Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonyłeb

Co zrobić aby farba się wymyła ?

Polecane posty

Gość czerwonyłeb

Moja koleżanka ma naturalnie średnio brązowe włosy. Pofarbowała je farbą do 24 myć palette rubinowa czerwień. I ma problem: ten kolor nie chce jej zejść. Myje włosy codziennie po kilka razy szamponem head and shoulders(czy jakoś tak) i i tak nic się nie spłukuje. Co zrobić żeby zejść z powrotem do tego brązu? Czy można potraktować włosy fioletowym szamponem? Czy zgasi to tą czerwień? Proszę o pomoc

Niech sprobuje umyc plynem do naczyn kilka ra7y raz za razem. Moja kuzynka z rudych chciala blond- wyszly jej zielone- plyn to bardzo ladnie zmyl, prawie nie bylo widac

Gość Londynania
Palette - jest mocna ( pic na wode z tymi 24 myciami) Ale czerwienia szybko sie zazwyczaj splukuja :) Chyba ze ta farba to jakies wyjatkowe cholerstwo. Czy ten kolor jest bardzo ciemny? Bo moze po prostu niech ufarbuje włosy brazem , tylko lepiej juz nie Palette ;)

Gość dziewczyno, też to miałam
szampon elseve

Gość Londynania
szampon elseve------- uwazasz ze ten szampon wymyje kolor???

Gość ech...................
ja zeszlam z czerni do jasnego brazu/ciemnego blondu maska z dove. w PL jej nie widzialam ale jakas intensywnie regenerujaca nalozylam na kilka godzin na wlosy w czepek i pod recznik jak splukalam to woda leciala czarna jakbym splukiwala farbe a wlosy byly ok 3miesiecy po farbowaniu:)

Gość Londynania
Z ta maska - to wrecz niemozliwe - maska zamyka łuski włosa - wiec raczej utrwala kolor ! --- niech myje zwyklym szamponem do naturalnych wlosów ale raczej polecam lekki szampon koloryzujacy np Loreal w odcieniu zimnego brazu i powinno byc po sprawie :))

Gość ech...................
mi zeszlo ale nie bede fot wklejac:P fakt faktem ze tez codziennie plukalam rumiankiem w dodatku szampon rumiankowy i maski z miodu:P

Gość Londynania
Co do rumianku to sie zgodze- rumianek zawiera substancje lekko rozjasniajace , aczkowiek on działa raczej na naturalnym odcieniu blondu.