Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allall

studia

Polecane posty

Gość allall

dostałam się na studia zaoczne I stopnia i mam pytanie: czy bede musiała pisać jakieś dodatkowe egzaminy wstępne? jak tak to kiedy i jak to wygląda? Poza tym powiem szczerze nie mam zielonego pojęcia jak wygląda studiowanie, co to jest sesja i na czym polega pisanie pracy licencjackiej (czy mgr.) Po co jest promotor i czy to wszystko jest takie trudne jakie sie wydaje byc ;). Jeśli ktoś jest w stanie poświęcić mi troche czasu i odpowiedzieć, bedę niezwykle wdzięczna :)

Gość spuscilam zareczynowy w sedesi
na studia zaoczne dostaje sie kazdy, wiec nie pierdo*l ze sie dostalas :) sesja to egzaminy. 2 razy w roku, zime i wiosna. Promotor sprawdza ci prace, bedziesz sie tym martwic na 5 roku A teraz powodzenia.

Gość allall
dobrze w takim razie poszłam na studia zaoczne skoro "dostałam sie" tak bardzo cie razi

Gość spuscilam zareczynowy w sedesi
jestem uszczypliwa widzac debilizm na tym forum, weszlam szukac pomocy, liczac, ze ktos pracuje w oczyszczalni, bo spuscilam w sedesie pierscionek nieopatrznie. To co tu jest to masakra, jakis debilizm, infatnylizm....szok A studia to pryszcz. Gozej z praca w tym kraju. Jakbym jeszcze raz mogla wybierac poszlabym na politechnike. Skonczylam prawo i nie zycze nikomu...

Gość allall
po studiach - fakt nie ma pracy ale ja chce je zrobić bardziej dla siebie niż z myslą ze znajde prace po tym kierunku