Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikl7yik

jak odwrocic zyciowego pecha albo klatwe?

Polecane posty

Gość kikl7yik

?

Gość piąta przepowiednia
zastanów się nad związkiem przyczynowo - skutkowym może miedzy twoim działaniem/zaniechaniem a dalszymi tego konsekwencjami?

Gość kikl7yik
tylko pech albo zly los a nie moje zaniechanie

Gość piąta przepowiednia
uhm.. :D popatrz nieco szerzej, będzie ci w życiu łatwiej :classic_cool:

Gość nie wierz w to
Nie wbijaj sobie do głowy, że ciąży nad Tobą pech, klątwa. Gdy myślisz negatywnie przyciągasz takie sytacje do siebie. To jest jak samospełniająca się przepowiednia. Myśl pozytywnie, afirmuj.

Gość piąta przepowiednia
afirmacje tworzą świat sztuczny mózg mozna zmusic do dzialania w dowolny sposób ale rzeczywistośc od tego nie ulegnie zmianie znalezienia zwiazku przyczynowo-skutkowego gwarantuje zrozumienia problemu i eliminacje przyczyn problemu a nie jego skutków

Gość nie wierz w to
afirmacje tworzą świat sztuczny -Nie chodzi o życie w iluzji, tylko zmianę w postrzeganiu siebie i oddalenie od siebie negatywizmu. znalezienia zwiazku przyczynowo-skutkowego gwarantuje zrozumienia problemu i eliminacje przyczyn problemu a nie jego skutków - Jak najbardziej tak, jednak wymaga obiektywizmu, bycia szczerym wobec siebie i nie zawsze jest to miłe. Czy każdego na to stać?

Gość Dasertyn
Myśl o tym czego chcesz, pragniesz. Zaniechaj myślenia o tym czego nie chcesz.

Gość kikl7yik
czyli jak bede sobie wmawiac ze jestem zdrowa i szczesliwa to wyzdrowieje tak? oraz poprawi sie moje zycie?

Gość queeenss
najlepiej wizyta u bioenergoterapeuty

Gość Madalena 11
To nie jest kwestia nastawienia psychicznego! jestem optymistką i osobą odważną. Wszystkie moje przedsięwzięcia i pomysły-mimo wkładanej pracy ponad siły, mimo przemyślanych planów, mimo wielu talentów- zawsze przynoszą odwrotny skutek. Zawsze musi towarzyszyć moim zamysłom odmienny i przykry rezultat. A nieszczęśliwe zdarzenia biegną jedne po drugich. Początki zapowiadają się rewelacyjnie, a kończą porażką i to zawsze niezależnie ode mnie. Jestem już zmęczona wiecznymi niepowodzeniami od ponad 20 lat. Poważnie zaczęłam myśleć o kimś, kto mógłby mi w tym, ale jak znaleźć taką osobę?

Gość gość
ja tez tak mam...,...

Zdecydowanie zgadzam się że pech jest wpisany do naszego życiorysu przy narodzinach. Bo jak o że jedni go mają a innym wszystko uchodzi na sucho??

Gość gość
uwazam ze mozna poprawic swoja sytuacje ale pod warunkiem ze w danym aspekcie zycia nie mamy wpisanej karmy ze musimy cos przezyc, moze byc tak ze tam gdzie jestesmy bez karmy bedzie super a np. nie ulozy sie zycie uczuciowe bo samotnosc była wpisana z góry np. do któregos tam roku zycia

Gość gość
doszedłem do tego bo prawo przyciagania moze i jest super i czesto zadziała ale gdyby to zawsze działało to by przeczyło karmie i reinkarnacji a tak dobrze to nie ma