Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalka13

Czy robić test czy zaczekac??

Polecane posty

Gość moim zdaniem jest tak
to jest wolne forum a skoro - droga gimnazjalistko, rodzice byliby napewno dumni, że potrafisz się zachować na "poziomie". A właściwie - ciebie się ktoś o zdanie pytał ? :)

Gość hmmmm skoro
staracie sie o dziecko to po jaki huj stosujecie sex przerwany???:O czekaj najlepiej do dnia spodziewanej@ a objawy rownie dobrze moga świadczyc o nadchodzącej @ jak bedziesz miala byc w ciazy to jestes bez wzgledu czy zrobisz przed@ czy po@ o ile nie przyjdzie ale wieksze szanse ze wyjdzie pozytywny jest w dniu spodziewanej@ lub po spoznieniu czasem nawet beta nie wychodzi w dniu spodziewanej@a co dopiero test

Gość Natalka13
Nie jestem gimnazjalistką a jak jesteś tu tylko po to zeby krytykowac i obrażać to mozesz wgl sie już nie wypowiadać...

Gość ej ty nooo
moim zdaniem jest tak a ciebie kto o zdanie pytal???? autorka umie sama odpowidac i nie potrzebuje adwokata chyba

nie pisałam do Ciebie Natalko13-pisałam do osoby o nicku to jest wolne forum a skoro. To po pierwsze. A po drugie ja w przeciwieństwie do tamtej osoby nikogo nie obraziłam i nie obrażam :)

Gość Natalka13
OK to przepraszam z te nieporozumienie... Uspokójmy się bo jesteśmy w temacie o ciązach macieżynstwie itp a niektórzy chyba sie nie poczuwaja... Niektore z nas sa mamami niektóre dopiero bedą... ZAchowujmy sie godnie :D

ej ty nooo- jesteś niekonsekwentną osobą, albo to jest "wolne" forum albo nie, co? U nas w tzw demokratycznym kraju obowiązuje wolność słowa, tak więc mogę pisać co chcę i nikomu nic do tego - byle nie obrażać innych (takie mam zasady). Więc zastanów się dziecko nad sobą.