Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b nm

kamery szpiegowskie - zna sie ktos na tym??

Polecane posty

Gość SebastianFiz
A czy widzieliście może propozycje od JBPartner jak okulary z kamerą szpiegowską? Ja ostatnio trafiłem właśnie na model "V10 Kamera Okulary FULL HD", który naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył zarówno jakością wykonania jak i ilością funkcji w jakie został wyposażony m.in możliwością zamontowania karty pamięci 32GB, kamerę FullHD wraz z dźwiękiem, czy m.in możliwość wyświetlenia daty i godziny na zdjęciach i nagraniach. Super opcja dla firm detektywistycznych, czy osób które chcą coś udowodnić.

Gość believer

Nie tyle co się znam, ale raz kupiłem taką kamerkę. Jeszcze parę lat temu jak mieszkałem z rodziną. 😜 Wydawało mi sie ze ktoś wchodzi do mojego pokoju jak mnie nie ma. Kupiłem na stronie https://elektromaniacy.pl/ i przyłapałem brata na złym uczynku. 😛

Gość aann

Jak ja kupowałem kamerkę i sprzęt do monitoringu to skorzystałem z oferty sklepu www.virtualeye.pl. Głownie dlatego, że sprzedawca mi wszystko dokładnie wytłumaczył, powiedział co i jak, co do czego służy i na co zwracać uwagę. Dzięki temu kupiłem sprzęt z którego jestem zadowolony.