Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shaza.....

czy lubicie disco polo??

Polecane posty

Gość Nasturcja 123
ja nie trawie, i tu nie chodzi przecie zo przekaz, bo wiele piosenek pop np. nie ma wielkich przekazów, zrestza nie o to chodiz w muzyce, ale zeby lubic disco polo to trzeb nie miec w ogóle sluchu ani gustu

Gość dexor
A ja uwielbiam słucham non stop

Gość gość
Zhadzam się... Ludzie ja obrazaja ale ... Ona wpada w ucho. Ja tez niby jej nie lubilam ale jak tylko grali ja na imprezie to wszyscy sie bawili jak nie wiem (troche z przypalu ale podem sie podobala xd) juz nie mowiac o tym, ze nie mogla nikpmu wyjsc z glowy przez dlugi czas. Xd teraz nie mowie, ze ja lubie czy nie. Jest obojeyna, nawet ja luboe... Zapominam przy nirj o problrmsch i swietnie sie bawie. Ps Przepraszam za taka pisownie ale pisze szybko na tel... :)

Gość joannnas235
Każdy w dzisiejszych czasach może mieć swoje zdanie, według mnie 80% polaków lubi disco polo tylko większość wstydzi się do tego przyznać. Ja tam uwielbiam disco polo, ostatnio nawet dużo czytam o różnego rodzaju nowościach na http://www.mydisco.pl/ świetny portal dla każdego kto lubi disco polo.

Gość gość
Ja mam kilka ulubionych zespołów Maxx dance , cliver, masters ,mega dance, selekt, din dong

Gość gość marta
Prawdziwe disco polo bylo w latach 90ych i na poczatku 2000. Teraz czesciej slyszysz technodisco:p bo to juz nie wiele wspolnego ma z tamtym.prawdziwym nurtem. Lupanka i basy. Kiedys powstawaly ponadczasowe hity, teraz glownie na 5min. A sami tworcy czesciej nazywaja swoja muze dance, niz disco-polo. Teledyski , ktorymi teraz nas zalewaja to juz tragedia, typowy chlam, gole d, ten sam widok w kazdym. Te same miejsca i odmuzdzony scenariusz:) bez wysilku. Tandeta na calego i ubostwo. Ale disco-polo sie slucha, a nie oglada. Wiec polecam mp3 niz mp4:) szkoda oczu na badziewne wideo, lepiej sluchac i sie bawic.

Gość gość
Napewno wstyd tego sluchac w aucie z opuszczonymi szybami, wiochmeni totalni. Przyglupy

Gość gość
Kilka postow wczesniej ktos wymienil wszystkich wiesartystow. Migi z , r ##.ami .p&gi

Gość gość
Jedyny przekaz w disco polo to ponizanie kobiet: ssij, dup@ maryna itp, tylko by sie swiniarze spuszczaly na wiesniary

Gość Oli97
Disco-polo.info to portal dla miłośników disco-polo, w którym mogą oni znaleźć wszystkie informacje ze świata tego showbiznesu - plotki, koncerty, premiery płyt, teksty piosenek itp.

Gość gość
prymitywne teksty, muzyka -"łup łup" , kicz na celej linii, ale 80% spoleczenstwa jest durna, wiec jej to odpowida,

Gość gość
Odpowiedzią na to pytanie jest sklep cd-dvd-vinyl.pl i nic więcej ! a disco polo nie lubię!

Nie znoszę. Ale faktycznie sporo osób słucha a Ci którzy nie słuchają siłą rzeczy znają z imprez,dyskotek, wesel. Generalnie muzyka jest słaba, na jedno kopyto. Nędzne teksty i powtarzalność. Jak większość piosenek po angielsku z radia i telewizji. Muzyka zeszła na psy. https://100club.pl/search

Gość gość
Disco polo to nie muzyka,disco polo to melodyjki z tekstami dla osób, które delikatnie mówiąc inteligencją nie grzeszą :)

Gość gość
uupp ona czuje we mnie piniadz wystroila sie jak bijondz lalala przez oczy zielone oszalalem i str*****lem, ze sie pochlalem i milosci zapomnialem i sie poddalem i oglupialemm

Gość gość
uupp

Gość gość
Nie nudna... To jest kicz!

Gość gość
Ja tam lubię Disco Polo. Nie wiem dlaczego wiele osób uważa to za badziew. Jak dla mnie idiotyzmem dla skończonej patologii to są piosenki gangu Albanii. Mam nadzieję że nie uraziłem fanów Popka.

Gość bohater z OSP
Jak pojedziesz na koncert disco polo(-mimi, że darmowy:) lub dla bogaczy po 15zl-nikt by więcej niedał ha ha ha), to wtedy przytłoczą cię ludzie z czerwonymi nosami:) W remizach jest jeszcze gorzej, w dodatku zawsze smierdzi. Muzyka dla wsi, przecież to słychać po infantylnych i niewymagających tekstach.

Gość gość
Niektóre zespoły i piosenki disco polo lubię, bo nie odbiegają od dobrej muzyki rozrywkowej. Niektórych nienawidzę za słabe teksty, rąbaną muzyczkę i prostactwo. Taka np. Shaza bije rekordy badziewności. Królowa kiczu. Mam jeszcz parę typowań na to podium, ale zapomniałem nazw)isk.

Gość gość
Faktycznie, ta Szajsa mogła by już zejść ze sceny.

Gość Ricardo

Ja słucham a zrobiłem podwójnego magistra najpierw z Administracji potem z Prawa oba na UMK w Toruniu. Faktem jest że 95% nowego dosco polo to chłam ale kocham tę muzykę za lata 90-te i jestem gruntownie wykształcony więc problem nie tkwi w ilorazie inteligencji tylko w tym że Polacy wstydzą się przyznać że słuchają bo przecież "gwiazdy" pokroju Gagi czy Biebera są zagraniczne czyli "lepsze". Chciałbym byśmy przestali wstydzić się tego co polskie bo przecież jesteśmy Polakami a zły to ptak który własne gniazdo kala...