Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykawienaławie

moja dziewczyna nie chce uprawiac ze mna seksu

Polecane posty

Gość przykawienaławie

moja dziewczyna nie chce uprawiac ze mna seksu...............co robic,co radzicie?

Rozumiem, że jesteś mężczyzną seksualnym więc brak seksu to dla Ciebie problem. Radziłbym po prostu szczerą rozmowę, może w przeszłości spotkało Ją jakaś tragedia związana z bliższymi kontaktami z mężczyznami a może tak po prostu chce zaczekać do ślubu lub będziecie na dalszym etapie. Szczera rozmowa powinna pomóc.

Gość przykawienaławie
wszystko było dobrze ale od miesiaca nic........to nie wiem.............

Gość Stanął mi
Zostaw ją

Gość dokładnie zostaw ją
dziś kobiety mają chcice i nie trzeba być nawet w związku by mieć seks

Gość ultimatum i tyle
albo uprawia seks albo ją zostawiasz!

Gość przykawienaławie
jak mowie ze chce sie rozstac to mowi ze nie pozwoli bo mnie kocha......niewiem o co chodzi............?

Gość przykawienaławie
w lorzku latam do okola niej a ona nic wiec nie wiem...........

Gość no to pojęcie przechodzi
a ile macie lat? Może jest za mloda jeszcze, albo jesteś beznadziejny i tylko sobie radochę robisz?

Gość gmdka
jesteś kiepski w łóżku i tyle

Gość przykawienaławie
byla zadowolona bardzo zawsze...........nie bylo zle nigdy...

Gość przykawienaławie
jestem szczuply a ona nie dba o siebie i ma nadwage...............co mam robic help ???????????????

Gość no to pojęcie przechodzi
a co ci miała powiedzieć? Że jesteś beznadziejny? Wtedy byś od razu odszedł.. a jak mówisz, ona tego nie chce. Nie powiedziałeś ile ma lat, może nie jest gotowa na seks jeszcze

Gość mam (nie) ten sam problem
Hmm... A może udawała że jest jej dobrze bo nie chciała Cię zranić? A może dowiedziała się że jest chora? A może boi się ciąży? A może ma jakieś zastrzeżenia co do Ciebie (np. nie dbasz o higienę, sprawiasz jej ból itp itd), a może to forma focha i pokazania swojej przewagi, może chce Cię za coś ukarać... Może, może, może... Za mało szczegółów by cokolwiek Ci sensownego napisać...

Gość bierz następną
kobiet chętnych na seks nie brakuje

Gość przykawienaławie
dbam o higiene i nie mam krzakow miedzy nogami...........oboje po lat 23 i jestesmy ponat rok z soba..........

Gość jesteś frajerem
na seks czeka się góra miesiąc jak nie chce rozkładać nóg to następna

Gość elkaa2
Ja tez niechce narazie sie kochac z moim chłopakiem i tez moze sie zastanawiac dlaczego bo zawsze odmawiam....a to dlatego bo nie robi gry wstepnej i nie ma przez to namietnosci....rózne sa powody i wina nie musi lezec po jej stronie....:] rozmowa i tyle....

pewnie nie powala ją Twoja inteligencja ...jesteście tylko "ponat" rok ze sobą...

Gość przykawienalawie
do tego czasu seks uprawialismy minimum 2 razy dziennie bylo wszystko dobrze.............byla zadowolona i to bardzo jak pisalem.... teraz w ogole nie jest zainteresowana...............................w lozku jestem wariat i to jej sie podobalo nie wiem jak teraz....... ona tylko lezala ja ja obracalem.....

wspomniales, ze ma nadwagę, może zaczela się wstydzić swojego ciala ? może to ja krepuje i odbiera ochote na sex?

najczestszy powod dla ktorego kobiety nie chca uprawiac seksu to fakt ze maja beznadziejnych kochankow z ktorymi seks nie stanowi zadnej przyjemnosci dla nich

Gość psycholog_dyzurny
zmień myślenie/nawyki albo kulturalnie rozstań się z dziewczyną... ;)

Gość mozemoze
może cie zdradza ...:P

Gość mozemoze
kurde ludzie dogadajcie się w takich sprawach miedzy sobą ... przede wszystkim ROZMOWA ROZMOWA ROZMOWA !!!!! bez tego to zawsze będziecie probowac rozwiazywac swoje problemy na forum. JA na twoim miejscu odebrałabym to jako sygnal ze czegos jej brakuje, wymysl cos. romantyczna kolacja przy swiecach , zabierz ja gdzies : do kina, pozwiedzajcie cos, zaskocz ja czyms!!!! tylko po tym nie nastawiaj się i nawet nie wspominaj o seksie. jeśli zobaczy jak się starasz to ona tez zacznie :)

Gość mozemoze
ważne! co do mojej ostatniej wypowiedzi: kobieta musi mieć poczucie bezpieczeństwa przy tobie i nie mam na myśli tu prezerwatyw!!! :P związek na tym polega ze kazda z stron musi się starac. wiec staraj się pokazywać jej jak najczęściej jak bardzo Ci na niej zależy MNIEJ SŁÓW WIECEJ CZYNÓW!!!!!

Gość IceOneStorno10001na
1. Porozmawiaj z nią dlaczego ona nie chce tego uprawiać czy tam robić 2. Zacznij się do niej pieścić , zalecać , czy tam podniecać ją 3. Napewno ci się uda do niej zbliżyć seksualnie , wwwaaa i jest już twoja na zawsze , wwwwaaaa ;)

Gość IceOneStorno10001na
;)