Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alluuuta

Czy też wolicie topiki z mała ilościa wypowiedzi?

Polecane posty

Gość alluuuta

Osobiście wpadam na cafe i czytam i udzielam sie tylko w topikach z mała ilością wypowiedzi. Głównie z tego powodu, że w innych często dawno odpłynieto od głównego tematu. Taki zauwazyłam u siebie nawyk. To ja jestem dziwna? czy inni tez tak mają? :)))

Gość iruieruei
Ja mam to samo jednak tylko dlatego że nie chce mi się czytać kilkudziesięciu innych wpisów i powtarzać to co napisało już grono przedemną. Przyjemniej jest pomóc komuś lub pogadać kiedy nie ginie się w tłoku wypowiedzi.

Gość alluuuta
noo cos w tym jest, mam podobne odczucia. Ciekawe o co chodzi? czy dlatego że każdy ma potrzebę bycia słyszanym? zauważonym :) Pewnie chodzi tez o potrzebę akceptacji. Znacznie łatwiej jest się przyłaczyc do nowoowstałej rozmowy gdzie nikt sie nie zna niż próbować wypracować sobie miejsce w dużej dyskusji. A może to lenistwo? Cóż za refleksje mnie dopadły :D

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja też wolę wchodzic do topików o mniejszej ilości postów :)

Gość tak ja tak mam ja
to zalezy jaki topik. jak jakis ciekawy, chocby prowokacyjny, to czyta sie pomimo, ze ma ponad 100 wypowiedzi. ale jak ma juz ponad 300 to wiadomo, ze albo na ostatniej stronie same bluzgi, albo mamuski juz zaprzyjaznione gadaja na zupelnie odbiegajacy od tematu temat - jesli wiecie co mam na mysli ;) czasem jak widze topik z niepospolitym tematem i 100 - 200 wypowiedzi, to rzuce okiem na ostatnia strone, czesto jest tak, ze wciaga mnie tak bardzo, ze czytam od poczatku :P coz, jestem kafemaniaczka i sie tego nie wstydze ;)