Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kahna2002

Odchudzanie z METABOLIZERGOLD czy ktoś próbował??

Polecane posty

Dziewczyny napiszcie mi coś o tych tabletkach przeczytałam artykuł i zamówiłam ale sama nie wiem. Nic mi nie pomaga zostało mi 13 kilo po ciąży na tabletkach sibutril zgubiłam 3,5 w ciągu 3 tygodni ale mam nadzieje, że ten artykuł zmieni mnie i już nie będę musiała wracać do tematu wagi. http://dziennikreportera.com/1/

Gość misiunka159
Tez zamowilam i czekam teraz na przesylke. Nadzieja, nadzieja, nadzieja :)

a co o tym myślisz??? bo ja zaczęłam stosować siburtil ale tylko 3 kilo mniej a jest o wiele droższy mam nadzieje, że to pomoże, ja mam tak, że się szybko zniechęcam i chciałabym zobaczyć większe efekty kurcze mam nadzieje, że to pomoże, masz kogoś kto to stosował??

Gość misiunka159
Niestety nie mam nikogo kto to stosował, ppierwsze widze taka reklame. Mi po ciązy tez zostalo sporo kg, chcialabym schudnac tak chociaz z 15, super by bylo, teraz i tak nie slodze i nie jem chleba, ale wiesz jak to jest, jak sie zachce to koniec :) hehe. Ja pewnie tabletki dostane w srode, zobaczymy, jestem raczej sceptycznie nastawiona... bo w cuda nie wierze, ale moze chociaz jesc sie tak mocno nie bedzie chcialo, no i sporo dobrych opinii, sama nie wiem, moga byc podstawione, no wiesz jak nei sprobujemy to sie nie dowiemy :)

Gość dziewczyny ja własnie zamówiła
m, opisze efekty, jak tylko jakies będą.

a ile placilyście za te tabletki? mała porada, w momencie, gdy chcecie opuścić stronę, wyskakuje okienko, że możecie kupić jeszcze polowe taniej, niecałe 90zł :P ja tak własnie zrobiłam

Gość misiunka159
Ja nie miałam z kim tak zrobić, bo kolezanka nie miala kasy :( dlatego zamowilam tylko jedno opakowanie i dalam 137 zl. ale skoro zwracaja po 60 dniach to luzik :)

źle mnie zrozumiałaś, ja nacisnęłam, że wychodzę ze strony, tam gdzie jest formularz wypełniania i wyskoczyło mi dodatkowe okno, że proponują jeszcze taniej i zamówiłam za niecałe 90zł. Pierwsze opakowanie, czyli o połowę taniej.

mała poprawka, nie połowę, tylko trochę więcej, bo zapłaciłam 89 zł chyba, zamiast 137

Gość misiunka159
A no to widzisz, fajnie miałaś, ja zapłaciłam 137 zl, no ale jak bedzie dzialac to i 200 bym dala :) kiedy zamowilas?

ja też zamówiłam i czekam mam nadzieje, że będą efekty stosowała siburtil ale tylko 3,5 kilo mniej mam nadzieje, ze z tego będe zadowolona mój metabolism zawsze był zły a naprawde nie jem dużo ale czasem właśnie musze zjęść coś słodkiego chyba magnez spada, ale przecież od czasu do czasu to nic złego. Mam nadzieje, że nam wyjdą nasze założenia. Po siburtilu jestem troche zawiedziona.

Gość misiunka159
Ja tez juz stosowalam wielu srodkow, ale tego jeszcze nie. ciekawa jestem, a najlepsze jest to ze ja tez duzo nie jem i kolacji nie jem, ale przed @ zawsze mam chcice na slodycze ;/ mam nadzieje ze to sie skonczy no i ze efektu jojo nie bedzie :)

jak to się stosuje mam nadzieje, że to nie jest robienie ludzi w balona i naprawdę pomoże.

Gość misiunka159
Wiesz co do tych wspanialych efektow to tez bym sie zastanawiala, ale mowie, jesli sie nie sprobuje to nie bedziemy wiedziec czy dziala czy nie :)

Gość mmiirrkkaa
gdzie jest ta opcja rezygnacji?? tak zeby sie obnizyla cena do 90zl?

Gość misiunka159
Wydaje mi się ze po prostu jak chcesz wyjsc ze strony z zamawianym przedmiotem z tego co zrozumialam jak to pisala dziewczyna i wtedy pewnie zeby jednak zachecic do zakupu obnizaja cene.

Gość misiunka159
dziewczyny jest nas niewiele to opisujmy jak sie czujemy po tabsach, czy chce sie jesc czy sa jakies skutki uboczne itp. ja jeszcze nie dostalam czekam czekam czekam :)

Gość mmiirrkkaa
dokladnie, opisujcie jak tam wrazenia po tabletkach:) bo nie wiem czy jest sens wydawac 139 zl:)

Gość mmiirrkkaa
czy ktos kto ma te tabletki moze napisac jaki jest ich sklad i ile dziennie sie bierze??

Żadna tabletka nie zastąpi prawidłowego odżywiania i ćwiczeń. Suplementy mogą co najwyżej delikatnie wspomóc proces odchudzania, minimalnie podnieść metabolizm, dostarczyć organizmowi niezbędnych składników, których nie zawsze wystarczająco dostarczamy z pożywieniem. Ale suplementy powinny być używane "obok" a nie "zamiast" regularnych ćwiczeń i dobrej diety. Strona podana w pierwszym poście zawiera typowe, reklamowe informacje, nakłaniające do kupna. Marketing w czystej postaci. "Jak to się stało, że Harriet Jenkins pozbyła się aż 96 kg? Nie jest to żaden cud, ani efekt działania jakichś super diet." Oczywiście, że to nie cud, bo każdy zdrowy człowiek może schudnąć. Na pewno nie jest to efekt działania super-diet, bo takowe zwyczajnie nie istnieją. "Ten imponujący efekt udało się osiągnąć dzięki tabletkom, które łączą ze sobą, aż 4 najważniejsze składniki spalające tłuszcz." Proszę o podanie mi nazw tych składników spalających tłuszcz i fizjologiczny sposób działania (nie chodzi mi o te pierdoły typu "ekstrakt z owoców itd". tylko jakie to niby związki chemiczne). Kwasy tłuszczowe są spalane tylko i wyłącznie w organizmie w wyniku przemian metabolicznych. Nie istnieje tabletka, którą weźmiemy, a ona zacznie spalać tłuszcz. Jedynie są suplementy, które mogą wspomóc te procesy i spalanie tłuszczu. Organizm wtedy chętniej sięga po zapasy tłuszczowe jako źródło energii, np. w trakcie ćwiczeń, czy ruchu generalnie. "Oczywiście, po pewnym czasie Harriet zaczęła być coraz bardziej aktywna fizycznie (zaczęła biegać), jednak to nie ćwiczenia doprowadziły ją do 73 kg, lecz te tabletki." Co za bzdura. Ruch bez tabletek - schudłaby. Tabletki bez ruchu - nie schudłaby. Ćwiczenia spowodowały, że schudła. Tabletki co najwyżej ten proces usprawniły. I nie ma siły, żeby było inaczej. Inne kwiatki na stronie do której prowadzi odnośnik: "Niezależnie czy chodzi o ćwiczenia fizyczne czy niskokaloryczną dietę - organizm najpierw zużywa zmagazynowane węglowodany zanim przejdzie do spalania tłuszczu." Organizm w trakcie ćwiczeń najpierw pobiera energię z fosfogenów, potem z glikogenu wątrobowego i mięśniowego, a potem utlenia kwasy tłuszczowe (poza tłuszczami pobiera energię również z innych źródeł). Następuje to po 15-30 minutach od rozpoczęcia wysiłku. Jeśli ćwiczymy odpowiednio, na niskiej-średniej intensywności, poniżej tak zwanego progu tlenowego, to stosunek energii pobranej z utleniania tłuszczy do tej z innych źródeł, wynosi mniej więcej 8 do 2. "Węglowodany są jak gąbka czterokrotnie zwiększają swoją objętość magazynując wodę." Ale spalanie węglowodanów daje nam zawsze tyle samo energii, bez różnicy czy wchłonęły wodę czy nie. Także nie ma to znaczenia. Woda energii nie dostarcza. Węglowodany, rozłożone do glikogenu magazynują wodę w proporcjach 3 gramy wody na 1 gram glikogenu. Glikogen jest magazynowany w mięśniach i wątrobie. Woda zmagazynowana z glikogenem, przy jego spalaniu jest usuwana razem z potem. Proces wstępnego spalenia glikogenu jest niezbędny i tej fizjologii nie zatrzyma się żadnymi tabletkami. "Niestety, organizm tak funkcjonuje, że prawidłowe odchudzanie to bardzo powolny proces" Tycie to też powolny proces. Skoro tyłaś przez lata, a przynajmniej długie miesiące, to czemu oczekujesz zdrowej utraty nadwagi w kilka-kilkanaście tygodni? "Jednym z bazowych składników jest Ekstrakt z owoców Garcinia Cambogia. Pozwala on zmniejszać uczucie głodu, a to prowadzi do ograniczenia spożywania posiłków, najważniejszej rzeczy w odchudzaniu. Dzięki chromowi nie będziesz mieć napadów głodu i ciągłej ochoty na jedzenie." I to jest jeden pozytywny efekt. Ale to samo można osiągnąć bez kupowania tychże cudownych tabletek - zdrowo się odżywiając. "Ekstraktu z Green Tea, który równocześnie odpowiada za oczyszczanie organizmu z nagromadzonych toksyn." Organizm (zdrowy) sam świetnie radzi sobie z usuwaniem toksyn. Tu akurat pomocy nie potrzebuje. Jedynie wystarczy nie dostarczać mu kolejnych porcji śmieci. "W standardowych dietach odchudzaniu towarzyszy spadek energii i witalności." Tylko na tych robionych bez głowy, ograniczających kalorie i niezbędne składniki odżywcze do idiotycznego poziomu, jak kopenhaska czy 500 kalorii. "Aby temu zapobiec, należy dostarczyć substancji pobudzającej, a jak wiadomo nie ma lepszej niż kofeina. " A kofeina zatrzymuje wodę w organizmie. A wcześniej jest napisane, że chcemy tego uniknąć? Czyli o co w sumie chodzi? "Wszystkie suplementy diety są opiniowane przez Instytut Żywności jako środki: "O przeznaczeniu dla osób otyłych pragnących utracić tłuszczową masę ciała." " Opiniowane, nie polecane. Spora różnica.

m. Hej, właśnie przyszły mi tabletki, a u was jak tam, sa jakieś efekty już?

Gość misiunka159
ja wzięłam dzisiaj pierwsza tabletke ale na efekty bede patrzec dopiero po tygodniu, postaram sie dwa razy w tygodniu zrobic sobie dzien treningu z tymi 4 tabsami tak jak pisze na opakowaniu, nie wiem moze troche pobiegam poruszam sie, pojde na szybki spacer z synkiem :)

Gość agusssssss
hej dziewczyny a ile jest tabletek w jednym opakowaniu? na ile wystarczają?

Gość misiunka159
jest 60 kapsulek, dwie dziennie sie bierze a jak jest dzien treningowy to 4.

Gość boberus
zastanawiam sie nad zakupem.. myslicie ze jesli sie faktycznie nie schudnie to zwroca kase.. czy to kolejny pic na wode.. chcialabym 8k chociaz zrzucic

Gość boberus
zamawialyscie na tej stronie?? http://tabletkinaodchudzanie.sklep.pl/i.php czy na innej bo chcialabym wychaczyc tabletki za te 90zl a jak zamykam strone to mi nic nie wyskakuje.. no chyba ze inaczej mam ja opuscic.. pomozecie?

Gość misiunka159
tak zamawialysmy na tej stronie. mi tez sie nic nie pokazalo i zamowilam za 137 zl.

Gość agusssssss
no własnie ciekawe czy wrócą kase jak nie poskutkują.. eh tez mam ochote zamówic..

m. Wzięłam dziś drugi raz metabolizergold i jedno co mogę powiedzieć dziewczyny, że kompletnie nie mam łaknienia. Jest po 14 a ja czuję, że musze coś zjeść, tzn. tak podświadomie, ale w cale mi się nie chce, hmm?