Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nanana50

Chrom

Polecane posty

Bierze ktoś chrom i to działa? Ja się nie nastawiałam na jakieś spektakularne efekty. A jestem pozytywnie zaskoczona! Biorę kilka dni i nie tyle co nie chce mi się jeść słodkiego, co w ogóle mogłabym nie jeść. Oczywiście jestem głodna, więc coś tam jem, ale nie mam ochoty na jedzenie. Gdyby nie głód, mogłabym nie jeść cały dzień. Na mojego chłopaka w ogóle to nie działa. Od czego to zależy, jak myślicie?

ale ja słodkiego i tak nie jadłam jakoś specjalnie, to słone przekąski mnie kusiły, a teraz na nic nie mam ochoty

Gość wujek google prawdę powie
no to po ciula się pytasz o chrom , który ma tylko za zadanie chamowac ochote na słodkie heloooł, liczyłaś ,że to cud tabletki i pomogą schudnąć bez wysiłku i diety grubasko?

z ciekawości zaczęłam brać, bo mój facet kupił :O od kiedy 55kg przy 164 to grubaska? chcę schudnąć 5kg, bo 50 to idealna dla mnie waga :/ ćwiczę i stosuję dietę, ale widzę, że z tym jest mi łatwiej, bo nic mnie nie kusi i jem jeszcze mniej niż sobie w diecie mojej założyłam.

Gość a co myślałaś że wyładniejesz
możesz ważyć i 5 kg przy 180cm wzrostu ciula to mnie obchodzi ale chrom jest po to aby likwidowac apetyt na słodkie albo likwidować kasę z portfela , zanim cos zaczniesz brac bezmyslnie bałwanico to najpierw się zapoznaj na co to jest i w jakim celu bo jeszcze sobie zaszkodzisz , co za kretynki są na kafe to głowa mała

zastanów się do kogo piszesz, ogarnij trochę ten język. napisałam wzrost i wagę, bo nazywa się mnie grubaską, gdzie ewidentnie nią nie jestem. byłam ciekawa od czego to zależy, że na kogoś działa, a na drugą osobę nie.

Gość a co myślałaś że wyładniejesz
to na co liczyłas ,że chrom działa ? sama pisałaś ,że podbierasz chłopakowi , po chuja się tłumaczysz myslisz ,że mnie twoha waga interesuje idiotko? chrom jest po to ,żeby ograniczyć ochotę na słodycze a ty dalej swoje tępa dzido , ważysz ok to po co się tłumaczysz myslisz ,że mnie to interesuje? chrom nie chamuje głodu tylko apetyt na słodkie a jesli mi nie wierzysz to poszukaj w google heloooł tumanie od czego masz neta ? co za idiotki chodzą po ziemi

o ja pierdole, co za chamstwo :O w realu też tak z ludźmi rozmawiasz? masz w ogóle jakichkolwiek znajomych?

Gość działa siła sugestii
widocznie chłopak w to nie wierzy ;) ja kiedyś brałam chrom i pic na wodę się okazał ;) dieta optymalna podziałała, słodkiego mi się nie chciało apetyt w normie , jadłam 2-3 posiłki w odpowiednich proporcjach BTW bo zmieniłam trochę swoje nawyki żywieniowe, chrom nie działa na każdego

Gość po ciula temat zakładasz
każdy może tu pisać , autorko jesteś jebnięta i tępa jak cegła , jak nie wiesz w necie szukaj leniu smierdzący , gimgówno pierdolone

o fuck, socjopatka :O wiem, na co jest chrom, gdzie napisałam, że nie wiem? wzięłam z CIEKAWOŚCI i działa inaczej niż się spodziewałam. naucz się czytać, a potem pouczaj innych, kochanie. nie sądzę, by siła sugestii była na tyle silna, bym się wręcz zmuszała do jedzenia.

Gość tgjtgjtgj
Ja bralam przez jakis czas chrom jak mialam nagle skoki glukozy, nagle dostawalam delirki, oblewal mnie zimny pot, nie mialam sily nic powiedziec i rece mi strasznie trzesly. jedynie zjedzenie czegos slodkiego pomagalo. Probowalam nawet brac kanapke wiecej do pracy, ale organizm potrzebowal jakiejs czekolady lub batona. Po tym faktycznie juz nie mam takich napadow, mimo ze chromu nie biore juz. Cukrzycy nie mam, bo pare tygodni chodzilam regularnie mierzyc, po prostu organizm jakos tak dziwnie reagowal

Gość tgjtgjtgj
Ja bralam przez jakis czas chrom jak mialam nagle skoki glukozy, nagle dostawalam delirki, oblewal mnie zimny pot, nie mialam sily nic powiedziec i rece mi strasznie trzesly. jedynie zjedzenie czegos slodkiego pomagalo. Probowalam nawet brac kanapke wiecej do pracy, ale organizm potrzebowal jakiejs czekolady lub batona. Po tym faktycznie juz nie mam takich napadow, mimo ze chromu nie biore juz. Cukrzycy nie mam, bo pare tygodni chodzilam regularnie mierzyc poziom cukru, po prostu organizm jakos tak dziwnie reagowal

Gość na kafe nie siedzą guru
po prostu inny organizm , na ulotce pisze ,że uzupełnia braki na zapotrzebowanie tego śladowego pierwiastka, na mnie zaczął działać po 2 miesiącach stosowania a na innych po tygodniu a jeszcze na innych wcale a trzeba pamiętać ,że cukier uzależnia tak jak alkohol

Gość na kafe nie siedzą guru
a i gdzieś czytałam ,że ten chrom w tabletkach za zdrowy nie jest , teraz mi dobra dieta wystarczy i jak zrobiłam sobie przerwę od słodkiego ok 2-3 tygodni to sie potem nie chce

Gość panmarek
Skuteczniejsze są jajeczka tasiemca. Chrom zwyczajnie zaburza gospodarkę pracy organizmu. masz wtedy efekt

Gość trochę niższa od żyrafy
panmarek ty masz tasiemca uzbrojonego na mózgu :P

Gość dfu8vbnm
ja pierdole czy wy myslicie ze facetom podobaja sie kobiety wieszaki????:) kobieta musi miec kawalek cycka i dopy , wtedy to jest figura. radze rzezbic figure a nie truc sie jakims swinstwem a tak pozatym spojrzcie na waszych incebyli jak oni wygladaja, ani jeden nie przypomina Adonisa, muskle jak komar piety i z czym do ludu;)

Gość herbatka u tadka
czytaj ze zrozumieniem tępa dzido , temat jest o chromie i czemu na kogos działa a na kogos nie chrom nie odchudza tylko hamuje ochotę na słodycze a i może pomaga utrzymywać właściwy poziom cukru we krwi, ponoc się cukrzykom poleca ;)

Gość ???? :)
Super odpowiedzi dostałaś :) Ja ci odpowiem. Na ciebie chrom podziałał, bo widocznie trzustce coś brakowało. Na twojego chłopaka nie podziałało, bo apetyt na słodkie ma inne źródło, w jelitach. Tu bardziej pomocny będzie olejek z oregano. Wszystko i na temat.

Gość no pewnie tak może
ja też gdzieś czytałam ,że chrom jest dobry dla trzustki więc może tak być

Gość alkokola
hej

Gość tylko jak tu mierzyć siły
ja gdzieś czytałam ,że nie można go zbyt długo stosować i trzeba robić przerwy , ochota na słodkie/ głód na słodkie nie zawsze jest powodem braku tego pierwiastka śladowego , czasem nam się chce słodkiego przy niedoborach magnezu,żelaza ,niektórych witamin a nawet wartościowych/zdrowych białek i tłuszczy, nawet przy niedoczynności tarczycy ;) problem może być bardziej złożony niż nam się wydaje

Gość ja na 500kcal przez 2 tygodnie
chce sie slodkiego, bo to jest pyszne i juz

Gość aniaa_86
sam Chrom to jedno tak samo jak ogolnie minerały, ale równie wazne jest to co, kiedy i ile jemy :) Warto przygotowywac posiłki na parze, jeśc 5 razy dziennie i zastapic czekolade i ciasta np. owocami albo czyms w stylu sorbetu z dodatkiem swiezych owoców :) Polecam sorbet z grycana - bo na pudełku wyczytałam ze 1) nie ma glutenu 2) nie ma laktozy 3) na 100ml ma tylko 80 kcal :)