Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusiaczka19

Dlaczego facetow kreca male piersi?

Polecane posty

Gość pusiaczka19

Wlasnie? piegowate w,okularach i malymi piersiami dlaczego was takie dziewczyny kreca?

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bo faceci wedza ze za takimi babami malo facetow lata ergo zainteresowani sa tylko zakompleksieni ktorzy wiedza ze takie babki musza byc dziewicami

Gość panmarek
Kręcą każde niemniej piersi które sięgają do kolan czy choćby bioder ze względów estetycznych raczej mniej kręcą :) donbrze jak sa jędrne bez względu na rozmiar

Gość Kręcą, kręcą
Bo ogólny pogląd i trochę doświadczenia sugeruje, że takie z małymi piersiami łatwo dochodzą, głośno jęczą i są napalone.

Mam inny pomysł. Dla jednych ideałem seksapilu jest laska z biustem 6, takim tyłkiem i eksponującą go mini. Dla innych - jak napisałaś - piegus w okularach z małym biustem. Chodzi o to, że w istocie obie kobiety są takie same w łóżku, ale w tej drugiej odkrywa się demona, drzemiącego pod mundurkiem grzecznej dziewczynki. Nie ma nic bardziej podniecającego, dlatego zdecydowanie: piegi, mały biust, okulary.

Gość r0bert
chude z malumi piersiami sa bardzo zwinne w lozku super sie z takimi dyma. Ja tez lubie brzydkie okularnice:-) a najlepiej to zaswintuszyc im okularki swoja sperma

Gość zakapiiorek
małe jest piękne:)

Gość monte jesteś on czy ona
to jest kafe :O tu nawet marysia może okazać się facetem pod 70tkę. to trzeba kojarzyć :P :D

Gość temat rozpier.dala
mnie krecą pulchne( ale nie zbyt grube) z duzym tyłkiem. piersi lubie srednie. piegi- obojetne :)

Gość w4yery
Ja uwielbiam chudziutkie dziewczyny z małym biustem i ładną buzią :) Moja dziewczyna taka jest i jestem przeszczęśliwy, seks z nią jest cudowny.

Gość r0bert
@w4yery ciekawe ilu jeszcze ja ma:P

Gość mnbvcfg
nie, nie kręcą mnie takie dziewczyny w ogóle

Gość mnbvcfg
robert prawiczku ty na pewno jej nie miales;)

bo taka z małymi raczej nie ubzdura sobie że facet jest z nią tylko ze względu na rozmiar piersi :P

Gość gorrrrrrrrąca 23 latka
ja mam małe miseczka B małe podręczne, mój uwielbia je pieścić, są idealne w rączkę :D:D:D

Gość gorrrrrrrrąca 23 latka
moje są jędrniutkie :D:D z różowymi suteczkami :D:D:D:D

Gość julitaaa82
Ja mam miseczkę A i nie czuje, aby facetów to kręciło. Są jędrne ale bez stanika nie wyglądają atrakcyjnie. Niestety, chyba nigdy nie pozbędę się tego kompleksu, mimo iż nie mam już nastu lat... :/

Gość julitaaa82
U mnie z przytyciem jest mega problem :) Poważnie. Zawsze noszę rozmiar 34/36, mam 160 wzrostu i waże 50 kg. Ale mimo to piersi mogłyby być nieco większe a niestety nie są i nie chcą być. Niby wszystko jest proporcjonalne i całościowo wygląda ok ale ja w kwestii piersi ciagle swoje :/

Gość gogin z lasu kaczwood
Nie martw się. Jest wielu co woli mniejsze, poza tym masz pewność, że nie natrafisz na dziwkarza. Moja narzeczona ma raczej małe, ale i tak kocham ją nad życie. Nie dlatego, że ma ładną twarz, ale dlatego, że jest ogólnie taka taka :) Ja wolę mniejsze :)

Gość r0bert
Moja dziewczyna jak poznalem tez miala mal, mnie sie takie podobaja. po 8 latach razem zdecydowanie jej urosly i cialka tez przybyloale ale i rowniez je sobie urobilem.