Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość gość
Nie wal sciemy, bo i tak kazdy juz sie poznal, ze te wszystkie posty z niby wymiana informacji sa pisane celowo przez pracownikow. Kazda szanujaca sie dziewczyna nigdy nie pojdzie do pracy do night clubu. A te, ktore pisza o takiej super atmosferze, wysokich zarobkach sa zwyczajnie tepymi laluniami sprzedajacymi swoje cialo

Gość fortunata16
widzę , że przydałaby Ci się lekcja tolerancji! znasz którąś z tych dziewczyn że tak łatwo je oceniasz? pisząc tego rodzaju uwagi o ludziach których nie znasz pokazujesz jak bardzo tępą osobą jesteś Ty :P

Gość ofelia90
no właśnie! na jakiej podstawie Ty wogóle kogoś oceniasz a taki sposób?! maskara

Gość gość
Kobieta, ktora zarabia w ten sposob jest zwykla szmata i tyle! Przestancie wreszcie zasmiecac forum tymi tematami, bo na kilometr wali reklama pisana przez pracownikow!

jakim prawem oceniasz ludzi którzy legalnie pracują i nie robią nic złego szmatami?? nawet pewnie nie znasz osób które pracują w firmie, a będziesz ich oceniać i krytykować!! niby jakim prawem i na jakiej podstawie??

Gość tezanna
szmatą to jest człowiek który nie ma szacunku do drugiego człowieka, więc bardzo mi przykro drogi gościu (widać, że nawet nie masz odwagi pokazać kim jesteś) szmatą jesteś właśnie Ty...zapewne też bardzo zakompleksioną osobą , która Swoje własne żale wylewa anonimowo na forach.... smuteczek :(

Gość darecka
zgadzam się z przedmówczynią :) nie można w taki sposób oceniać ludzi!

Gość przyszła p
Dziewczyny wiecie może gdzie mogę kupić jakiś fajny jasny (kremowy) płaszczyk do pracy jako promotorka? potrzebuję w sumie już na jutro wieczór ;)

Gość etapp
u Nas dziewczyny podobno na allegro jakieś fajne znalazły :)

Gość olcha71
a jakie są takie średnie zarobki promotorki? może ktoś coś powiedzieć na ten temat?

Gość gość
w dużym mieście na zachodzie kraju jest taki klub,wchodzi facet do środka,siada,skąpo odziane dziewczyny tańczą na rurach,od razu dosiada się do gościa jedna lub dwie lski,gadka,szmatka i proszą o postawienie drinka,a takowy kosztuje 100,70,50zl.Jak stawiasz najtańszy to nosem kręcą,przebitka na alkohol jest ogromna,a zeby śmieszniej było to one wodę piją,facetom podają prawdziwy alkohol,tylko że po kieliszku facet traci świadomość,nie z przepicia,jest podejrzenie że coś dodawane jest do trunków,a potem człowiek budzi się oszołomiony,wychodzi z lokalu lżejszy o kasę jaką miał przy sobie,na drugi dzień okazuje się że z konta zniknelo mu kilka tysi,bo w lokalu przeszukano go dokładnie,łącznie z kartą bankomatową i portwelem,takie praktyki są tam codziennością,najczęściej biorą z konta ok 5000,ale jeden z bywalców stwierdził brak blisko 100 000,i niech nikt nie podważa mojej wypowiedz jak się nie zna,taka jest prawda o Event,sam wstęp do lokalu to 2 dyszki.

totalne brednie, pewnie faceci już przychodzą po jakimś trunku, albo coś wezmą, a wiadomo że na wejściu do klubu ochrona nie stoi z alkomatem i narkotestem, absurdalne są oskarżenia że coś jest dosypywane do drinków w klubie, masakra !!!

Gość misiaczek83
co to za brednie! i jak mamy nie podważać wypowiedzi kogoś kto nawet nie umie podać Swojej tożsamości! skąd czerpane są wogóle takie infomacje? z jakiejś prasy brukowej ewidentnie

Gość lara11
no właśnie ja się zastanawiam jaki ktoś ma interes w tym żeby tak oczerniać firmę bez żadnych dowodów...

oczywiście że to brednie!! przecież jakby to była prawda to przecież firma już dawno nie funkcjonowała, no ludzie trochę rozumu

Gość sebowa
no własnie:) a tu przecież co chwila powstają nowe kluby :D

Gość gość
Hej. Jak dostać się do Eventu, do pracy? Jak Wy zostałyście przyjęte? Przez firmeevent.pl ? Interesuje mnie praca, jako barmanka, kelnerka, może tancerka. Jednak nie wiem czy miałabym na tyle odwagi. Z góry dzięki za odpowiedzi. :)

Gość gość
Po tylu negatywnych artykułach to musicie drogie oszustki bardziej starać się wciskać kity biednym naiwnym dziewczynom. Myślę , że koniec tych oszukańczych klubów Cocomo dobiega końca ,Prokuratura działa.

wyślij swoją aplikację poprzez stronę firmaevent.pl i zaznacz w jakim mieście chcesz pracować, na pewno ktoś się z tobą skontaktuje w najbliższym czasie i zaprosi na spotkanie :-)

Gość gulka8
i co zdziałała ta prokuratura? i kto jest niby oszukańcem? może szanowny gość się przedstawi czy nie ma na tyle odwagi i jest typowym internetowym trollem którego pasją jest oczernianie innych? a na jakim mieście chcesz pracować? ja jestem z Wrocławia i mogę dać Ci namiar na rekruterkę jesli interesuje Cię to miasto :)

Gość mikita
ja jest barmanka i jakoś nie widzę ani niezadowolonych klientów ani nic w Naszym klubie, skąd wogóle takie bzdurne infomacje? może to jakaś niezdrowa konkurencja? to nikomu do głowy nie przyszło?

Gość patrycja145655
nie wiem o co wam chodzi, ja byłam na szkoleniu i normalnie dostałam kasę za szkolenie i to na bieżąco, dwa razy w tygodniu, dostałam też zwrot kosztów dojazdu- dałam tylko bilet i też bez problemu. :)

Gość patrycja145655
ja pracuje w firmie już ponad rok i nie wiem skąd wzieła się informacja że dziewczyny są "męczone psychicznie" - brednie totalne, rotacja stanowisk wynika z tego, ze jest to praca w klubie :)

Gość gość
To popracuj nie w biurze a w klubie to będziesz wiedziała.