Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooonnnicziiii

facet mnie okłamał. Co zrobić?

Polecane posty

Gość mooonnnicziiii

Spotykamy sie dopiero od miesiaca. Do tej pory zawsze byl wobec mnie uczciwy, wszystko bylo ok. Dopiero miesiac, wiec poczatki znajomosci. Dzwonil do mnie wczoraj popoludniu, poniewaz akurat gdzies jechalam samochodem, umowilismy sie, ze oddzwonie do niego za jakies dwie godziny. oddzwonilam za dwie godziny, pozniej za kolejne trzy. nie odbieral. a zawsze sam podkreslal, ze cieszy sie, ze mozemy sobie chociaz przez tel pogadac, zawsze odbieral. oddzwonil dopiero w nocy do mnie, powiedzialam, ze dzwonilam do niego, on na to, ze wie, dlatego oddzwania, a ze spal w tym czasie. szkoda tylko, ze dzisiaj sprawdzalam na fb i przez caly wieczor cos komentowal, dodawał - czyli w ciagu tych moich dwoch telefonow do niego. Nic na to nie odpowiedzialam, ale zastanawiam sie- co zrobic- zapytam, wytkne mu to, to bedzie, ze mu suche głowe, ze poczatek dopiero znajomosci, moze wyjde na jakas zołze. z drugiej strony zawsze czekal/odbieral telefony ode mnie, zwlaszcza, ze umawialismy sie, ze bede dzwonic. co o tym myslicie? jak sie zachowac?

Gość smutnomitak...
mój facet nieraz mi mówi,ze mu net nie działa,a potem widze,ze siedział w tym czasie na fb...

Gość iska6667
tacy sa faceci....

Gość fajnyy
poszukajcie sobie normalnych facetow i tyle

Gość Tomek z bagien
dlatego wlasnie nie mam pejs-zbuka

Gość mooonnnicziiii
nie chce wyjsc na zaborcza, ze go ograniczam - spotykamy sie dopiero miesiac. tylko po raz pierwszy nie odbieral tel ode mnie (choc to nawet czesciej on dzwobi do mnie, niz odwrotnie), po drugie oklamal mnie w taki glupi sposob.

dla mnie, posiadanie konta na jakimkolwiek portalu społecznościwym przez potencjalną partnerkę, skreśla ją na starcie. Z tego nic dobrego nie będzie, bo wciąż kręcą się obok jacyś znajomi.

Gość sylvia 007
ma chyba kompleksy i nie znosi jak kobieta nie ma dla niego czasu wtedy gdy on chce,on ci dal tylko nauczke ze nie pozwoli sie zbywac w zadnej sytuacji,ciezki charakter ,bedziesz sie z nim meczyc!

Gość mooonnnicziiii
ale to nie bylo "zbywanie", bo nie bylismy umowieni ze soba. zreszta do tej pory mielismy taki zwyczaj, ze po kilka razy do siebie dzwonimy, tak, aby pogadac, bez powodu. tak tez bylo wczoraj. on nie jest zakompleksiony, a nie mial tez powodow, by sie obrazac.

Gość ale co się czepiać FB
przecież problem nie jest w tym, że ktoś ma lub nie ma konta na FB, tylko w tym, że ją okłamał. A gdyby się okazało, że w tym czasie kiedy niby spał widziała go jej siostra to co, ma zrezygnować z kontaktów z siostra bo siostry to samo zło? Autorko, ja na Twoim miejscu bym mu powiedziała o tym, niech wytłumaczy dlaczego Cię oszukał. Skoro na samym początku znajomości oszukuje to nie wróżę Wam szczęśliwej przyszłości. Ale może się mylę, może po prostu chciał sobie wieczorem posiedzieć w domu, odpocząć a nie np. spotykać się z Tobą, tylko nie wiedział jak Ci to powiedzieć, żeby Cie nie urazić.

Gość mooonnnicziiii
ale co sie.... - no wlasnie, tylko my nawet sie nie umawialismy na wczoraj. to bylo takie zwykle "dzwonienie" do siebie, jak mamy w zwyczaju, by sie tylko uslyszec, pogadac o glupotach. nie wymuszalam na nim spotkania, on tez nie proponowal spotkania. przeciez to byl zwykly telefon, na zasadzie, ze gdyby odebral, to bysmy oprozmawili 5-10minut, co tam robimy, jak leci i juz.

Oj, kiepsko. Skoro na początku kłamie w tak błahych sprawach, to sama zobaczysz, że z biegiem czasu będzie kłamał w poważniejszych.

Gość ja bym go po prostu zapytala
dlaczego mnie oklamal, po co sie dziewczyno spinasz bez sensu? zapytaj, zobaczysz co ci powie i juz, w ogole to nie wiem czy jest sens zadawac sie z oszustem

Gość Następnym razem poszukajcie
w końcu porządnego mężczyznę!

Gość wybieracie takich a później
płacz

Gość CocoMademoiselle
też mi się wydaje że chciał ci dać NAUCZKĘ i pokazać ci że on też może nie mieć dla ciebie czasu. przykre, że się o tym dowiedziałaś w taki sposób. ja bym mu powiedziała, że wiem, że mnie okłamał i że jak nie ma ochoty się z tobą spotkać to niech ci to wprost powie, że chce sobie posiedzieć na portalu społecznościowym. lepsza prawda niż głupie kłamstwo.

Gość CocoMademoiselle
jeśli jak sama piszesz jest to początek znajomości to nawet jeśli uzna że mu suszysz głowę to nie będzie ci chyba tak żal jak np. jeśli z nim będziesz a on cię będzie ciągle okłamywał w najbłahszych sprawach.

Gość Autorze kobiety są biseksualne
więc to nic dziwnego. Zobacz jak czule się ze sobą witają buziaczki itp.

Gość hashka.
Olej to... na drugi raz ty nie odbierzesz kilka razy. I po sprawie...