająca książka.

Gość gość
Osobiście mogę polecić również Empik, bo często zamawiam od nich. Jakiś czas temu czytałam empik.com/lifting-bez-skalpela-trening-miesni-twarzy-gugler-christa,p1099466740,ksiazka-p. Świetny i mądry poradnik.

Gość gość
Bardzo duży wybór mają w Empiku. Zamawiałam jakiś czas temu empik.com/lifting-bez-skalpela-trening-miesni-twarzy-gugler-christa,p1099466740,ksiazka-p. Świetny poradnik.

Gość kamilasa
Jeżeli mieszkacie na terenie UK, przejrzyjcie sobie stronę https://www.rewolucja.co.uk ta księgarnia sprzedaje książki, polskie gry planszowe, puzzle itp. Mają niskie koszty dostawy (2 funty), w przypadku dokonania większego zamówienia dostawa jest darmowa. W każdy piątek organizowana jest promocja na jeden wybrany tytuł, także można zrobić zakupy o30-50% taniej.

Gość Mirka34
Zajrzyj tutaj http://aros.pl/ , księgarnia jest naprawdę mega tania, jednak to, co odróżnia ją od innych, to mają również najnowsze książki i bestsellery już w cenach przecenionych, naprawdę świetna sprawa, bo nigdzie indziej nie dostaniesz książki, która dopiero pojawiła się w księgarniach na przykład 30 % taniej.

Gość natta8383
Dyskont książkowy AROS. Polecam. Można zamawiać do kiosków ruchu - tak jest chyba najtaniej.

Gość gość
jeśli chodzi o księgarnie internetowe to ja zamawiam często z http://www.swiatksiazki.pl Według mnie Świat Książki ma naprawdę niezłą ofertę :) nie tylko duży wybór książek, ale też innych gadżetów i to w przystępnych cenach :) duży plus za szybką i tanią wysyłkę, obsługa także bardzo w porządku :) teraz aktualnie czekam własnie na jedną paczkę z nowymi książkami.

Gość chłopaczyna z głową
Dla osób interesujących się prawem i finansami warto polecić sklep internetowy www.unimex.pl. Litertura z tej kategorii w interesujących denach, wiele produktów na wyprzedaży. Cżęsto korzystamy z ich oferty wraz ze znajomymi z wydziału prawa.

Gość urszulowao
Jeżeli chodzi o polskie księgarnie w UK, to Rewolucja jest dobrze wyposażona, wiele moich znajomych robi u nich zakupy. Obecnie na Wyspach jest nas bardzo dużo, także cieszę się, że powstają takie polskie księgarnie, dobrze, żeby dzieci miały kontakt z językiem polskim również w takiej formie.

Gość gość
Livro jak najbardziej. Zawsze dobra stawka, zawsze dobre warunki, no i ogólnie w sieci takie rzeczy po prostu wygodnie się ogarnia. Kwestia taka, jakie macie oczekiwania, jakich książek szukacie. Plus u nich też jest taki, że można naprawdę trafić mega fajne okazje cenowe. To wszystko musi być jednak w miarę rozsądnie wykorzystywane.

Gość gość
Livro - też tam kupujemy. Zawsze na fajnych warunkach, zawsze udaje się trafić fajne okazje, dlatego nie kombinujemy. Największe plusy? Niezawodność, fajne warunki, zawsze mają te książki, które są mi potrzebne. A w sieci kupujemy już od naprawdę dawna i wszystko jest w najlepszym porządku.

Gość gość
Ja od kilku lat zamawiam książki z księgarni www.vesper.pl. Mają niskie ceny, szybką dostawę i szeroki wybór. Ostatnio zamówiłam Portret Doriana Graya i książka doszła do mnie po dwóch dniach.

Gość gość
Zobacz na www.Ckwiedza.pl często zamawiam u nich książki, mają szeroki wybór i bardzo szybką przesyłkę, warto :)

Od siebie mogę polecić Ci także księgarnie www.vesper.pl. Mają szeroką ofertę, częste promocje i szybką wysyłkę. Niedawno zamówiłam Portret Doriana Graya i książka była u mnie już po 2 dniach.

Gość madana

Virtualo ma urodziny. Dużo nowości za pół ceny. Są rabaty na starsze i nowsze pozycje ebookowe. Ogólnie raczej trudno o tak dobre rabaty, ale oni faktycznie je mają. I generalnie nie ma żadnych problemów z nowościami - komuś zależy, to coś na pewno znajdzie. Tylko nie stacjonarnie, a w sieci.