Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mania25

biegonka u 2letniego dziecka

Polecane posty

moj synek drogi dzien meczy sie z biegunka,fakt stolce sa papkowate ale jest ich zdecydowanie za duzo.kupilam dzis w aptece carbosal czyli wegiel aktywowany w syropie,czy on pomaga?

Gość idel
wiesz z biegunka nie ma zartow ile syn oddaje stolcow na dobe?? dopajasz go jakims orsalitep albo hipp ors? co podajesz mu do jedzenia? najlepiej gotowany ryz i gotowana marchewke podajesz mu probiotyki dicoflor itp? to wszystko ma duze znaczenie a i do picia absolutnie nie podawaj soczkow owocowych najlepiej zaprz zwykla gorzka herbate i niech pije chocby po lyku co chwile

Gość idel
diclofor

Gość idel
a co do tego wegla to ponoc pomaga , moglas kupic smecte i po kazdym luznym stolcu mu dac kleik ryzowy itd sok z jerzyn chyba tez pomaga nie pamieam dokladnie

Gość jak papkowate to bym
nie panikowała. podaj mu ten węgiel,ostrożną dietę wprowadź- powinno minąć

Gość sasiadeczka__44
ja nie polecam wegla dla dwu letniego dziecka, raczej jest to srodek dla starszych osob, dla dzieci dobrym, zarazem skutecznym i bezpiecznym rozwiazaniem jest lactoral, probiotyk. Ja juz od dawna go uzywam, biegunka szybko po nim ustaje

Gość Sbbssivssh
Ja polecam nifuroksazyd albo suszone jagody. Czytałam tez gdzie ze przygotowana cole