Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacze................e

Siedze i płacze, sąsiadka wlasnie wychodzi z domu - bierze slub

Polecane posty

a ja umre jako stara panna, nawet faceta nie mialam, 25 lat i dziewica :( 😭 uwazam, ze nalezy zlikdiwodowac instytucje malzenstwa

z pewnoscia, jesli bedziesz siedziala calymi dniami w domu, to nietsety umrzesz, jako singielka

Gość hhaaalelujah
25 to malo :) ja mam zamiar wziac slub kolo 30 lat albo wcale :)

Gość 6455463
a gdzie mieszkasz bo umnie tez sasiadka wychodzi za chwile

Gość ksksksk
no to dalej uważaj że małżeństwo trzeba zlikwidować, siedz w domu i becz!!!! i wypłakuj się na kafe!! bierz dupe w kroki i wyjdź gdzieś, a nie becz i użalaj się nad sobą

Gość miałam jedno piwo
ja będe się rozwodzić. tez jestem za likwidacją i tez siedzę sama

bo malzenstwo chyba nie ma sensu, za kilkanascie lat nikt nie bedzie bral slubu...bedzie sodoma i gomora a Polska zostane skansenem europy i swiata i tego sie bardzo boje ,kazdy z kazdym :( mieszkam w Lublinie

Gość miałam jedno piwo
ach mieć takiego Johnniego Deppa u boku.. ach .. bo to mój ideał :)

Ja też jestem starą panną, mam 25 lat i jestem dziewicą, a mimo to uwielbiam śluby. Dlaczego jesteś taka zawistna? Przecież trzeba się cieszyć szczęściem innych! Ja bym poszła pogratulować, popatrzyła jak będzie wychodzić w pięknej sukience i westchnęła z żalu, że nigdy takiej nie założę.

Gość miałam jedno piwo
kobieto, ja mieszkam w sąsiednim mieście - Puławy :):)

no tak, skoro kilka malzenstw na swiecie sie rozpadlo to najlepiej zlikwidowac instytutcje malzenstwa heheh

Gość miałam jedno piwo
weź no się człowieku nie podszywaj chociaż, wymyśl se swój nik

samuel_36 - kilka ? w USA co drugi facet zonaty ZDRADZA i takich jest coraz wiecej tam malzenstwo nie ma juz zadnej wartosci, ruchaja sie ile wlezie a potem '' oh God, o maj God '' jęczą do Boga :O hipokryci ta plaga dociera do Polski, mlodzi ludzie sa calkowicie zdemoralizowani

Gość aśss
ja mam tak samo:(tzn nie że nie miałam chłopaka ale w wieku 24 lat jestem samotna,to dobija , przyjaciółka wyszła za mąż a ja jestem tak cholernie samotna,nie mam się nawet do kogo przytulić :(

tylu facetów wokoło nawet wyględnych ciut też a Wy samotne. no cóz z tego , że tylu jest skoro to golasy , biedota nieudaczna, a Wy Niewiasty niebogie nieszczęsliwe takie samotne

Gość No to gdzieś idź
Ja lubie basen jak lato I jak byłam singielką podrywali mnie na komplementy że ładnie pływam.

pacze................e a skad takie dane, ze co drugi facet zdradza? To, ze ludzie sa bardziej zdemoralizowani no cóz takie czasy. Kobiety sie nie szanuja to i mezczyzni nie maja do nich szacunku, czuja ze maja spoleczne przyzwolenie na zdrade...Mysle jednak ze sa ludzie, którzy wiedza co znaczy malzenstwo, wiernosc i prawdziwa milosc, ale nie zawsze sie na takich trafia, bo przeciez to nudni ludzie, spokojni, a 'facet musi przeciez byc zimnym draniem, bo inaczej nie jest facetem' To slowa samych kobiet, które potem jecza i kwicza, ze zdradza, ze nie kocha, ze nie ma szacunku itp

Gość aśss
JA niedawno zakończyłam długi związek,to nie jest tak że chcę być samotna,po prostu nie mogę trafić na odpowiedniego,i nie patrzę na kasę jak to ktoś powiedział to akurat jest zupełnie dla mnie nieistotne

"Kobiety sie nie szanuja to i mezczyzni nie maja do nich szacunku, czuja ze maja spoleczne przyzwolenie na zdrade..." otóż to! a dowodem na to są setki postów na kafe typu "zdradził mnie, jak mu wybaczyć"

Gość aśss
nie da się normalnie pogadać ,co za ułomy

Gość kwiatuszzeek12
ale jestes zalosna