Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buarara

potrzebuję szczerej opinii

Polecane posty

Gość buarara

Mój facet mówi że jestem psychicznie chora, a ja już dłużej nie wytrzymuje. Nie wiem co robić czy mam się rozstać z nim czy moze jestem naprawde chora na głowę. Pracuje z nami pewna dziewczyna, bardzo ładna mój facet ogląda się wciąż za nią - gapi się jak nienormalny. Nie wiem jak to się stało - pewnie przez to - ale znienawidziałam tą dziewczynę. Obiecał, że nie będzie miał z nią żadnego kontaktu nie będzie z nią gadał ani nic! A tu patrzę w jego kompie - wspolne zdjęcia sprzed paru dni z jakiejś imprezy wspólnej. Miał nawet jej cześć nie mówić a tu proszę, mam szczerze tego dość. Potrzebuję szczerych dpowiedzi. Dziękuję za każde słowo

Gość buarara
Proszę o jakakolwiek radę !!! Czy możecie się wypowiedzieć !!!

Gość też twierdzę, że
jesteś nienormalna, ale dlatego, że z nim nadal jesteś i dlatego w jaki sposób się wysławiasz.

Gość fvsdgfvdsvggds
ja bym sie porzadnie wkurzyla i zagrozila koncem zwiazku, postawila ultimatum. zreszta moze oni sie na tej imprezie przypadkowo spotkali ale to on mogl pomuyslec wtedy o Tobie ze beziesz wkurzona i wyjsc

Gość sdfdfdg
to nie jest twoj mąż, nie ejst twoja wlasnoscią

Gość maciek z krasinka
ależ w tobie jadu ropucho

Gość maciek z krasinka
słownictwo autorki pierwsza klasa :D pogratulować mądrości :]

Gość krakowikowik
problem polega na tym, że ona jest ładna, bo z brzydką mógłby robić sobie foty na imprezie. Niestety jesteś niedowartościowana i brak Tobie pewności siebie , zazdrość jest normalna ale chorobliwa sprzyja rozstaniom. Dlaczego nie ma jej mówić "cześć" ? A ską wesz , że ona w ogle by go chciała:-)? poza tym nie uchronisz swojego związku jeżeli każda ładna jest niebezpieczeństwem dla Was Tzn. co? Twój chłopak to dupek ?

Gość hashka
Wkurzyłabyś się, nakrzyczała napsioczyła, ok zagroziła końcem związku, a w rezultacie co by Ci to dało? Facet by się nasłuchał, po kilku minutach stwierdził że ma dość po czym by cię olał i miał gdzieś twoje pretensje. To takie proste. Twój facet mówi, że jesteś chora psychicznie. Domyślasz się dlaczego? Ano dlatego, że cały czas pokazujesz mu, że jesteś słaba, że ma cie w garści, cokolwiek nie zrobi i tak nie zerwiesz, nie odejdziesz i sobie pozwala na takie rzeczy... robisz mu awantury, jesteś zazdrosna ( on to odbiera jako słabość, widzi że masz niskie poczucie własnej wartości i wykorzystuje to przeciwko tobie, bo tacy są właśnie faceci)