Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CocoMademoiselle

komu byście uwierzyli ?

Polecane posty

Gość CocoMademoiselle

Strasznie się pokłóciłam z koleżanką. Poszło o to, że kilka miesięcy wcześniej na jakiejś imprezie mój chłopak tak dla żartu klepnął ją w tyłek kiedy mnie nie było w okolicy. Ona się zaczęła dziwnie zachowywać, tzn. wg. mnie zaczęła się do niego podwalać. Nawet z moim chłopakiem omawialiśmy niektóre jej zachowania więc nie była to jakaś tajemnica. Zastanawiałam się czemu tak się stało że jej zachowanie takie inne jest wobec niego i on mi się przyznał do tego incydentu. Więc porozmawiałam sobie z nią a ona mi powiedziała, że to nie jest jej wina, że on na nią leci i że ona dla mojego dobra sobie sama to z nim załatwiła, zdradziła mi również kilka innych rzeczy jakie mój chłopak robi przede mną niby w tajemnicy czego nie jestem w stanie zweryfikować kompletnie bo jest po czasie i wygląda to tak, że jest to jej słowo przeciwko jego słowu. Czuję się upokorzona przez mojego chłopaka, że dopuścił do czegoś takiego a z koleżanką przestałam mieć do czynienia kompletnie, bo uważam że kto jak kto ale bliska koleżanka powinna mi o takich sprawach powiedzieć wcześniej :(

Gość sdfdfdg
daj sobie spokoj z tym ruchaczem i prostakiem, dziewuche po srace klepac, masaaaakra

Gość CocoMademoiselle
Nie chcę go usprawiedliwiać, ale to była impreza a mój chłopak jest ogólnie do wszystkich przyjacielski. Poklepie po ramieniu, pogłaska, to nie znaczy dla niego od razu chce cię zerżnąć. Poza tym on się normalnie zachowywał tzn. bez jakichś znaczących zmian a ona zaczęła się dziwnie zachowywać. Np. taka akcja. Nadmienię, że ona jest zaręczona i mieszka ze swoim, jesteśmy u nich na kawie, miejsca dookoła w bród, a ona się położyła przed nami na dywaniku tak żeby jej całe cycki było widać, choć nie ma ich za wiele i ja z nią rozmawiam a ona patrzy na mojego.

Gość CocoMademoiselle
Dodam ze z jej strony dużo było takich akcji, nagle zaczęła mieć do mojego milion spraw, jak on gdzieś wychodził np. do kuchni to ona za nim. Dziwne to wszystko i nie wiem co o tym myśleć. Dodam też że od tamtego czasu moja koleżanka wiecznie popada w jakieś opresje i kłopoty z których musi ją mój chłopak wyciągać gdyż jej narzeczony jest w pracy a tam nie może odebrać telefonu. Wcześniej jej się jakoś takie rzeczy nie przytrafiały a teraz ciągle.

Gość sdfdfdg
jaka ty jestes naiwna, chlopas klepiący obcą dziewuchą w dupsko to dla ciebie normalne? hahaha a potem sie dziwią, ze zdrady