Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czy wózek TAKO Jumper 3w1 to dobry wybór? Czy gondolka nie zrobi się za mała dla maluszka przed końcem zimy? Rodzę w połowie września i do tego wózeczka się przymierzamy głównie ze względu na ceny używanych wózków tego modelu. Bierzemy też pod uwagę fakt, że ma skrętne przednie koła, amortyzatory, koła są pompowane no i można nałożyć fotelik na stelaż wózka. proszę o opinie, pozdrawiam :)

Przyzwoity wózek choć jak dla mnie stanowczo za ciężki. Jest bardzo popularny, czasem mam wrażenie że co drugi wózek na spacerze to ten więc chyba ludzie są zadowoleni.

Gość mama Julii 2010
Ja rodziłam w czerwcu i miałam tako jumper x, byłam bardzo zadowolona i uważam ze był to jeden z bardziej trafionych zakupów. Gondoli używaliśmy jakoś do wiosny wiec spokojnie jak rodzisz we wrześniu to posłuży ci do lata. My przesiedlismy się na spacerowke bo córka wolała podziwiać świat z pozycji siedzącej a nie dlatego ze z niego wyrosła.

my też użytkujemy ten wózeczek. Córa urodziła się w połowie grudnia i dopiero tydzień temu przesiedliśmy się na spacerówkę. Gondola nie powinna być za mała z tego co się orientuje ten wózek ma jedną z większych gondol dostępnych na rynku. Faktycznie zgadzam się z uwagą o ciężarze, ale mnie akurat to nie przeszkadza ponieważ nie noszę go po schodach. Gdybym była skazana na wnoszenie wózka na drugie piętro nie byłabym aż tak zadowolona.

my też użytkujemy ten wózeczek. Córa urodziła się w połowie grudnia i dopiero tydzień temu przesiedliśmy się na spacerówkę. Gondola nie powinna być za mała z tego co się orientuje ten wózek ma jedną z większych gondol dostępnych na rynku. Faktycznie zgadzam się z uwagą o ciężarze, ale mnie akurat to nie przeszkadza ponieważ nie noszę go po schodach. Gdybym była skazana na wnoszenie wózka na drugie piętro nie byłabym aż tak zadowolona.

Gość pseudo nim
niestety spacerówka jest nieskładalna razem że stelarzem, co czyni ja nie praktyczną do wozenia w aucie. masz 2 mega duże elementy do przewiezienia. musisz mieć ogromne auto. więc kupilismy spacerowke inna. nie polecam 3 w 1

Gość kikolec
ja mialam inny wozek ale radze kupic osobno gondole a spacerowke mniejsza i lzjesza

Gość ojtam ojtam
mam jumpera x - super wózek - urodziłam w październiku - gondola starczyła spokojnie - na wiosne synek jeździł w foteliku wpiętym do stelarza a potem spacerówka - jest ciężki ale bardzo dobrze sie go prowadzi i dziecku świetnie się w nim siedzi