Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhibi

Kto rozumie tego gościa

Polecane posty

Gość bhibi

zaoferowałam mu seks bez zobowiązań, a on myśli, że chcę od razu ślubu, albo że się w nim zakochałam i będę mu zawracać gitarę i wysyłać 500 smsów dziennie i wylewać rzewne łzy tuż po. no po prostu nie wierzy że tak bez zobowiązań chcę, prędzej mnie podejrzewa o knucie jakiejś intrygi przeciw niemu. czy to ze mną jest coś nie tak czy z nim? czemu faceci mają tak nasrane we łbach? pytam

Gość piąta przepowiednia
bo jak ci ruszy oksytocyna to się może okazać, że zachcesz zobowiązań :D

Gość patrasekk
z takimi sie zadajesz desperatami to pozniej tak masz:)

Gość bhibi
no jaki desperat? przystojyn i pewnie miał wiele adoratorek-kretynek co go od razu chciały przed ołtarzem usidlić i przewrażliwiony chłopak. nic innego mi do głowy nie przychodzi. z drugiej strony to trochę dziwne, że ja go przeciez dobrze nie znam, ani on mnie, więc czemu miałabym go od razu za męża łapać?

Gość patrasekk
pewnie inne mu odmowily a ty ostatnia mu zostalas, bo zachowuje sie jak klasyczny desperat, pewnie jakis rozwodnik z dziecmi:) albo on nie jest w ogole toba zainteresowany i sobie wmawiasz ze jest zeby sie pocieszyc i dowartosciowac:) przyznaj sie:)

Gość bhibi
patrasekk pewnie inne mu odmowily a ty ostatnia mu zostalas, bo zachowuje sie jak klasyczny desperat, pewnie jakis rozwodnik z dziecmi albo on nie jest w ogole toba zainteresowany i sobie wmawiasz ze jest zeby sie pocieszyc i dowartosciowac przyznaj sie właśnie nie jestem brzydka. sam mi powiedział że mam ładną figurę i jestem atrakcyjna. ale to wszystko. ewidentnie wygasza kontakt, tylko się zastanawiam dlaczego. mówiłam mu że interesuje mnie jedynie sex bez zobowiązań, nie szukam związku, ani małżeństwa. nie rozumiem go. przecież dla faceta to idealna okazja - chyba o to wam chodzi, co nie? a on mi powiedział, że go kręcę, ale że to jest zbyt podejrzane by atrakcyjna kobieta chciała bez zobowiązań. nie rozumiem tego. pytałam się go czy ma mnie za paszczaka to odpisał że w żadnym wypadku. sama nie wiem co o tym myśleć :(

Gość patrasekk
no widocznie on szuka stalego zwiazku, a nie tylko seksu bez zobowiazan, to chyba oczywiste, moze sie zakochal:)

Gość bhibi
nie to nie. łaski bez. nie będę się prosić o jego penicha. niech wypierdala!

Gość patrasekk
:)

Gość Dziś tak to jest
ze mężczyźni chcą stałego związku a kobiety się puszczać bez zobowiązań

Gość patrasekk
ja akurat wybralem dozywotnie kawalerstwo