Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buty dzis kupiłam

za jaka cene minimalną udało wam sie kupic fajne buty dla dziecka?

Polecane posty

Gość buty dzis kupiłam

?

Gość widze, ze tu wszyscy
skorzane z primigi za 40 zl, dokladnie 10e, bo to bylo w Niemczech , fajne Elefanty ze skora za kostek czarne tez 10e, geox za 15e , skorzane sandaly geox za 10e

Kupilam za 99 zł na wyprzedaży. Syn w nich chodził 3 sezony (dwie jesienie i jedną wiosnę) sprzedałam za 130 bo tak ludzie licytowali, choć wystawiłam od 20 zł. Tak wiec w zasadzie najtaniej jak się dało bo ponad 30 zl na plusie no i 3 sezony noszenia ;) No i przestałam już kupować na allegro :D Jak sobie pomyślę, ze czasem coś licytowałam bo mi się bardzo podobało i komuś nabijałam kasę do kieszeni w wyjątkowo głupi sposób, a ta sama rzecz w sklepie pewnie 3/4 ceny używki kosztowała :)

Gość 8 zł
sandałki z metką, skórzane z Kubusiem puchatkiem na licencji disneya... tyle ze to było na początku zimy.

Gość 8 zł
aa to było w secondhandzie .... na allegro to teraz ceny kosmos mają... targowe bluzki po 70zł sprzedają bo na metce made in Italy niby jest napisane :P tyle że Italii to te rzeczy nie widziały co najwyżej Turcję i od tureckich handlarzy na targu można takie same po 15 kupić :P

Gość a jakie masz
falcotto naturino za 17e, cena sklepowa min 90 euro