Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Fitneserka

Sport, Fitness a serce...

Polecane posty

Gość Fitneserka

Witam. Może nie jest to odpowiednie miejsce i powinnam się udać do specjalisty ale może uzyskam tutaj odpowiedz od osoby która zmaga się z podobnym problemem lub wie choć troszkę na ten temat. W wieku 6 lat przeszłam operacje serca była to wada wrodzona ( przeciek międzykomorowy) Od zawsze migałam się od wysiłku fizycznego , często wykorzystywałam fakt przebytej operacji by uniknąć ćwiczenia za lekcjach W-F nie byłam nigdy osoba grubą moje BMI zawsze było prawidłowe ale jak każda dziewczyna nie byłam zadowolona z pewnych partii ciała... Jednak przyszedł pewien moment w moim życiu ze postanowiłam radykalnie zmienić swoje nastawienie do sportu... zaczęłam ćwiczyć brzuch , co drugi dzień biegam i pokonuje od 10 do 14 km na wadze zrobiło się lżej o 10kg. Moja kondycja jest o wiele lepsza, dodatkowo ćwiczę zestawy treningowe Ewy Chodakowskiej. Wiem jednak że operacja odcisnęła swoje piętno w postaci BRADYKARDII i moje pytanie brzmi czy tak intensywne życie jakie teraz prowadzę nie zagraża mojemu życiu ? Czy nadal mogę bez przeszkód cieszyć się aktywnością fizyczną która stała się moja pasją? Mam w planach zdawać do Policji czy jest szansa że nie będzie to problemem? Przepraszam za tak wyczerpującą treść i dziękuję z góry za odpowiedz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować