Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła do szpiku kości

Czy to co zrobiliście złego wróciło do Was?

Polecane posty

Gość zła do szpiku kości

Wierzę w to, że tak jest. Każda wyrządzona krzywda do nas wróci. Byłam kiedys podła. Oto przykłady: - bawiłam się uczuciami dwóch chłopkaów lata temu. Bawiło mnie to,ze sie staraja a i tak mnie nie beda mieli. Teraz ja cierpie. Zakochalam sie w kims kto sie mna bawiła jakchcial a moja druga wielka miłośc nie potrafiła mnie pokochać...jestem samotna i zrozpaczona - kolezanka kiedys wyrzucala ciuchy i poprosila zebym przyszla i poprzymierzala co na mnie pasuje. Bylo tego mnóstwo. W domu odkryłam,ze w jednych spodniach bylo 100 zł. Nie oddałam jej. Wydalam na siebie. Za pare tygodni ukradziono mi nowy telefon w autobusie. pewnie znalazłoby sie jeszcze duzo przykładów. Teraz jestem innym człowiekiem i nienawidze siebie za tamto. Wierze, ze życie odpłaca nam tym samym co my dajemy.

Gość żal suchac
No własnie kurwa staram się być dobra, a tu chuj, jak na złość niewiele się układa...

Gość zła do szpiku kości
Quis leget haec? czy po tym fakcie zmieniłaś/eś cos w sobie?

Gość jeszcze_zobaczymy
Nic nikomu nigdy złego nie zrobiłam. Wręcz pomagam komu się da - od żula po psa. I tak mnie życie kopie w dupę. Jedyna pociecha to nadzieja, że kogoś kiedyś kopnie tak, że już się nie podniesie. Ta jedna osoba jest wyjątkiem od reguły. Innych nie przewiduję.

tak... przestalam bawic sie ludzmi :O okrutne ,ale tak robilam :O nie mowie tu o 2 facetach. to byla wieksza ilosc :O do tej pory mam wyrzuty sumienia :(

Gość zła do szpiku kości
Quis leget haec? w młodości popełnia się wiele błędów. Masakrycznie wiele.

Gość byrkatyrka
A czy dobro powraca? czy to ktos zauwazyl?

Gość łajka3000
do Quis leget haec? dla mojego zachowania nie ma uspawiedliwienia jednego potraktowalam jak psa masakra Trzeba było prześledzić jego historię odwiedzanych witryn www. Może nie był wrażliwcem, więc nie miej wyrzutów :)

Gość zła do szpiku kości
sama nie wiem bo mi się ostatnie lata wiedzie tragicznie...

Gość Florensja
Bo wszystkim rządzi Pan Bóg dlatego każde zło powróci prędzej czy później do tego kto się go dopuścił.

Florensja- moze dla niektorych wyda sie to dziwne , ale moja mama zawsze mowi ze jesli komus pomozesz i oddasz ostatni grosz to Pan Bog cie wynagrodzi dziesieciokrotnie.

Gość kopytkoooo
ta, i może kaktusa Dżordż :) hola hola, bez religijnych wycieczek. Wielu twardych sqrwieli przeszło przez życie z uśmiechem na twarzy i bez większych rozterek. Nadto, co do piekła/nieba / reinkarnacji nie mamy pewności, więc ... nie wierzę w tego typu *zadośćuczynienie* :)

Gość kiedys pewnego dnia
Ludzie, którzy czynili zło i zmienili się postrzegaja to tak; robiłem kiedys złe rzeczy dlatego teraz mi nie idzie, los/Bóg mi odpłaca. Może to jest tak, że sami sobie wkręcamy, a może rzeczywiście los nam odpłaca.