Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

już jestem

Polecane posty

Gość patrasekk
czesc co mialas dzis na obiad?

Gość patrasekk
Wiesz że do Ble Ble zarywa niezła laseczka

Gość patrasekk
a co ma sukienka do tego?

coś ma, ja się za dziewczętami w spodniach nie oglądam nawet, a dziewczę s sukience nawet trochę mniejszej urody sprawia na mnie większe wrażenie niż niewiadomo jaka piękność w spodniach, legginsach

tu nie chodzi o sztuczki tylko o to że kobiety w sukienkach spódniczkach spódnicach zawsze lepiej wyglądają niż w spodniach, legginsach czy też jakiś tam teraz spodniach sindbadkach czy jak to tam się zwie

fiku mikuuu akurat z moją urodą nei musze stosowac takich "sztuczek' - fikuśna jest tak żle że nawet sztuczki nie pomogą ? ;) Ta Twoja sukienka to pewnie do kostek albo jescze dalej :D

żab-X fiku, jutro wyjdź w szortach i krótkim topie Po co się szczypać ,fikuśna nic nie zakładaj ,GWARANTUJĘ Ci że będziesz zauważona i wyhaczona .Dziewczyno zarzuć ten styl zakonnicy bo skończysz jak one, to znaczy bez chłopa . :)

fiku mikuuu blue, dziś mi się cycki wylewały niemalże i NIC Coś Ci nie wierzę ,znając Twój zachowawczy styl ubierania i poglądy że to brunet ma Cię poderwać .Fikuśna coś z lekka rozmijasz się z prawdą,cycki zawsze robią wrażenie na brunetach no chyba że kochają inaczej .

Brassivo nie tylko chlopy patrzą na cycki tylko co tam ma w środku To nie pora na opowiadanie bajek,najpierw cycki potem reszta.Fiku a jak tam rozmiarowo z Twoim biustem sprawa wygląda , bo wiesz rozmiar ma jednak znaczenie ;)

Gość rasput1n
aż się ulewa

Fiku a jak tam rozmiarowo z Twoim biustem sprawa wygląda , bo wiesz rozmiar ma jednak znaczenie A