Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannnnna nikt

Czy jak mam prawie 25 lat a nie mam nikogo to raczej zotanę starą panna?

Polecane posty

Gość pannnnna nikt

czy juz jestem?

Gość Hanna1235486521
przegrałaś życie

Gość ghcrtdfbvc
tez chce wiedziec czy 25 to staropanienstwo? wiekoszosc fajnych facetow juz zajeta..:(:( chliip

Gość pannnnnnnnn ktoś
Cześć, mój dobry uczynek na dziś = zostanę Twoim mężem byś nie była starą panną.

Gość pannnnna nikt
ja miałam facetów, ale właśnie mój ostatni związek skończył się

Gość niestandardowa
na sympatii podobno przypał mieć konto :P

Gość niestandardowa
dobijająceeeeeeee......... można mieć jeszcze konto bez foty-ale kogo wtedy zainteresuje... podryw na imprezach to też już w pewnym wieku lipa. i co tu robić?!?!?!

Ja miałam i na sympatii i na każdym innym portalu i nic z tego nie wynika. Więc nie wiem, czy to jest jakaś metoda

Gość facet taki....
ja mam 28 lat i też jestem sam i chyba tak pozostanie

niestandardowa - wyłapuj ciacha na kafe - w końcu i tak liczy się charakter ;)

Gość niestandardowa
Rhovannion może przyczyna tkwi w tobie.

Gość tak sobiemysle
ale z ciebie idiotka, tez mam 25 lat, kilka zwiazkow, w zasadzie 2 takie powazniejsze. Obecnie jesteste sama od ponad roku, mysle, ze z wyboru, zawsze ide w jakosc. Nie chce juz niczego zaczynac, w czym nie widze przyszlosci. Nie chce mi sie ryzykowac, probowac, jesli nie widze, ze warto i tak sie sklada, ze mimo wielu znajomych, atrakcyjnosci i wielu rzeczy poprostujestem sama. Ale sie tym nie przejmuje. Brak meza to nie jest najgorsza rzecz jaka cie moze spotkac w zyciu :)))) mysle, ze u kobiet najwazniejsza jest swiadomosc, jesli jestes pewna siebie, bo na to zapracowalas, ( i nie chodzi mi o to, ze dbam o siebie, chodze na solarium, mam tipsy i chodz w plastikowych butach h&m ) tylko taka pewnosc psychiczna, ze masz cos w glowie, a zewnetrznie wygladasz dobrze, czyli inwestujesz w swoj wyglad ale z klasa i naturalnoscia, to nie przychodza ci takie glupie mysli. Zrob cos z soba. Usun wlosy z cipki laserem albo zrob sobie sztuczne rzesy, zapisz sie na squasha, biez sie za robote. NIE RYCZ GLUPIA :) pozdrawiam Cie serdecznie

Rhov ty jesteś niedowartościowana - może jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa tak na ciebie wpłynęły i (nie)ukształtowały... Widziałam kiedyś twoje zdjęcie i nie jesteś brzydka, zdecydowanie przesadzasz. Zresztą... spójrz na ludzi wokół. Sami piękni? Gdyby było tak, że pasztet nikogo nie znajdzie to nasz gatunek by nie przetrwał :D

Gość pannnnna nikt
karol widziałam twoje tematy i np jak wklejasz foty penisa, jedziesz po polonistach itp wiec wybacz ale nie:p btw tez jestem po polonistyce jak twoja byla po której tak jedziesz🖐️

trufelko - jestem. To są tylko zdjęcia, odpowiednie światło, makijaż, retusz i tyle. Ale wiem, że nie jestem atrakcyjna i nie mam nic do zaoferowania facetowi. Ani kasy, ani pozycji, ani prestiżu. Więc mnie to nie dziwi.

Rhov a od kiedy to faceci lecą na kasę i pozycję kobiety? Tylko ci najodważniejsi a jest ich bardzo niewielu... Większość facetów - jeśli szuka dziewczyny na stałe- patrzy na spokojne usposobienie. No i może cycki :classic_cool: ;) A poza tym musi być głupsza od nich... :P

Gość Oleeenaa27
A co ja mam powiedzieć 27 lat i co poznam faceta to interesuje go tylko piwko z kolegami i co impreza zarwać nową laske a dodam że zwykle są oni w okolicach lub po 30 więc chyba z tego wniosek że porządni faceci już dawno sa zajęci chyba