Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnazdoboluu

samotna 36-latka

Polecane posty

Gość żabcia jesteś rozwódką?
rozwódkę- ktoś, kiedyś chciał za żonę. Czyli była spoko towarem. Starej panny nikt nie chciał :(

żabcia4 samotnaazdobolu nnie przejmuj się ja też jestem w twoim wieku i nie mam faceta i jakoś włosów z głowy sobie nie wyrywam z tego powodu, a po co ci facet? do czego ci jest potrzebny? oooooo!!!! Przepraszam bardzo! Chcialem zaznaczyc, ze czasem sie przydajemy, aby przytulic w zimowy wieczór, powiedziec komplement, zrobic ciepla herbate, zrobic masaz po ciezkim dniu w pracy,wesprzec na duchu i takie tam...

Gość samotnazdoboluu
jak zwykle masa durnych podszywow. wiekszosc tych facetow z portali szukalo mlodszej kobiety ale nie po to zeby sie zabawic. ale po to zeby zalozyc rodzine i moc miec dzieci. wiadomo ze taka kobieta o. 40stki to roznie bywa.

no tak rozwódkę ktoś chciał, ale rezultat jest ten sam i dla starej panny i rozwódki 36-letniej, są bez partnerów

Gość to nie zalezy od wieku
kafeteria jest zajbista tak samo jak 19 letnie dziewice to jeszcze gówniary ktore nie powinny sie brac za seks bo maja mnóstwo czasu a juz 20 lat i dziewica to za pózno i ze to normalne nie jest, pewnie brzydka nikt jej nie chcial ...blaba

Właśnie, wiek nie ma nic do rzeczy, to tylko stereotypy. Kobiety w to wierzą i dlatego potem mówi się, że 36 lat to za stara albo, że 20 lat dziewica to nie normalne. Przecież to jest bzdura

Gość samotnazdoboluu
to nie steorotypy tylko biologia

kazdy zegar biologiczny bije inaczej, wiec sam najlepiej wie co dla niego kiedys jest dobre,wiec nie uwazam, aby ustalanie wieku do którego nalezy stracic cnote, zajsc w ciaze, ozenic sie itp mialo jakikolwiek sens.

Gość samotnazdoboluu
zegar biologiczny tyka nieublaganie.znam kilka kobiet ktore wyszly za mąz ok.40stki i niestety na dziecko bylo juz za pozno.

Gość to nie zalezy od wieku
sa mezczyzni ktorzy nie chca dzieci np ci po rozwodzie itd..

Gość samotnazdoboluu
tak wiem o tym ale ja chcialabym miec dziecko

samotnazdoboluu zegar biologiczny tyka nieublaganie.znam kilka kobiet ktore wyszly za mąz ok.40stki i niestety na dziecko bylo juz za pozno. a skad wiesz, ze to wina zegara biologicznego? Dzisiaj co któras para niezaleznie od wieku ma problem z poczeciem dziecka...

Gość samotnazdoboluu
nie uznaje czegos takiego jak seks bez zobowiazan

Gość hbow,,,,,
Bardzo ci współczuję. Ja stoje przed dylematem - rozstać się z mężem czy dać mu szansę i właśnie samotność jest tym czego się boję mimo że mam odchowane dzieci i rodziców. patrzę na szczęśliwe pary na super facetów i myślę - mogę tez to mieć bo mam super faceta, ale nie wierzę i nie ufam że sie zmieni. jak czytam takie posty to chcę dać szansę mężowi ale jak czytam o udręczonych kobietach po 20 latach z mężami alkoholikami to chcę uciekać jak najdalej.

Gość samotnazdoboluu
tak wiem o tym ale jak kobieta w wieku dajmy na to 20 paru lat zacznie starac sie o dziecko okaze sie ze sa problemy zacznie sie leczyc to ma jeszcze jakies szanse na zajscie w ciaze . a taka kobieta kolo 40stki to wiadomo ze na leczenie ma juz malo czasu. czytalam nawet ostatnio ze teraz sporo kobiet zaczyna wczesnie wkraczac w okres menopauzy.wczesniej niz to mialo miejsce kiedys

hbow,,,,, alkoholizm, bo rozumiem, ze o tym piszesz, to strasznie ciezka sprawa, syzyfowa praca, czasem walka z wiatrakami, trzeba miec ogromnie duzo sily, aby sie tego podjac, czasem warto, a czasem okazuje sie ze tylko zmarnowalismy swój czas..

samuel_36 gdyby mężczyźni byli tacy jak to ładnie opisałeś, to nie byłoby tu na forum aż tylu sfrustrowanych rozwódek, starych panien itd......wystarczy poczytać ich posty jaką mają opinię na temat mężczyzn.....jak sie je czyta, to wlos na głowie się jeży..

żabcia4 samuel_36 gdyby mężczyźni byli tacy jak to ładnie opisałeś, to nie byłoby tu na forum aż tylu sfrustrowanych rozwódek, starych panien itd......wystarczy poczytać ich posty jaką mają opinię na temat mężczyzn.....jak sie je czyta, to wlos na głowie się jeży.. z pewnoscia te kobiety nie maja najlepszych doswiadczen z mezczyznami aczkolwiek nie powinny przekreslac z góry wszystkich tylko dlatego, ze same zostaly zranione.

to nie jest wszystko samuel_36 takie proste jak Ci się wydaje, ale miło że masz takie pozytywne nastawienie do tego typu sytuacji:)

Gość ezik
zegar biologiczny i mało czasu, a dziecko to konkret...nie wiem jak taką sytuację rozwiązać .... może zapisać się na siłownie...