Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski joe

Dlaczego kobiety boją się pokazać bez makijażu?

Polecane posty

Gość ciekawski joe

???

Gość ja prawie nigdy sie
nie maluje tylko czasami rzęsy i kreske

Gość hjehje
bo myślą ze niespodobają się facetowi. Mimo ze nie wygladają brzydko to wygladają inaczej .. oczy są jasniejsze przez co wyglad jest troszkę inny...

Gość Historyjka
Ja sie od 25 lat tak pokazuje, codziennie :-P

Gość tylko błyszczyk
Chcą wyglądać dla niego ładnie, lub same dla siebie chcą się czuć atrakcyjne.

Gość Kafefanka
Ja maluje tylko rzęsy, a i tak nikomu bez tuszu się nie pokazuję bo po prostu wygląda się dziwnie, nawet bardzo dziwnie. To tak jakby facet sobie ściął rzęsy, nawet małe zmiany na twarzy są baaardzo widoczne i zauważalne.

Gość errereter
kafefanka widocznie ty jestes bardzo brzydka i dlatego "dziwnie" wygladasz

Gość Ja nie robię
makujażu

Gość to ja się dołączę
ja się nie maluje i nie boję się pokazać bez makijażu , mam ładną cerę bo o nią dbam

Gość laura2444444444
bo sie boja ,ze ktos sobie pomysli ,, o rany ,ale ona wyglada bez makijazu... jednak o wiele gorzej niz z makijazem"albo ,ze ktos je wezmie za brzydkie

Gość laura2444444444
ja mam ładna cere ,ale sie maluje bo bez umalowanych rzes mam bardzo blade oczy bo jestem blondynka i moja twarz jest taka rozmyta

Gość dziewczynki się boją pokazać
kobiety już nie, kiedyś się wstydziłam bo mam cerę jaką mam (dbam o nią, ale no cudu nie zrobie, genetycznie tak mam),juz pomijam, ze nei wygladam jak laski z reklam, ale na miescie wiele ma ladniejsza cere. lecz co poradzę? teraz mam to w dupie,nawet niech mnie ktoś bierze za brzydką, co z tego wyniknie? nie musze się podobać każdemu na ulicy, poza wyglądem cenię inne rzeczy u ludzi toteż u mnei samej nie jest on na pierwszym miejscu i nie muszę ukrywać każdej niedoskonałości

ja sie nie boje pokazywac bez makijazu ..makijaz zakladam jedynie do pracy i na imprezy i to tylko turz kredka i puder sypki na policzki a do sklepu itd wychodze bez ;] a nie boje sie bo nie mam czego kobiety powinny pokazywac piekno natury poza tym niektore a raczej wiekszosc dziewczyn o wiele ladniej wyglada bez makijazu

Gość no jeżeli TURZ :P
to musi być pięknie

Gość manrainer
Bylo ostatnio o ty w Rozmowach w Toku masakra dziewczyna potrafila przez 1-2 tyg. nie zmywac makijazu . Oczywiscie Ewa namowila ja do zmycia makijazu.... Tego sie nie da opisac w ogole inna osoba nie to ze zaraz brzydal wrecz przeciwnie sliczna byla oczywiscie bez tej chemi na twarzy....wole bez !-!

ja się nie maluję , a mam już swoje lata. Nie ma makijażu, więc się nie boję pokazywać bez niego.:)

Gość ja tam sie nie boje
mam 35 lat i nigdy nie "malowalam sie " zazwyczaj tylko odrobina pudru w kamieniu zeby zmatowic twarz i blyszczyk na usta, oczu nie tykam ani cieniami ani maskarą ... na brak powodzenia nigdy nie narzekalam , a cery nie mam doskonalej

Gość bacinka
uważają, że są atrakcyjniejsze i zadbane w makijażu, im więcej tym piękniej

Gość ja też się nie maluję
nie nakładam szpachli cieni, tuszu szminek kolorowych, tylko bezbarwne układam tylko brwi ale to nie makijaż nie boję się tak pokazać bo nie mam czego się bać, wygladam naprawdę dobrze, mimo ze specjalnie nie dbam o skórę

Gość bacinka
saute nie wypada wyskoczyć nawet do piekarni po bułeczki kobieta musi być zadbana, młoda, zdrowa, piękna i pociągająca , faceci muszą się za nią oglądać, wtedy czuje się atrakcyjna i pożądana :D

Gość ja też się nie maluję
bez przesady, nie ma potrzeby aby obcy meżczyźni biegali za mną nie mogać się odessac od mojej dupy, oprocz bzykania są inne zajęcia w zyciu i to one zazwyczaj wypełniają większość czasu

Gość bacinka
nawet w prozaicznych zajęciach typu sprzątanie czy pranie pazury muszą być zrobione, brwi wydepilowane, oko podmalowane, przecież nigdy nie wiadomo kto zapuka do drzwi, trzeba wyglądać dobrze nawet w trudnych i mniej komfortowych sytuacjach bo facet na zapuszczoną kobiet ę nawet nie spojrzy

Gość anyeeuw
bacinka moze dla kobiet malowartosciowych, bez zainteresowan i pasji glownym priorytetem w zyciu jest samiec. dla kobiet ktore zyja nie po to aby rodzic, zakladac rodziny i byc "posowana" nie ma to najmniejszego znaczenia czy ktos sie spojrzy, czy uzna ja za atrakcyjna. natomiast najbardziej nieszczesliwa osoba jest ta ktora uwaza sie za brzydka, jest pusta w srodku i jedynym jej celem w zyciu to "byc pozadana" a jej to nie wychodzi. takich osob jest mi najbardziej szkoda

Gość KASIA @@@
Do bacinki.... Myslisz, ze kazda kobieta uwielbia jak mezczyzni caly czas taksuja ja wzrokiem? Otoz nie, wrecz przeciwnie, jest to bardzo meczace. Chyba, ze ktos jest pusta lala to moze sprawiac jej to przyjemnosc.

Gość bacinka
nie ma osoby która nie chciałaby podobać się swojej połówce, zaniedbując się nie można być uwielbianym i kochanym,

Gość bacinka
i dlatego dziewczynki trzeba być zawsze w pełnym rynsztunku :D bądźcie piękne, młode, zdrowe i zadbane 🖐️

Gość bacinka
i dlatego dziewczynki trzeba być zawsze w pełnym rynsztunku :D bądźcie piękne, młode, zdrowe i zadbane 🖐️

Gość bacinka