Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraksa232

Jak pozbyć się ojca alkoholika z domu?

Polecane posty

Gość kraksa232

Zacznę od początku : Mój ojciec jest alkoholikiem jednak nigdy przy mnie lub przy mojej mamie nie upił się tak żeby się przewracać itp. Pił od 16 roku życia (jego rodzice byli alkoholikami a jego ojciec przez pijaństwo zginą w wypadku samochodowym kiedy ten miał 15 lat)- praktycznie dużo nie wiemy o jego rodzinie. Ojciec jak byłam mała nie opiekował się mną ani nic z ty rzeczy nigdy nie dawał pieniędzy mamie na życie. Zawsze mamę poniżał , wyzywał nas i z roku na rok jest coraz gorzej. Miał już 3 kochanki z czego z 3 jest już teraz na stałe -,- w dodatku jest to jedna z byłych pracownic mojej mamy. Rodzice mieli kiedyś bar i ta baba razem z nim kradli z niego pieniądze więc mama ją wywaliła a on nadal kradł i teraz baru już nie mamy. Najgorsze jest to,że pobił moją mame mnie i brata (11lat). Raz była wezwana policja to go tylko spisali ,że nie był trzeźwy. Mama chce go wywalić z domu ale on idzie wtedy spać nawyzywa ją nachleje się i olewa. Dostał już 2 lub 3 zgłoszenie do leczenia się i nie poszedł - kompletnie olewa ten problem tylko swoją dzi*wką się zajmuje. Nie wiem jak go wywalić z domu mam dosyć tego koszmaru mój młodszy brat trochę się do niego przywiązał ale i tak ma go dosyć. Proszę pomóżcie mi mam 15 lat i mam straszne przez tą sytuacje problemy z nauką a mojemu bratu dyrektorka kuratorów

Gość dffdgfhgfjjh
wiń tylko swoją matkę, ktora wiedziala ze pijaczyna a wyszla za niego za mąż