Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez brody ni hooja

podatek za wynajem mieszkania

Polecane posty

Gość bez brody ni hooja

Hej Czy jak ktoś komuś wynajmie mieszkanie legalnie i płaci podatek z tego do skarbówki to melduje te osobę w tym mieszkaniu ?

Gość a co ma podatek do
obowiązku meldunkowego? :P Sprawdź sobie w googlach :P Zreszta meldunki mieli znieść bo to komunistyczny wymysł. wiesz, że teoretycznie masz obowiązek się meldować jak przebywasz gdzieś dłużej niż bodajże 2 dni. :P POjedziesz do siostry na tydzień to zgodnie z prawem musisz się u niej tymczasowo (do 3 miesiecy) zameldować bo inaczej grożą sankcje :P Polskie prawo to jeden wielki absurd Wyjazdy za granicę tez masz obowiązek jak narazie zgłaszać władzy :classic_cool: buahahahahhaha żal

Gość bez brody ni hooja
ale nie musi ? bo ja mam czasowy meldunek u siostry stałego nie mam wróciłam z Niemiec na rok do Polski a potem wracam no i nie wiem czy sie nie doczepi meldunku koleś że mam tylko czasowy a 2 czasowych przeciez nie moge miec gdyby musial mnie zameldowac u siebie

Gość bez brody ni hooja
a co ma podatek do właśnie nie wiem i pytam wiem że to żenada ale bez meldunku nic nie zrobisz taka prawda musiałam meldowac sie u siostry zeby załatwic ubezpieczenie bo bez meldunku nie chcieli mi dac