Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ythtrhr6j6rj

NIE MOGE JUZ Z KROSTAMI, MOJA CERA!!!!!!!!!!PSUJE SIE NIE WYJDE NIGDZIE

Polecane posty

Gość ythtrhr6j6rj

mam 22 lata, nie pije, nie pale, głównie przebywam w domu. wzrost 165cm, waga 48kg. moja cera: - szara -zmeczona - zaczerwienienia w okolicach nosa - KROSTY mi wyskakuja nie moge juz z nimi. W okolicach nosa, brody, czoło. Wągry te czarne kropeczki tez je mam mnóstwo- w okolicach wlasnie nosa, brody, na nosie.

Gość dfu8vbnm
skocz do kosmetyczki oczyscic cere

Gość Nienawidzemojejcery
Mam to samo,ale mam 18 lat.nie mam tradziku,ale male krostki-np teraz mam jedna na policzku i 2 na czole:o do tego mam paskudna cere,pelno wagrow,grudek podskornych,ogromne pory,przbarwienia,plamy.dodatkowo albo sie swiece i lepie,albo mam sucha piekaca twarz pelna 'skorek'. nienawidze mojej cery:o

Gość ythtrhr6j6rj
ja mam zamiar zaczac przemywac twarz rumiankiem, szałwią, moze zioła pomoga.... ponoc mycie twarzy płynem do higieny intymnej jest dobre bo hamuje łojotok

Gość oczyszczenie to dobry pomysl
lub peeling migdalowy, masc acnederm i miejscowo na pryszcz kwas salicylowy nie nakladuj tlustyc kremow i jak najmmiej makijazu zeby nie zatykac pory

Gość oczyszczenie to dobry pomysl
z ziol , to herbatka z bratku jest pomocna

Gość ythtrhr6j6rj
:(

Gość dajcie dziewczynie spokoj
zacznij lykac oeparol femina, on ma olej wiesiolkowy i lniany, oba wplywaja dobrze na stan cery. wyprobuj.

Gość aaseeebam
witaj w klubie ja juz nie wiem co robić, czarna rozpacz mnie ogarnęła biorę Diane, stosuję Duac gel na noc i na wieczor roznie, ostatnio byl acnederm ale mi sie skonczyl i teraz stosuje jakies probki kremow antytradzikowych, co mam w domu, z vichy, la roche posay itd. pije herbaty ziolowe, jem warzywa, codziennie sok z marchwi i DUPA! TWARZ JAK POBOJOWISKO płakać mi się chce:(

Gość aaseeebam
i na rano* miało być - zamiast wieczoru

Gość polecam peelingi
:)

Gość aaseeebam
o dupę rozbić te peelingi ;/

Gość dajcie dziewczynie spokoj
ja mam też złą cerę, to przez atopowe zapalenie skóry :( niestety leki typowo przeciwtrądzikowe tylko pogarszają u mnie stan cery. może u was też jest to związane z uczuleniami?

Gość Nienawidzemojejcery
U mnie ma to podloze genetyczne.mam ziemista cere,tak jak moja mama,z tym ze ona ma jeszcze wieksze pory,cere bardzo tlusta i tradzik rozowaty.moj tata tez ma tradzik rozowaty,ciotka rowniez,takze rozowaty mam zagwarantowany genetycznie:(:o a z makijazu nie bede rezygnowac,bo to nic nie daje,a ja psychicznie gorzej sie czuje.a mecze sie tak od 11 r.z.

ja Wa stotalnie nie rozumiem. przestancie sie leczyc kosmetykami, one nie wylecza. dobry dermatolog pomoze, do tego robione przez neigo zabiegi, peelingi itp i bedzie duzo lepiej. tylko takie kuracje trwaja, no i na 1 sie nie konczy, pozniej tez trzeba dbac o cere wiem o czym pisze

Gość Nienawidzemojejcery
Chodze do dermatologa od 13 r.z :o i dalo to tyle,ze nie mam juz 'pizzy' na twarzy.ale cere mam brzydka i tak

Gość ythtrhr6j6rj
a moze wody za mało pijemy

Gość dscvfervger
ja też się męczę praktycznie całe życie :(