Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość gość
każdy ma swoje zdanie na temat swojej pracy, jeśli ci nie odpowiada praca to ja zmień, a nie pisz swoich żali na forum, ciekawe czy też swoje niezadowolenie wyrażałaś gdy pracowałaś szefowi:p

Gość gość
Bardzo prosto się może podobać. ludzie fajni, atmosfera pozytywna, pieniadze wyplacane wiec nie widze powodu dla ktorego miałoby się nie podobać...

Gość gość
Taka prace to kazdy by chcial;d pisać sobie na forach za grube pieniadze... wez sie zastanów co piszesz...

Gość gość
no dokładnie, atmosfera jaka panuje w zespole jest rewelacyjna, ludzie są super i są to normalni ludzie na poziomie, nie ma w tym nic złego że ktoś pracuje w klubie gogo

Gość gość
Do osoby, która twierdzi, że cocomo to oszustwo: to, że tobie coś nie spasowało, nie znaczy, że ja też mam tu źle się wyrażać o pracy, firmie i koleżankach z pracy. Każdy ma swoje doświadczenia i swoje zdanie, i bardzo proszę nie narzucaj mi swojego!

Gość gość
popieram wpis poprzedniczki:p każdy ma swoje własne zdanie na temat danej pracy i każdy sam decyduje gdzie chce pracować

Gość gość
Też popieram kazdy jest inny i co innego mu sie podoba więc zrobi co dla niego bedzie najlepsze, nikt nie musi go tutaj obsybywac jakimis dobrymi radami...

Gość gość
A w ogóle jest jakaś praca czy firma na którą nikt by nie narzekał ?? Chyba nie ma... zawsze będzie ktoś komu będzie pasowało i ktoś komu pasować nie będzie...

Gość gość
Tez mi sie wydaje ze takowje nigdy sie nie znjadzie! co to kazdemu bedzie pasowała;] cos jest fajnegoi i jest cos mniej fajnego naturalna rzecz!

Gość gość
Najlepiej samemu, na własnej skórze się przekonać :)

Gość gość
skoro tak jest źle w firmach, to niech założy własną firmę;p a nie wylewa swoje żale jak to jest źle i nie dobrze w event

Gość żal ...
Byłam w Łodzi, żeby zacząć pracować. Więc tak konsultantka Karolina i motywatorka Bożena są miłe i fajne (polubiłam ich). Lecz niestety nie przyjęła mnie kierowniczka Magda (nie poznałam jej, Bożena rozmawiała z nią przez telefon), ponieważ nie nadaję na tancerkę bo jestem niedosłysząca i będę miała problem z klientami, chodzi o kontakt tzn. komunikatywność ;/ Prócz tego motywatorka mi powiedziała, że dziewczyny które roznoszą ulotki zarabiają 10 zł na godzinę 2 razy dziennie czyli 4 godziny dzień i 4 godziny noc lub wieczór. To wtedy zarobi 300 zł tygodniowo, a za mieszkanie odjąć minus 100 zł to wynosi 200 zł. Powiem Wam coś, na stronie internetowej pracatancerki.pl/ i tam pokazują jak powinien wyglądać mieszkanie. A to głupota!!!!! Spałam takim brzydkim mieszkaniu jak na kolonii dwupiętrowe łóżko, trochę brak mebli itp. beznadziejne mieszkanie. Poza tym nie zwrócili mi kasę za podróż do Łodzi. Nie idźcie tam do pracy, naprawdę nie kłamię!!!

Gość gość
Oczywiście trzeba bardzo uważać na ta firmę.Mozna sie mocno napracowac i potem nic nie dostać za swoją prace.Sam pomysł Cocomo jest takim pomysłem.Jest tyle fajnych innych lokali gdzie możecie iść popracować i byc normalnie traktowani jak ludzie a nie jak maszynki do robienia pieniędzy .

Gość gość
nie wiem o co wam chodzi, ja byłam na szkoleniu i normalnie dostałam kasę za szkolenie i to na bieżąco, dwa razy w tygodniu, dostałam też zwrot kosztów dojazdu- dałam tylko bilet i też bez problemu. Nie wiem jak wygląda mieszkanie na stronie, ale ja mieszkałam w ładnym, czystym, fajnie umeblowanym i urządzonym mieszkaniu, owszem miałam łóżko dwupiętrowe ale dla akurat to nie problem dla mnie, ale jeśli ktoś jest "księżniczką" to faktycznie trudno mu dogodzić:p

Gość gość
A może nie dpostarczyłaś biletu do tej Łodzi? Zawsze jak ksiegowosc dostanie oryginał biletu to od razu zwraca koszty, osoby szkolace poza tym maja 2 razy w tygodniu wyplacane pieniadz...

Gość gość
Łóżko pietrowe to chyba nic złego mi sie wydaje... wiadomo, że osób szkolących się jest sporo więc nie może miec kazdy indywidualnego pokoju... miejsca by brakło przeciez...

Gość gość
Ja pracuje i nie jestem traktowana jak maszynka do robienia pieniedzy;) ludzie sa fajni, atmosfera super, przyjemnie się pracuje więc nie wiem czemu takie negatywne nastawienie z Waszej strony...

Gość gość
a mi poweidzieli na rozmowie ze jak nie ukończę szkolenia, bo np zrezygnuje albo go nie przejde to nie zwrócą mi pieniędzy za podróż. Nie dziwi mnie to i może poprostu ty tego nie usłyszałaś a teraz wydaje ci się że oni cię oszukali...

Gość gość
Ja też dostaję pieniądze na czas i mieszkam w normalnych warunkach. Z dziewczynami łatwiej się zżyć i łatwiej przez to funkcjonować z dala od domu.

Gość gość
Jak jest tak dobrze to dlaczego Cocomo nazywają obozem pracy ? Mi ta nazwa nie kojarzy sie dobrze.

Gość gość
a skąd wziełaś takie określenie obozu pracy?? to jest po prostu śmieszne, boże ludzie wymyślają takie pierdoły na temat tej firmy że to się w głowie nie mieści:p

Gość gość
A kto nazywa obozem pracy? pierwsze slysze takie okreslenia;/

Gość gość
W obozie pracy to sie chyba pracuje za darmo bez ludzkich warunków prawda? w cocomo pracuje sie normlanie za normalne a nawet dobre pieniadze, wiec nie widze podobieństwa;/

Gość gość
hahaha oboz pracy tez dobre!;d i tylu ludzi dobrowolnie tam pracuje przeciez;d;d

Gość gość
ty mi lepiej podaj choć jedną firme o której się mówi w samych superlatywach...nie ma takich.Zawsze sie znajdzie ktoś kto będzie nie zadowolony i będzie narzekał...

Gość gość
Pewnie, że nie ma firm idealnych gdzie każdy wypowiada się w samych pozytywach... ludzie z natury są różni i każdemu podchodzi co innego przecież...

Gość gość
dziewczyny a słyszałam, że się otwierają nowe kluby? Może mi ktoś powiedzieć w których miastach dokładnie?

Gość gość
Nowe kluby się otwierają w Krakowie, Katowicach i Rzeszowie

Gość gość
Które kluby Cocomo zamykają ?

Gość gość
a czemu mają zamykać???