Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany Ojciec

POMOCY!

Polecane posty

Gość Zalamany Ojciec

Żona wyjechała za granicę niby na moment jak się okazało już nie wróci chce rozwodu bo nigdy tu nie wróci i mnie nie kocha bo zarabiam za mało . zostałem z małą córeczką , której wiem że nie jestem w stanie utrzymać . kredyty pożyczki które szły na żone i na nasze mieszkanie wszystko zostało na mojej głowie. nawet nie mam zamiaru się z nią sądzić za bardzo ją kocham jestem załamany zrezygnowany tym . nie rozumiem w czym zawinołem zawsze pracoewałem nigdy nie piłem nawet okazyjnie poprostu za mało zarabiałem . co teraz będzie z moją córką czy mam iść z nią pod most? musiałem zabrać następną pożyczkę bo córka nie zrozumie że czegoś nie ma też jest załamana płacze że mama jej to zrobiła nie wie dlaczego tak się stało skoro było zawsze dobrze nawet nie kłóciliśmy . Tylko ja wiem że mama odeszła dla pieniędzy i lepszego życia. ciągle uganianie się po lekarzach urywanie z pracy, patrzenie na smutną córkę i ta myśl czy dam radę jak będzie dalej wyglądać jej życie to nie do wytrzymania. ciągle te myśli i co chwile słuchane słowa mojej kochanej żony że mnie nie chce nie kocha. Bez pieniędzy żyć nie można bez tego nie ma rodziny twierdzi że znudziło jej się życie bo chce podróżować i zarabiać w euro. teraz pozostałem sam wiem że nie jestem wstanie finansowo zarobić spłacić tego i dać córce przyszłośći. błagam wszystkich ludzi a właściwie kogoś bogatego o wsparcie o te pieprzone pieniądze . licze na kogoś z dobrym sercem. ale błagam dla mnie życie i tak się skończyło niech córka coś po mnie ma konto córki 11 1500 2240 1022 4001 2406 0000