Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shaza.....

czy lubicie disco polo??

Polecane posty

Gość shaza.....

Co myślicie o tym gatunku muzyki? ja osobiście lubie czasem jej posłuchać Zadziwia mnie fakt ze dookoła słyszę negatywne opinię o tej muzyce a nie znam ani jednej osoby ktora nie potrafilaby zanucic np Szalona Więc jak to jest ze nikt jej nie lubi nie słucha a śpiewa cala Polska

Gość shaza.....
Nikt sie nie wypowie????

Gość to muzyka dla plebsu
inteligentni słuchaja klasyki i radia maryja

Gość wheidfhw
cała Polska śpiewa w ramach sarkazmu :O:O:O:O:O jak mogłaś pomyśleć inaczej.

Gość shaza.....
No chyba rodzaj sluchanej muzyki nie świadczy o poziomie inteligencji No tak trudno sobie wyobrazić wieków panią profesor podrygujaca w rytm disco polo ale przecież nasi rodzice,znajomi lub sąsiedzi słuchają i znają wiele utworów disco polo a nie powie mi chyba nikt ze są przez to mniej mądrzy

Gość siasaja
ta muzyka nie ma żadnego przekazu. Nadaje się jedynie na dyskotekę dla podstawowki..

Gość shaza.....
Ale muzyka właśnie ma być rozrywka nie tylko forma przekazu

Gość shaza.....
A jak sie bawić przy piosence ktora mówi o wojnach o dragach czy nieszczęściu?

Gość justmammma
słucham to za dużo powiedziane... prawda jest taka że ta muzyka łatwo wpada w ucho i nie raz na imprezie znajdą się kawałki disco polo i wszyscy fajnie się bawią. ja nie mam określonych gatunków, zwyczajnie jak mi coś w ucho wpada to lubie ponucić i tyle. zadziwia mnie jedak fakt iz tak wiele osób twierdzi że słowa w tekstach disco polo nie mają żadnego przekazu itd. jesli przetłumaczymy sobie angielskie kawałki czasem jeszcze większy bełkot niż nasze disco polo, ale to jednak zagramaniczne :) :) :)

Gość shaza.....
A jak sie bawić przy piosence ktora mówi o wojnach o dragach czy nieszczęściu?

Gość dziaddek
ogolnie dla niektorych sluchanie tej muzyki to tak zwany przypal ale gdy tylko puszcza najwieksze przeboje na jakiejs imprezie to malo butow nie zgubia

Gość shaza.....
No właśnie Dlaczego przypal słuchać disco polo? w czym tkwi problem?

Gość wheidfhw
"w czym tkwi problem" :O:O:O:O:O:O:O:O provo

Gość Radosna Kobieta :)
Ja lubię, ale tylko wtedy kiedy warukni sprzyjaja słuchaniu tego typu muzyki :P w domu sobie nie słucham.

Ja osobiście lubię muzykę Disko Polo!! Za Shazą nie za bardzo przepadam chociaż głos ma ładny!!

Gość asot
nie trawie disco polo zero przekazu muzyka denna, prosta kojarzy mi sie z wiejskimi dykotekami w rezmizie Nadaje sie tylko do potanczenia na weselu.

Gość shaza.....
No to przetłumacz sobie zagraniczne piosenki i spróbuj tam znaleść jakie przekaz Albo potańczyć w rytmie hip hopu

Gość jajajaa
nie lubię,bardzo to prosta muzyka

Gość dlaczego ludzie nie trawią?
Bo żeby grać disco polo nie trzeba mieć ani słuchu, ani głosu, ani umieć grać na jakimkolwiek instrumencie. Wystarczy syntetyzator do wybijania rytmu, teksty sa grafomańskie z rymami częstochowskimi. Jednym słowem tandeta i kicz. Ale ponieważ głośna i rytmiczna, to na wiejskie disco i wesela w sam raz :) Tym bardziej, że nawalonym gościom już wszystko jedno co grają i spiewają. Jednym słowem muzyka dla prostych ludzi

Gość mskasa
"Zadziwia mnie fakt ze dookoła słyszę negatywne opinię o tej muzyce a nie znam ani jednej osoby ktora nie potrafilaby zanucic np Szalona Więc jak to jest ze nikt jej nie lubi nie słucha a śpiewa cala Polska" TRUDNO ZEBY KTOS NIE ZNAL TEJ PIOSENKI SKORO W SWOIM CZASIE BYLA CIAGLE PUSZCZANA W TV I RADIO. "No chyba rodzaj sluchanej muzyki nie świadczy o poziomie inteligencji No tak trudno sobie wyobrazić wieków panią profesor podrygujaca w rytm disco polo ale przecież nasi rodzice,znajomi lub sąsiedzi słuchają i znają wiele utworów disco polo a nie powie mi chyba nikt ze są przez to mni.." OCZYWISCIE ZE RODZAJ SLUCHANJE MUZYKI SWIADCZY O POZIOMIE INTELIGENCJI. WIDZIALAS KIEDYS ZE INTELIGENT SLUCHAL TEGO SZMELCU? A WIDZIALAS KIEDYKOLWIEK ZEBY WIESNIAK Z PROWINCJI SLUCHAL MUZYKI KLASYCZNEJ? DISCO POLO TO JEST PROSTA MUZYKA, SLOWA SA WRECZ SMIESZNE A MUZYKA WPADA W UCHO. JA SAMA NIE ZNOSZE DISCO POLO, DRAZNI MNIE TO BURACTWO I PROSTOTA.

Gość nakrętka od butelki
a ja lubie disco polo i przestańcie sie obrzucać błotem nawzajem. Każdy niech sobie słucha czego chce.

Gość wheidfhw
... byle na słuchawkach

Gość shaza.....
No tak prosta zwykła łatwo wpadajaca w ucho Weselna też fakt ale na drzwiach nie bawią sie tylko prostacy więc pan pani inteligencja powinni zajmować wtedy miejsca przy stole a jednak pierwsze dźwięki a już im sraki sie kolysza malo tego śpiewają równo z kapela Więc skąd znają? Tak znam wielu wieśniaków jak to ktoś nazwal sluchajacych klasyki a i znam wielu takich którzy wstydzą sie ze podoba im sie ta muzyka

Gość shaza.....
Ups miało być na weselach a nie na drzwiach

Gość nakrętka od butelki
bo prawda jest taka że wszyscy słuchaja tylko się wstydzą:P

Gość normlanjah8wuy8w
SHAZA NA SILE CHCESZ WMOWIC SOBIE I INNYM ZE KAZDY SLUCHA DISCO POLO A TO NIE PRAWDA PRZECIEZ. ja nie nawidze tej muzyki i az mnie ciary przechodza od nadmiaru buractwa w tekstach bleee. tej muzy sluchaja prostaki, albo prostaki ktorym sie cudem udalo studia skonczyc, sorry ale mma grono dovrze wyksztalconych przyjaciol, nikomu sie ten szit nie podoba.

Ja nie rozdzielam muzyki na gatunki, słucham wszystkiego, bo od tego jest muzyka, a nie od mówienia, która jest dobra, a która zła.

Gość normlanjah8wuy8w
nienawidze razem - bo zaraz sie ktos przywali.

Ja osobiście nie lubię, ale dużo osób potępia a mimo to słucha. Wstydząc się tego a poco. Każdy słucha to co lubi :)