Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 znudzona randkami z internetu

ide na kolejna randke i mi sie nie chce

Polecane posty

no przstaje ale porzez te wszystkie wpadki nie wierze juz w nic,. nie ufam nikomu i nie wierze w milosc. mi nie chodzi o randki internetowe tylko ogolnie nie wierze juz w nic. zastanawiam sie jak moze dorosly, dojrzaly facet pisac mi codziennie smsy ze mnie kocha, chociaz mnie na oczy nie wdizial??????? przeciez to chore.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bgnbvhh
jak sie spodobasz facetowi to nawet mozesz miec na sobie byle jakie jeansy i t-shirt moj maz polecial na mnie jak bylam w wyciagnietym dresie ,bez makijazu:P potem powiedzial ze wygladalam seksownie taka naturalna :P

Udost臋pnij ten post

dlaczego myslisz, ze ja wiem ze nic z tego nie bedzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr dziennikarstwa Piotr B...
No bo tak napisa艂a艣

Udost臋pnij ten post

nie napisalam ze wiem ze nic z tego nie bedzie...raczej obawiam sie spotkac znowu jakiegos debila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr dziennikarstwa Piotr B...
Nie poznawaj w necie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hbbi
a ja sie nie moge doczekac mojej randki ale to dopiero za 2 tygodnie bedzie, tez go poznalam na sypmatii i jest super facetem...

Udost臋pnij ten post

skad chcesz wiedziec ze jest super facetem??? :-O oni wszyscy wydaja sie byc super a potem wychodzi szydlo z worka. glupia jestem, ze sie zgodzilam na ta randke teraz mimo moich doswiadczen. nie wiem, moze bede dzisiaj przyjemnie zaskoczona..... zobacze i napisze.... o od tego drugiego co mi smsy wysyla ze mnie kocha i dzwoni nie bede sie odzywac juz...:-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez sie umawiam z netu
bo w ''realu'' tez ciezko o kogos fajnego. i tez trace nadzieje na spotkanie normalnych facetow,ale ide na randke dzis ,bo mam nadzieje ze ten bedze ok:D

Udost臋pnij ten post

no to fajnie, ze masz jeszcze nadzieje :-) ja w realu nie mam zbytnio okazji do poznania kogos i po prostu uswiadomilam sobie, ze juz chyba nie chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hbbi
wiem ze jest super bo codziennie po kilka godzin rozmawiamy na skype... zdazylismy sie juz dosc dobrze poznac przez ostatni miesiac... oczywiscie zdaje sobie sprawe ze nikt nie jest idealny i kazdy ma jakies wady... ale wiem ze milo spedzimy ten czas ze soba :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamkamkam222
hej znudzona ile masz lat? ja mam 30 te偶 randkuje internetowo cz臋sto, to co przychodzi na spotkania to zupe艂nie inna bajka ni偶 na zdjeciach portalowych - dramat

Udost臋pnij ten post

nie, nie mam przygotowanej cipki na seks bo nie mam najmniejszego zamiaru isc z nim do lozka. sorry

Udost臋pnij ten post

hbbi mozesz i latami gadac przez skype to nieczego nie oznacza. chyba nie mozesz byc tak naiwna???

Udost臋pnij ten post

widocznie kogos to obchodzi Menstruacjo - debilu. dominik-to nie twoja sprawa czy jestem dziwica czy nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hbbi
oczywiscie ze mozna gadac latami i nic sie nie dowiedziec... to zalezy o czym sie rozmawia :)

Udost臋pnij ten post

hbb o Boze dziewczyno prosze cie. nie chodzi o to aby sie czegos dowiedziec. po prostu w realu czesto jest tak, ze sie chemia nie zgadza i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hbbi
poza tym to nie jest jedyny facet z ktorym rozmawialm, wielu odzrzucilam juz na wstepie bo albo polglowki albo chcieli tylko mnie przeleciec... mam swoje lata i potrafie oceniac ludzi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hbbi
uwiez mi w tym przypadku bedzie sie zgadzac :)

Udost臋pnij ten post

spotkaj sie z nim hbbi a potem zobaczysz. dominik ja wiem ze ty nagiej kobiety na oczy nie widziales dziecko i mysle, ze moje sprawy intymne nie powinny ciebie interesowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hbbi
taki mam wlasnie zamiar, tylko musze czekac 2 tygodnie.... bo mieszkamy bardzo daleko od siebie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hbbi
znudzona daj se spokoj z dominikiem, po samej stopcewidac ze nie warto tracic czasu na odpowiadanie mu...

Udost臋pnij ten post

hbbi no nie mam zamiaru z nim rozmawiac dalej :-O niewyzyty zbok jakis. no to powodzenia hbbi ja napisze pozniej jak wroce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zauwarzy艂am
偶e takie problemy maj膮 bardzo 艂adne dziewczyny kt贸re daj膮 zdj臋cia na portalach. Spr贸buj da膰 bez zdj臋cia i popisz najpierw d艂u偶szy czas,bez wymieniania fotek, dobrze Ci radz臋.

Udost臋pnij ten post