Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wy zyjecie?

ludzie mam pytanie

Polecane posty

Gość miałam jedno piwo
racja, Roger :) pokaż więc teraz kogoś w rozsądnym wieku :) tak koło 36 :) pomyślimy, czy się nie skusić

Gość jjak wy zyjecie?
dlaczego mialby isc ze mna i koniecznie chcialby mi placic?:D taka sytuacja jest nierealna. nie chce od obcych mezczyzn zadnych pieniedzy za nic, chyba ze by mi je po prostu dali, bo takie mieliby widzimisie, ale za zadne uslugi.

Gość miałam jedno piwo
dla 30-stki w sam raz :)

Gość jjak wy zyjecie?
samuel prawdopodobnie mezczyzna w tym wieku nie traktowalby mnie powaznie, a szkoda, bo wlasnie z mezczyzna w tym wieku chcialabym (za jakis czas stworzyc zwiazek)

mysle, ze róznica wieku jest dosc spora. to prawie 15-20 lat. Moze ciebie to jeszcze fascynuje, ale raczej powazny facet (nie mam tu na mysli mezczyzn z kompleksem wieku sredniego) nie bedzie traktowal cie powaznie, gdyz niejednokrotnie zdarza sie, ze oni sami maja dzieci niewiele mlodsze od Ciebie...

Gość jak wy zyjecie?
wiesz, nie wiem, czy fascynuje, ale uwazam po prostu ze mezczyzna w tym wieku jest juz pewny siebie, ma jakas tak pozycje i ambicje, wiedze, doswiadczenie, co jest po prostu meskie

nie wiem dlaczego dyskwalifikujesz swoich rowiesników. Przeciez kazdy z tych 'ustawionych i powaznych' facetów kiedys byl 20-letnim 'podlotkiem', który tez musial od czegos zaczac...

Gość jak wy zyjecie?
RogerMur nie wiem czy bym sie skusila bo link nie dziala :D samuel nie dyskwalifikuje :) ale nawet z wygladu pociagaja mnie duzo mniej

Gość jak wy zyjecie?
juz dziala, trzeba usunac spacje. bardzo w moim typie :)

Gość jak wy zyjecie?
nie chodzi o slady bitwy na twarzy :)

Gość jak wy zyjecie?
Roger a czemu uwazasz ze ja bym sie skusila a mialam jedno piwo nie?

jak wy zyjecie? - tego szukasz w dojrzałym facecie - bezpieczeństwa, odrobiny przygody, jego pewności siebie, chcesz by traktował Cię jak swoją królewnę. miałam szuka czegoś innego, ona idzie bardziej w stronę romantyzmu.

Gość miałam jedno piwo
jest tu ktoś z wczoraj?

Gość miałam jedno piwo
no właśnie - jak słusznie zauważyłeś, ja niekoniecznie bym się skusiła - facet ten może i wygląda dla niektórych pociągająco, ale poza tym wydaje się być niepraktyczny i zbyt wyluzowany, aha, stuprocentowego romantyka też nie szukam :) tak właściwie nie szukam w ogóle, tak mi się tylko napisało , ha ha ideał to chyba średnio przebowjowy intelektualista z dozą romantyzmu i nutką melancholii, stąpający mocno po ziemi, są tacy? :) Wiem, że nie ma