Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prii

Rude włoski

Polecane posty

Gość prii

witam:) nie wiem czy ktos z was miał ten sam problem co ja ale marze i pięknym ognistym rudym kolorku ale niestety nie mogę go uzyskać jest taki moze do kilku pierwszych myc a potem staje sie miedzianym blondem... włosy farbowałam juz firmami : lecher i artego zadna mi si9e nie utrzymuje... znacie moze jakies sposoby lub farby na piekny rudy..??

Nie wiem na ile to stwierdzenie jest prawdziwe, ale podobno "ruda farba szybko się wypłukuje". Moim zdaniem każda się wypłukuje. Sama mam rude włosy i zauważam ciągłą zmianę koloru podczas mycia. Zauważyłam, że jedne szampony bardziej wypłukują (np. Head&shoulders) inne mniej.

Gość olka980
Ja rowniez w czasach rudego na glowie farbowalam farba artego i bardzo ja sobie chwalilam, utrzymywala sie kilka tygodni z niezmiennym odcieniem, dopiero po 3-4tyg splukiwal sie prawie do blondu

teraz to same rude glowy chodza po ulicach, strasznie modny sie stal ten kolor, a ie kazdej pasuje,niestety

Gość ŚLICZNA RUDA
ja mam prawie takie jak na zdjęciu :) fryzierka połączyła trzy kolory a ON oszalał :):):)

Gość prii
SLICZNA RUDA a wiesz moze jakiej firmy i jakie numery mieszała??

Gość prii
ogolnie slyszalam ze z joanny farbami mozna osiagnac taki kolor na jakis czas ale chyba szkoda mi troche wlosów na joannne

Gość Quanquero
Kurczę, ja farbuję na czerwono kolorami Syoss i kolor wcale mi nie blaknie. (farbuję co miesiąc). Co do typowego rudego (tj. takiego, który nie przechodzi w czerwień, tylko bliżej mu do pomarańczowego) farbowałam różnymi farbami (przewinął się chyba Garnier, Palette i inne i również nie tracił na intensywności. Dodam, ze naturnie włosy mam jasno brązowe, a nie bląd, więc moze dlatego nie zmywa sie do miedzianego blądu, nie wiem. Może to też zależy od tego, jaki masz typ włosów.