Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość aniaBlack
bylam dzisiaj na takiej rozmowie, poszukiwali hostess i kelnerek...nie wiedzialam dokladnie na jakie stanowisko aplikuje poniewaz w ogloszeniu napisali tylko ze poszukuja dziewczyn, kelnerek do pracy do klubu..nie wiedzialam bo pewnie nie tracilabym czasu..mimo ze pani byla wrecz oburzona jak jej powiedzialam ze takie kluby..taka praca jako kelnerka, hostessa czy tancerka w takim miejscu to zwykle robienie z siebie atrakcji dla napalonego faceta ktory podchodzi do ciebie w sposob przedmiotowy..dziewczyny czy wy naprawde nie widzicie ze takie miejsca taka praca godzi w godnosc nas kobiet..przeciez to jest poprostu straszne...co z tego ze stawki wysokie...ich klienenci to zwyczajni szowinisci ktorzy przychodza nabrac apetytu zeby pozniej jakis burdel zaliczyc...przychodza popatrzec na laski ktore wypinaja na nich tylek ..a nie tancza! bo to nie jest zwykly taniec ..i zacznijcie nazywac rzeczy po imieniu .. ktos kto nazywa taki zawod spelnianiem sie w pasji chyba sam przed soba sie tlumaczy z braku jakichkolwiek zasad moralnych i wartosci...tamtej pani podziekowalam za rozmowe i oferte i wyszlam mimo ze probowala mnie jeszcze naklaniac stawka ...a wy drogie panie zastanowcie sie czasem nad soba...

Gość gość
Nie chcę moralizować,daleka jestem od tego.To nie jest miejsce dla dziewczyn z jakimiś wyższym poczuciem estetyki/morale.Nie miałabym oporów by tańczyć na rurze ale jak przemóc się do tego by wykonać lap dance albo prywatny pokaz w pokoiku dwa na dwa gdzie po prostu nie uniknie się kontaktu cielesnego bo stoisz przy facecie na odległość kilkunastu centymetrów.Ty,facet i wiatrak.To bariera nie przejścia.

Gość gość
Startowałam na stanowisko Kierownicze. Mimo doświadczenia na podobnym stanowisku, nie dostałam tej pracy. Bardzo przeżywałam, że nie dostałam tej pracy. A teraz jest mi lżej. Dziękuję za te słowa, mądrych kobiet, które miały do czynienia z firmą EVENT

Gość gość
Hej. Jadę na szkolenie do Krakowa 12 lutego. Jedzie też któraś z was? :)

Gość gość
ja bylam na rozmowie i mam jechac na szkolenie. staram sie o stanowisko kelnerki i mam mieszane uczucia, przeraza mnie torche perspektywa tej calej tematyki. Jednak stanowisko kelnerki nie ma sie nijak do erotyki itd. Przeciez nie bede pokazywac ciala tylko mam podawac drinki. w kazdym razie prosze o jakies info, czy faceci bywaja agresywni co do kelenerek?

Gość gość
Hej! Byłam dziś na rozmowie w sprawie pracy jako kelnerka lub barmanka. Mam się zastanowic i dac odpowiedź do piątku. Wyjazd na szkolenie byłby 19.02. Ktoś jeszcze był na rozmowie w Poznaniu?

Gość gość
hej mam pytanie czy ktoras z dziewczyn pracuje w lubliinie w tym clubie ??

Gość gość
chetnie bym poszła do pracy w tym clubie bo widzie ze bardzo dobra maja opinie chciałabym jakos kelnerka jakie maja wymagania??

Gość gość
ja pracuje w firmie ponad rok i kluby nie mają nic wspólnego z agencja towarzyska, to jest normalny klub z tańcem gogo i nic więcej, osób które pracują w tym klubie nie robią nic złego. Boże jakaś paranoja z tymi stereotypami i zaściankowym myśleniem

Gość gość
no jeżeli chodzi o kelnerkę to trzeba być komunikatywnym, wesołym i fajnie by było znać języki :)))

Gość gość
jeżyk teraz na każdym stanowisku, w każdej pracy się przydaje :-) a z tego co czytałam na innych forach to firma zapewnia naukę jezyka więc super :-)

Gość gość
firma zapewnia lekcje angielskiego dwa razy w tygodniu wiec super :-)

Gość gość
Nie ma się czego obawiać. Ja byłam na skzoelniu w Krk i muszę Wam powiedzieć, że tak się zżyłam z dziewczynami - super laski! Zawsze możen zrezygnować ze szkoelnia, nik na siłę nie trzyma. Szkoliłam się na barmankę. Pracuję już miesiąc. U nas w klubie nie miały miejsca jakieś dziwne, agresywne zachowania klientów więc z tym raczej nie ma problemu.

Gość gość
dokładnie to szkolenie to super sprawa byłam na kelnerke i naprawdę dużo rzeczy się nauczyłam dzięki którym teraz dużo zarabiam:)

Gość gość
selekcjonerka pracuje od 19:30 do ostatniego klienta, wita gości, pobiera pieniądze za wstęp i jest pierwszą wizytówką firmy

Gość gość
no dokładnie, szkolenie fajnie przygotowują do pracy

Gość gość
jak dużo zarabia menadżerka nocna?

Gość gość
managerka ma podstawe i prowizje od utragu, ale zarobki są bardzo wysoki, i tyle jest fajnie, że twoje zarobki zależą od ciebie, od tego jak pracujesz i jaką managerką jesteś.

Gość gość
utargi duże to i procent z tego duży :) to są naprawdę bardzo dobre zarobki, dużo ponad przeciętna - szczególnie w polskich realiach :)

Gość lolitka83
wysokie utargi w tej branży to przecież norma - ceny są przecież zupełnie inne niż w zwykłych klubach :)

Gość gość
gość rozwija się firma szukajac w jednym miescie cały czas ludzi do pracy hmm gdyby to była swietna praca to szybko by był cały personel i nie było by juz rekrutacji a nie cały czas na te same miesca szukaja w tym samym miescie ..

Gość gość
Jednak dziennikarka dotarła do opinii, że zatrudniane dziewczyny są zastraszane psychicznie i wykorzystywane fizycznie, a firma nie płaci na czas. Werbująca ją kobieta oświadczyła, że płatności są co tydzień, z wyjątkiem… pierwszych dwóch, na które można otrzymać pożyczkę. Pracuje się co najmniej od 20.00 do 8.00 następnego dnia. Zarobek hostess to 7 zł za godzinę plus 25 proc. ceny drinka, kupionego jej przez gości. Tancerki mają 50 proc. od drinka. Najtańszy drink dla tancerki kosztuje 120 zł. Klient, zamawiający dziewczynie lampkę szampana za 500 zł, nie wie, że zamiast tego tancerka wypije gazowaną wodę: barmanki nie dodają do drinków alkoholu, za który płacą panowie. Także od tańca na zamówienie tancerka ma 50 proc.; najtańszy taniec prywatny kosztuje 200 zł . Jeśli gość będzie niezadowolony, kierowniczka może zabrać dziewczynie nawet całą tygodniówkę. Dziennikarka była w stanie wytrzymać "w pracy" zaledwie 2 godziny.

ja pracuje w firmie już ponad rok i nie wiem skąd wzieła się informacja że dziewczyny są "męczone psychicznie" - brednie totalne, rotacja stanowisk wynika z tego, ze jest to praca w klubie, i wiadomo jak to w klubie na takich stanowiskach jest wieksza rotacja niż w innych firmach, poza tym większość dziewczyn zarabia na studia, mieszkanie, na swoje cele i zmienia pracę, firma daje mozliwośc zarobku i to bardzo dobrego, ale również są wymagania wobec pracowników, jak w każdej dużej firmie, są otwierane nowe kluby bo firma sie rozwija więc rekrutacja jest prowadzona

Gość diablątko83
ale na czym wogóle polega owo "męczenie psychiczne" ? bardzo się zaciekawiłam :D

Gość gość
Dziwne, ze te watki o Evencie jeszcze nie zostaly usuniete! Przeciez to jedna wielka sciema i wali reklama na kilometr. Sztuczne podbijanie watku, wymyslanie niby pytan, zeby tylko zachecic naiwne dziewczyny do pracy tam. Event (a raczej Cocomo), to zwkly night club. Jak nie dasz d**y to nie zarobisz. I nie wierzcie w te sciemy o jakiejs samorealizacji, tanczeniu z pasji. To zwykly burdel, a dziewczyny tam pracujace to po prostu d***** skoszarowane, a nie zadne super tancerki chcace sie rozwijac. Zwyczajnie sprzedajecie swoje cialo.

Gość anitka86
skąd Ty masz informacje , że w Night Clubach, jakichkolwiek daje się d**y - jak to pięknie ujęłaś? wygląda na to, że masz w tej dziedzinie doświadczenie! czyżbyś była jedną z pracownic usuniętą za spoufalanie się z klientami? bo w Cocomo podpisujesz regulamin iż jest to zakazane więc nie wiem skąd czerpiesz tego typu sensacyjne newsy...

dokładnie tak jest jak pisze anitka nikt nie świadczy w evencie usług seksualnych, jest to całkowicie zabronione! jeśli ktokolwiek złamie regulamin firmy jest dyscyplinarnie zwolniony bez dwóch zdań i już, nie ma takiej opcji!!

Gość magda1100
jestem własnie w trakcie szkolenia w krakowie . jest calkiem spoko , dziewczyny pomocne i mile, ogolnie fajna atmofera