Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

Kocham dziewczyne z ktora mam dziecko .Prosze o wypowiedzi

Polecane posty

mam syna 5 miesiecy rozstalem sie z kobieta 3 miesiace temu >Nadal ja kocham i syna Ona wyjechal na wakacie na ponad dwa tygodnie piszemy ze soba i rozmawiamy jest szansza ze wrocimy do siebie chociaz poszla do sadu o pozew o alimenty .Powiedzialem jej ze ide na wesele z kolezanka a moze nawet cos wiecej przyjaciolka .To mi odpisala sms ,, Wiesz nie wiem co ty miales w glowie starajac sie mnie odzyskac a w miedzy czasie idac na wesele z jakas panna .Za pare minut drugi jej sms ,, A tak poza tym to twoja decyzja nie jestesmy razem nie mam prawa tego oczekiwac .Nie zyjemy razem wiec rob co chcesz .Rob tak jak chcesz i uwazasz .mi nic do tego,, .Nie Rozumiem jej walcze o nia a po rozmowie przez telefon jak jej powiedzialem ze ide na wesele to sie rozlaczyla .Co o tym sadzicie ??Ona jest na wakacje bog wie z kim i co robi

Gość zapewnoeeeeee
rozumiem ze wpadliscie? bo tak zaZwyczaj sie konczy:D

To po cos ty jej pisal o ten kolezance? To za madre nie bylo

Gość Tak się kończy zabawa
w sex nastolatków.Potem same problemy a dziecko cierpi najbardziej mimo że nic winne nie jest.

Gość moim zdaniem jest tak
jak sie ma dziecko to sie nie mysli o chodzeniu na wesela z jakimis pannami "albo i wiecej". Jesteś jeszcze dziecko, wiesz

Gość mamusiasynusia;)
ale naskoczyli już na chłopaka, nie wiem w jakim wieku jesteście i jaki był powód rozstania ale czemu jej mówisz że idziesz z jakąś panną na wesele? chciałeś wzbudzić w niej zazdrość?? to głupie skoro ci na niej zależy to czemu jej nie zaprosiłeś na to wesele? ona jest o ciebie bardzo zazdrosna sądząc po smsach a ty widocznie za mało się starasz i tą inną panną zaprzepaściłeś swoja szansę. Widać że oboje chcecie być ze sobą ale zachowujecie się dziecinnie. A alimenty musi mieć dziewczyna w sądzie wyznaczone chcąc otrzymywać jakieś zasiłki z opieki więc to akurat naturalna sprawa, tak robią mamy nie będące z ojcami swoich dzieci, i w razie gdybyś nie dawał jej na dziecko musi mieć alimenty na papierze.

Gość SabinaSarnkowa
jak ja kochasz to ja trza bylo zaprosic a nie inna kolezanke teraz to to przekresliles A czemu sie rozstalismy ? ona czeka az sie zmienisz bo widac ze ty nabroiles Zazdrosnia nic nie uzyskasz