Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykawienaławie

moja dziewczyna nie chce uprawiac ze mna seksu

Polecane posty

Gość gość
porozmawiaj i zapytaj sie co chcialaby udoskonalic w seksie w ogole nie chce, czy np. woli oral?

Gość gość
Rzuć ją

Gość gość
Chlopczyku a rozmawiales z nia?! Zenua te yntelygentne zwiazki. 0 rozmowy!

Gość boooooooooooo
zapewnie traktujesz ja jak zabaweczke, pobawic sie i wyrzucic jak sie znudzi i ona to czuje ze chodzi ci tylko o jedno niestety kobietom zalezy na milosci, wam facetom nie, serce i mozg maci duuuuuzo nizej a jak by z jakichs przyczyn nie mogla, np po urodzeniu dziecka(twojego!)to tez by byl problem?pewnie bys se poszukal kochanki na ten czas a jakby byla w zagrozonej ciazy to tez bys nalegal?widocznie nie bierzesz pod uwage wspolnego zycia, bo takie sytuacje sie zadarzaja w zwiazku

Gość gość
Cześć widze za masz prolem ze swoją lubą ja też jestem kobietą też czasami niechce kochać sie ze swoim facetem bo poprostu nie mam ochoty czasami nie uprawiamy seksu od 3-4 tyg no bo poprostu trzeba odsapnąć no ale powiem ci dlaczego niechce sie z tobą kochać : morze boli ją coś,albo kogoś poznała miejmy nadzieję że nie , morze ktoś ją buntuje przeciwko tobie mialam taką sytuacje kolezanka mi mowiła ze moj facet mnie zdradza on oczywiscie zaprzeczal noi do konca nie wiedzialam komu wierzyć nie chcialam odejsc ponieważ mojej koleżance podobał sie moj facet i nie uprawialam z nim seksu bo mnialam obrzydzenie no ale okazalo sie ze chciala mi go odbic w ten sposob :( ,morze nie dbasz o siebie wystarczająco...itd...ipt jest bardzo dużo przykładów dla których niechce sie kochać morze z nią porozmawiaj poprostu to ci morze powie przzecierz caly czas nie bedzie sie chować przed stosunkiem z tobą... Pozdrawiam i powodzenia ;)

Gość gość
Porozmawiaj z nią czytałem powyższy post koleżanki ma racje morze ją uraziłeś w jaki kolwiek sposób.no albo idzcie do seksuologa.. powodzenia ziom

Gość gość
MOŻE - tak to się pisze ( w sensie przypuszczenia), a MORZE jako woda. Co za analfabetki na tym forum.

Gość gość
Ona cie nie kocha i tyle zostaw ja zanim ona to zrobi

Gość gość
Posłuchaj musisz jej zakraść się do łazienki ja tak robię...<3

Gość gość
skoro teraz nie chce uprawiać z Tobą seksu to co będzie po ślubie?

Gość gośćAS
Nawet jeśli się kochacie prędzej czy później będzie źle. Po roku zaczniecie się kłócić. Po 2 latach ją zdradzisz. Potem ona się dowie. Będzie awantura. Nadal będziesz się o nią starał. Ona nie będzie mogła Ci wybaczyć. I tak w kółko :) Jaki z tego morał? Niby zostaw ją, ale to nie takie proste. Bo przyczyn jej niechęci może być wiele aczkolwiek...może źle trafiłeś.

Gość romzzzzzz

Mam podobny problem ale nie idzie ją namówić do seksuologa.... 

Gość hyrs

Może niekoniecznie od razu trzeba iść do seksuologa 😉

Po pierwsze polecam przełamać rutynę. W sensie wybrać się razem gdzieś na kolację, wygospodarować czas na romantyczny wieczór tylko we dwoje.

Gadżety erotyczne również są super. Słyszałeś może o suplemencie Hiszpańska Mucha? W Polsce sprzedaje się to jako Sex Elixir Bardzo skuteczny środek na libido. Podajesz kilka kropelek do napoju. Przetestowalismy kilka razy razem z żoną i miała o wiele większą ochotę ( również swego czasu trochę się u nas pogorszyło w tych sprawach).

Gość romzzzz

A gdzie to kupić?

Gość Samara Morgan
Dnia 7.01.2015 o 22:15, Gość gość napisał:

skoro teraz nie chce uprawiać z Tobą seksu to co będzie po ślubie?

A co to w ogóle za uprawianie seksu bez ślubu? Gardze takimi facetami jak wy, bo ja to bym najpierw chciała zostać - według powszechnie przyjętych norm etycznych i moralnych - żoną a dopiero pozniej kochanką. No ale nie - najpierw trzeba kobietę przelecieć.

Gość hyrs

W sieci dostaniesz bez problemu. Widziałem na allegro czy w sklepie intymnosc . pl

Gość Gosc

Miesiąc bez seksu a wy macie pełne portki jakby świat się kończył Wyluzuj chłopaku daj jej czas. 

Gość Gosc

Hiszpanska mucha to trucizna 

Gość irmee

Mnie to dotyczy. I jest coraz gorzej. Mam udane małżeństwo ale trudno jest mi się przełamać do seksu, za ktorym nie przepadam oraz którego od jakiegoś czasu unikam Stałam się bardzo oziębła seksualnie. Zgadzam sie na stosunki jesli mąż chce ale nie są dle mnie przyjemne. Co robić?

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość irmee napisał:

Mnie to dotyczy. I jest coraz gorzej. Mam udane małżeństwo ale trudno jest mi się przełamać do seksu, za ktorym nie przepadam oraz którego od jakiegoś czasu unikam Stałam się bardzo oziębła seksualnie. Zgadzam sie na stosunki jesli mąż chce ale nie są dle mnie przyjemne. Co robić?

Spróbuj z innym, może się przełamiesz.

Gość wasta93

Przestudiowałaś jakie mogą być tego powody?Bo jest ich wiele; przemęczenie, życie w ciągłym biegu, stosowanie pewnych leków, antykoncepcji hormonalnej, HTZ; choroby psychiczne, naczyniowe i metaboliczne, za niski poziom cholesterolu, stosowanie używek, takich jak alkohol, nikotyna i narkotyki; siedzący tryb życia, a także, brutalnie ujmując – znudzenie się osobą partnera, obrzydzenie jego ciałem oraz monotonne, niczym nie urozmaicone życie seksualne.

Gość irmeee

Nic z tego. Odżywiam się zdrowo, stresu trochę mam w pracy ale mialam go zawsze. Jesli chodzi o męża to jesteśmy ze soba długo i faktycznie mogłabym wziąć pod uwagę to, że przestał mnie pociągać ale sama jestem oziębła seksualnie nie tylko w stosunku do niego ale w stosunku do innych. Inni równiez mnie nie pociągają. Nie jest tak,ze jedynie maż. Hormony mam w normie. Tabletki biorę ale nie ma tutaj znaczenia czy biorę czy nie. Jak nie brałam to również mi się nie chciało.

Gość wasta93

W takim razie polecam przetestowanie sobie tabletek na libido. Ale takich z L argininą w składzie.Poprawiają funkcjonowanie naczyń krwionośnych, więcej krwi napływa do narządów intymnych i tym samym odczuwasz wiekszą ochotę na seks.Dobry skład mają libido therapy. Ogólnie ponoć pomaga zimny prysznic, sama jednak kilka razy spróbowałam i dziękuję.Nie jest to nic przyjemnego.

kobieta, ktora nie chce uprawiac seksu ze swoim facetem jest tak potrzebna jak teściowa podczas nocy poślubnej...., nic nie warta

prawdopodobnie moze po prostu r0chac sie z innym

Gość irmeee

Wiesz zastanawiałam się nad tabletkami na libido, ale nie jestem do nich przekonana. Do tego czy rzeczywiście mogą mi pomóc. Po prostu przyjmowaląm tyle środków a nie były skuteczne ze już powoli trace nadzieję 😞 Do tej pory brałam głównie tabletki homonalne. Ale moze spróbuję.

Gość wasta93

Nie zagwarantuję Ci tutaj na pewno że to zadziała ale moim zdaniem warto wypróbować bo może rzeczywiscie Ci pomoże. Na mnie zadziałało, wnioskując po opiniach w sieci na temat libido therapy to wielu kobietom równiez pomaga.