Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaav

nienawidze!! :(

Polecane posty

Gość zalamanaaaav

moja ciotka jest okropna nienaiwdze jej :( mam tradzik i pelno sladow po pryszczach i dziur i zeby tak tego nie bylo widac to nakladam podklad i tak tez bylo dzisiaj a ona akurat przyszla i wypalila "o matko dziecko jak ty wygladasz zrob cos z ta tragiczna twarza kup jakis tonik czy cos bo odkad pamietam chodizsz taka pryszczata a ta papka ktora nakladasz ci nic nie pomaga bo i tak wszystko widac" czy jakos tak zrobilo mi sie strasznie przykro i mialam lzy w oczach a odkad wyszla to siedze i wyje, czy to moja wina ze mam taka twarz?? ona mysli ze jakis tonik pomoze?? mecze sie z tym juz 10 lat i nic nie pomagalo a ta cipa nic nie wie na ten temat a jeszcze mi dopieprza :(

Gość spuscilam zareczynowy w sedesi
masz kochana ciocie, ktora jest z toba szczera. dbaj o nie, bo w zyciu nie poznasz wielu szczerych osob. Nie powiedziala tego, zeby ci dokuczyc ale z troski...

Gość harsz8
a byłaś u lekarza

Gość kasaa
a powiedziała to tak wzgardliwie,złośliwie czy normalnie i nie pomyślała że cię urazi?Nie powinna tak wprost ci mówić o tym ,moja matka też mi mówi wiecznie o moim wyglądzie,figurze jak schudnę to że jestem anorektyczka jak utyję trochę to że brzuch mi widać ,nieraz wiem że specjalnie to robi;/

Gość ciociadobrarada.
stara rura, co ty sie przejmujesz, nastepnym razem dowal jej cos, pewnie cos do wieku to ja zaboli i sie zamknie

Gość zalamanaaaav
zlosliwie ona jest ogolnie strasznie wredna i tylko patrzy zeby komus dowalic a ja jestem strasznie wraziliwa na punkcie swojej twarzy nienawidze jak ktos cos mi mowi na ten temat bo zaraz mi sie ryczec chce a ona jeszcze tak wrednie i poszla z lbem do gory i pokazywala jaka to jest dumna ze swojej cery

Gość sdfdfdg
a ile masz lat? i ciotka ile?

Gość kasaa
olej ją,niewarto nad kimś takim rozmyślać

Gość zalamanaaaav
ja 20 ona cos kolo 40-stki jest

Gość sdfdfdg
to faktycznie dosc juz starawa... pewnie ci zazdrosci mlodosci i dlatego dogryza

Gość zalamanaaaav
przejmuje sie bo wiem ze mimo ze chce mi dopiec to ma przeciez racje :( nie lecze sie tzn jak mi cos wyskakuje to mam na to masci i plyny z apteki ale to takie ktore sama kupilam bez recepty, do dermatologow chodzilam dlugi czas wydalam kupe kasy i nic wiec dalam sobie z tym spokoj

Gość zalamanaaaav
ale strasznie jej nie lubie czuje sie przy niej taka malutka najgorsze ze niedlugo bedize wesele kuzyna i ona tez bedzie na tym weselu i boje sie ze cos dowali przy wszystkich a ja sie tam spale ze wstydu

może czas zbadać poziom hormonów itp. nie miałam co prawda ogromnego trądziku, ale na wypryski pomógł mi płyn micelarny bioderma sebum. drogi, ale bardzo wydajny, poza tym przestałam stosować inne specyfiki, jak żel do twarzy czy tonik. po kilku tygodniach skóra zaczęła być w lepszej kondycji i tym w sumie poradziłam sobie z problemami skórnymi. próbowałaś już?

Gość maagdziaanka
Spytaj sie dermatologa o izotretynoinę, ja biorę od 4 miesięcy Izotek. poczytaj sobie najlepszy lek jaki miałam. po 4 msc mam jedynie blizny po trądziku i żadnych krostek. Polecam naprade m

Gość dffdgfhgfjjh
tak i dodaj jeszcze: zniszczona wątroba :)

Gość anonimowykolega
odgryzaj sie, bo z Twojej strony brak reakcji ona odbiera jak przyzwolenie. stara rura kompleksy leczy. powiedz jej, ze obrazajac Cie pokazuje swoja slabosc.

Gość zalamanaaaav
ja tez juz tak robilam kiedys ze nie stosowalam nic ale ja mam taki problem ze ciagle drapie, dlubie przy twarzy i z malego zaskornika potrafie zrobic wielkiego pryszcza a jak juz jest pryszcz to wyciskam az do krwi i potem zostaje plama i blizna :( nie umiem sobie z tym poradzic gapie sie w lustro co 10 min i szukam co by tu wyrwac o iozteku juz mysle od dawna ale narazie nie mam kasy bo to droga kuracje plus badania co miesiac i wizyty u dermatologa wiec narazie nie na moja kieszen ale jak ona mi mowi o twarzy to odrazu robie sie cala czerwona i lzy mi staja do oczu i nie potrafie slowa wydusic tylko ide ze spuszczona glowa a dopiero potem mysle ze moglam jej cos powiedziec ale w sumie nawet nie wiem co

Gość 6766777777777777777777777777
sama jestes winna, puder tylko pogarsza stan cery i robią się dziury, poproś rodziców o ppomoc i wylecz choć trocghe trądzik, ale dziury i tak zostana bo drapiesz!

idź do dermatologa. Koniecznie. Ja też miałam duże problemy z trądzikiem teraz juz mniejsze i to o wiele. Polecam krem i żel do twarzy z firmy Physiogel. Moja pani dermatolog mi poleciła i stosuję i jest ok :) choć wiadomo, że czasem pryszcz wyskoczy :) kiedyś miałam z tego powodu straszne kompleksy a tak nawiasem mam tyle lat co ty :)

Gość zalamanaaaav
wiem ze sama jestem winna ale nie do konca bo tradziku sobie sama nie wywolalam mam pecha i tyle :( a bez tapety to bym nawet listonoszowi drzwi nei otworzyla bo by chyba zszedl na zawal :P corka rybaka dzieki napewno kupie ten Physiogel :)

Gość ohcarol
następnym razem pociśnij tej starej k...

Gość fhigodgflodgffyyuf
Kup sobie jakas serie z drozszej polki, pomoze.

głupia koorwa :classic_cool: w rodzinie tak mącić? :o olej ją i nie przejmuj się :) naprawdę. skoro sama wiesz, że masz problem, to niczym Cię nie zaskoczyła. jak spotkasz ją następnym razem to nie czekaj na jej złośliwości, tylko spytaj: CIOCIU - CO MA WIĘCEJ ZMARSZCZEK - TRĄBA SŁONIA, CZY TWOJA SZYJA? :)

głupia koorwa :classic_cool: w rodzinie tak mącić? :o olej ją i nie przejmuj się :) naprawdę. skoro sama wiesz, że masz problem, to niczym Cię nie zaskoczyła. jak spotkasz ją następnym razem to nie czekaj na jej złośliwości, tylko spytaj: CIOCIU - CO MA WIĘCEJ ZMARSZCZEK - TRĄBA SŁONIA, CZY TWOJA SZYJA? :)

głupia koorwa :classic_cool: w rodzinie tak mącić? :o olej ją i nie przejmuj się :) naprawdę. skoro sama wiesz, że masz problem, to niczym Cię nie zaskoczyła. jak spotkasz ją następnym razem to nie czekaj na jej złośliwości, tylko spytaj: CIOCIU - CO MA WIĘCEJ ZMARSZCZEK - TRĄBA SŁONIA, CZY TWOJA SZYJA? :) - i właśnie taki szczery uśmiech jej piertolnij :D zamknie się stara rura :):) sorry za spam, ale nie wysłało mi tego do końca :)

Gość najdia
hahahah dobre za traba slonia bede tak mowic do wrednych bab :D

Gość najdia
z ta" mialo byc :)