Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

lady love podkładałaś muzykę do

Polecane posty

bajki dzowneczka?:) właśnie przed chwiła oglądałyśmy z córką "dzowneczek i ucyznne wróżki" w napisach końcowych śpiewa ktoś kto ma identyczny głos jak ty..i tak przez chwilę pomyślałam że to TY:P

Gość manio ciekawski =)
To ja śpiewałem :classic_cool:

Gość to musi być podszyw
jeniffer napisała że już nigdy tu nie wróci :classic_cool:

Gość hasjsnsn
lady love teraz przygotowuje sie do slubu a ciebie mialo tu nie byc, wiedzialam ze nie wytrzymasz, pewnie siedzisz codziennie na kafe i czytasz:D

Gość Papa mama
Nie ma jej teraz - wygrzewa teraz swoją pizde nad portugalskim niebem, lizodupie

Gość hasjsnsn
zmień zdjęcie w stopce, lato, zajebista pogoda a ty nie pkazujesz nam swoich stylizacji

nie siedzą ,fakt raz dziennie zajrzę na 5-10minut i to wszystko a zaraz jadę z corką w bardzo fajne miejsce(ale nie zdradze wam gdzie):) a wam miłego pocania dupska przy kompie:P

Gość agnieszka co waży 86kg
tesco - bardzo fajne miejsce :) ja też tam dzisiaj jadę :)

Gość dfu8vbnm
ty pizdo caly czas nadajesz pod pomarancza, i innym czarnym nikiem zmien styl pisowni

Gość dfu8vbnm
jennifer8787*** bajki dzowneczka? właśnie przed chwiła oglądałyśmy z córką "dzowneczek i ucyznne wróżki" w napisach końcowych śpiewa ktoś kto ma identyczny głos jak ty..i tak przez chwilę pomyślałam że to TY ona naprawde jest chora, scizofrenia??????????? nie dziwota ze zycie spedza przed kompem

Gość gfbbhffbhgffg
Jennifer nie jestem z tych kafeteryjnych detektywów ,ale wiadomo ,że ty nigdy nas nie opuścisz :) To nie możliwe.

Gość gfbbhffbhgffg
A skąd wiesz jaki Lady Love ma głos?

Gość Żenująca Madzia
Jesteś tak żenująca, że aż się rzygać chce. Nie masz żadnych znajomych - to po prostu kuriozalne. Chcesz zwrócić na siebie uwagę ludzi (UWAGA!) z internetu tym, że niby odchodzisz na zawsze, a ludzie się po prostu śmieją z ciebie i twojej głupoty. Wcześniej też pisałaś, że wchodzisz tu na 5-10 minut dziennie, a jak odchodziłaś, to napisałaś, że przesiadywałaś tutaj godzinami!!! Jesteś zwykłą oszustką, mitomanką, tępaczką... I nie rzucaj tymi tekstami o zazdrości, bo to twoja jedyna obrona, tylko ja nie mam ci czego zazdrościć, jesteś po prostu kretynką.