Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemtutaj

Chłopak

Polecane posty

Gość jestemtutaj

Hej. Słuchajcie , pomóżcie mi bo na prawdę nie wiem co robić. Byłam wczoraj na mieście poznać nową kol z nowej klasy i siedziałyśmy sb w parku. Podszedł do nas taki chłopak żeby się dosiąść , ma 21 lat i pali i czasem pije np na imprezach. I jak miał iść to zapytał czy może wymienić się nr i moja kol się zgodziła podała te nr. I on teraz mi pisze że to ja mu się spodobałam i dlatego podszedł, że nie może przestać myśleć o mnie. Nie odp mu bo nie mam już nic na koncie i co chwilę dzwoni. Ogólnie jest fajny, ładny idzie na studia ale odrażają mnie papierosy i różnica wieków, bo ja mam tylko 16 a on 21. Chce się ze mną spotkać żebym zmieniła o nim zdanie. Tylko złego zd o nim nie mam. Teraz nie wiem co robić boję się to zaczynać i nie wiem czy chcę z nim być, nie chcę nikogo zranić , dlatego nie wiem czy się spotkać. Ta kol mówi żebym mu dała szansę a ja się boję. Przede wszystkim dlatego że jest tak dużo starszy. Zresztą tyle jest ładnych dziewczyna a to ja niby mu się spodobałam , trochę w to nie wierzę bo taka ładna nie jestem moim zdaniem . Pomóżcie bo nie mogę przestać o tym myśleć.

Gość wręcz urzekła mnie ta historia
Zieeeew PS: Jak masz 16 lat i zgrabny tyłek to lepiej zacznij się puszczać za pieniądze, bo jak narazie masz ruje a nic na niej nie zarobisz 🖐️

Gość edewdedd
może sie wydawać taki mily a tak na prawde może chodzi mu po głowie wiadomo co, uważaj lepiej i ogarnij sie

Gość lililuj
koleżankę już poużywał, a teraz kolej na ciebie

Gość jestemtutaj
Właśnie jestem ostrożna . Czemu mam się ogarnąć.

Gość jestemtutaj
Sama się puszczaj , ja taka nie jestem, gdybym była to od razu poleciałabym do niego a jak widzisz jestem ostrożna .

Gość edewde
umów sie z nim na jakims neutralnym gruncie i potraktuj to spotkanie jako czysto kolezenskie jak nie chcesz i boisz sie narazie angazowac

Gość jestemtutaj
No tak myślę, ale nie chcę mu rb nadziei, wezmę przyjaciółkę ze sobą będzie lepiej.

Gość edewde
własnie miałam ci zaproponowac zebys dla bezpieczenstwa wziela przyjaciolke, tylko zeby ona sie znowu nie czula jak piate koło u wozu