Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość debukas
ludzie jaki mobbing? jakie znęcanie się? weźcie Wy się ogarnijcie :P

Gość gość
Poczekajcie jeszcze miesiac z dwa i pozamykaja wszystkie te klubiki! Zwykly burdel i nic wiecej

Gość gość
Nazwa klubów Cocomo bardzo źle się teraz kojarzy . Cocomo kojarzy mi się z oszustwami na dużą skalę , właścicielem z kryminalną przeszłością biednimi zastraszonymi w większości pracownikami oraz z działaniami prokuratury poszukującej pigułki g****u.

firma ponad 20 klubów w polsce, jakby było cos nie tak to już dawno nie funkcjonowała... ludzie troche rozumu

Gość gorajka
no cóż...przekonamy się za dwa miesiące:P ale najłatwiej oskarżać a na jakiej podstawie te oskarżenia i dlaczego nie pochlebne wypowiedzi pojawiają się tylko z poziomu anonimowego uzytkownika? czyzby to wypowiedzi konkurencji próbującej zszargać dobre imie firmy? może ta cała afera to własnie jej zasługa?:P

ludzie podchwycili temat w teraz robią aferę, pewnie 3/4 osób które najwiecej mają do powiedzenia nigdy nie były w klubie a najwiecej gadają

Gość gościówka 83
dokładnie:) niech się wypowiadają pracownicy i goście klubu a nie nie wiadomo kto:P

Gość paulinaNatalia
każdy ma swoje zdanie na temat swojej pracy, jeśli sie komuś coś nie odpowiada to ją zmienia :)

Gość milejdi83
no właśnie:) żyjemy w wolnym kraju przecież :)

Gość JaPracownik
Ludzie, co wy za głupoty opowiadacie i do tego straszycie tych, co chętnie spróbowali by pracy, ale nie są pewni. Jak firma może oszukiwać ludzi, jak zatrudnia ok. 1300 pracowników???Jest legalnie zarejestrowana i z każdym podpisuje umowy cywilnoprawne ????Przecież jakby kogokolwiek oszukała to Ci ludzie tam pracujący sami by się zorganizowali i wymierzyli sprawiedliwość wobec nie uczciwego pracodawcy , czyż nie? a poza tym żyjemy w państwie prawa , więc podpisywane umowy także mają istotne znaczenie, wiec firma nie może sie otako migać skoro jest stroną w umowie...Pomyślcie czasem,zanim zaczniecie wypisywać głupoty...

Gość gość
Poczekamy na wyniki pracy prokuratury.

Gość ingola
praca prokuratury już wre! wszystkie sprawy po kolei zostają umorzone z powodu bezpodstawności zarzutów :P widze, że ktoś tu nie jest na bieżąco :P

głupie gadanie i tyle!!! firma normalnie prosperuje, ludzie się czepiają bo jest to gogo, tylko że ludzie myślą stereotypami

Gość gość
pracowałam i nie życze nikomu takiej pracy ... jrsli ktos czyta i nie wierzy niech idzie i sam sie przekona ale pozniej niech ne płacze... ate pozytywne komentarze to pisza tempe lalunie które musza robic reklame bo one musza zachecac naiwne dziewczyny na prace...wybór należy do kazdego z osobna ja odradzam innym zycze powodzenia

Gość gość
Z soboty na niedzielę wku....ny facet złamał tancerce w Cocomo w Gdańsku nos.

Gość rikitiki89
hoho coraz ciekawsze informacje tu się pojawiają:P ktos ma jeszcze jakies ploteczki na ten temat?

ciekawe że sie ktos wypowiada negatywnie tylko jako gosc i anoniomowo, jesli faktycznie pracowałać i było jak nie dobrze to co po pracowałaś???

Gość Ksama
To gdzie była ochrona jak pobito tancerkę ?

Gość Ksama
To gdzie była ochrona jak pobito tancerkę ?

Gość ingamin
jacy świadkowie:P przecież widać , że to typowe internetowe trolle które pojawiły się tutaj tylko po to żeby siać zamęt ( na bank konkurencja )

Gość pracownica25
Bawi mnie to wszystko co czytam. Pracuję w firmie od ponad 4 miesięcy i nigdy nie spotkałam się z takimi rzeczami jakie tu wypisują te wszystkie anonimowe osoby! To chyba o czymś świadczy. Artykuły, które się pojawiają są już nudne - wiecznie to samo, zero faktów, tylko sztuczne robienie afery. Kluby działają, prokurator nie widzi podstaw do ich zamknięcie wiec sprawa jest jasna! To wszystko jedna wielka BZDURA.

Gość brunonka
ja pracuję w tej firmie juz ponad 1,5 roku i to co tu czytam przyprawia mnie o zawrót głowy...ludzie skąd Wy bierzecie takie brednie? ja rozumiem że wiele osób może być z jakiś tam powodów niezadowolonych ale to dotyczy każdego pracodawcy... prosze podaj przykłady kto niby nie miał umowy? kto niby nie dostał pieniędzy? w jakim mieście to było? bo rzucasz tu oskarżeniami a gdzie są konkrety? bo ktoś komuś coś - bez jaj ludzie na takiej podstawie można oskarżyć każdego o wszystko!

dokładnie, ludzi oskarżają że jest źle i nie dobrze, że firma oszukuje, ale tylko anonimowe wpisy i bez żadnego dowodu czy potwierdzenia, słowa rzucona na wiatr, bezpodstawnie.

Gość filifionka11
a możecie coś powiedzieć na temat tego jak wygląda rozmowa rekrutacyjna? jutro idę i nie wiem czego się spodziewać...

Gość gość
co znowu rekrutereczki uderzaja? czy to kochana pani Monika?

Gość gość
Jak byłam na rozmowie na stanowisko koorydynatoriki to musiałam opowiedzięć coś o sobie, odpowiedzieć na pytania związane z pracą, co bym zrobiła w takiej sytuacji.... itp. Rozmowa przebiegał w bardzo miłej atmosferze :) Nie ma się czego obawiać.