Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość gość
zglosic c****m wyludzenie z powolaniem sie na obecnosc we krwi ghb czy innych substancji i spokoj. kilka takich pozwowpowinno cos zmienic w sprawie dodatkowo naslac na wyludzaczy pip albo kontrole z us i ciekawe jak daleko zabrna

Gość metope
to czemu Drogi gościu nie nasyłasz? czemu wypisujesz jakieś brednie na forach? chyba że cała ta afera to właśnie Twoje pomówienia bo jako biedny i jak widać znudzony sfrustrowny człowiek wypisywanie bredni w internecie to Twoje jedyne hobby i zaintersowania...widac prowadzisz bardzo ciekawe życie - ZAZDROSZCZĘ :P

Gość gość
kiedys pracowalam w klubie i bylo fajnie no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

najpierw klient świetnie się bawi w klubie, zapomina o świecie i liczy się dla niego tylko zabawa i nic więcej, a teraz oczernia bezpodstawnie firmę

Gość osyda
jest dokładnie tak jak piszę przedmówczyni:):) zgadzam się w 100%

Gość inga1232
atmosfera jaka panuje w zespole jest rewelacyjna, ludzie są super i są to normalni ludzie na poziomie, nie ma w tym nic złego że ktoś pracuje w klubie gogo..

Gość gość
znala osobe co tam pracowala no spoko jest :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość Tosia11
jutro jadę na szkolenie na barmankę do Krakowa może macie jakieś rady?:)

Gość Niuuulka
Te z was które wypisują same negatywy to jakies zakompleksione niunie, którym się w zyciu nie wiedzie i wylewają żółć na forach internetowych, ubliżając ludziom, tylko dlatego,że pracują w niszowej branży....żal. Dziewczyny jeśli myślicie o pracy w cocomo to poprostu sprawdzcie to na własnej skórze, bo przecież kontraktu dozywotniego nikt nie podpisuje, idziesz, sprawdzasz, jak ci coś nie pasuje to odchodzisz i tyle...

Gość zolia
ja jestem teraz na szkoleniu w krk:D jest super także nic się nie martw:) mam nadzieję że się gdzieś poznamy w trakcie hehhe

Gość zolia
na barmankę :) bardzo jestem zadowolona:) mam nadzieję , że wszystko zakończy się sukcesem :D

Gość gość
jedzie ktos na szk 14 04 do krk???

Gość gośćA
Hej dziewczyny! Czy któraś z Was doświadczyła pracy jako motywatorka i może mi powiedzieć, o co w niej tak naprawdę chodzi? :)

Gość exmotywatorka
Ciężko w to uwierzyć, ale praca motywatorki polega na motywowaniu, chodzi po ulicy i oferujesz mężczyznom darmowy obciąg jeśli wydadzą w klubie co najmniej 80 zł :( Oczywiście ciągnąć musisz ty i nie ma zlituj bo inaczej wp*****l od ochroniarzy :(

Gość baka12
co Ty za bzdury wypisujesz dziewczyno?!?!??!?!?! jak lubisz robić takie rzeczy to przynajmniej się tym nie chwal bo raczej nie ma czy....jesteś totalnie żałosna!

Gość patrycja14484
dlaczego ilu ludzi tyle wersji? :P

Gość gość
jade na szkolenie do krakowa 14 04 troche mam obawy ale jade he czy ktos jedzie???? dajcie znac!!!!!!

Gość ania465
Ja jestem tancerka, potwierdzam, ze w cocomo sie duzo zarabia, jedynie co moge powiedziec, to ze jednak lepiej na tancerke jechac do innego miasta tak jak ja :)

Gość xosar
ja jestem 15.04 w krakowie może uda się złapać:) na jakie stanowisko Pani aplikuje

Gość gość
http://natemat.pl/98467,cocomo-kluby-go-go-z-urywajacym-sie-filmem-pod-lupa-celnikow-i-skarbowki-wczesniej-zajela-sie-nimi-prokuratura

Gość longis
daj kochany gościu więcej ciekawych artykułów bo widze że prasę śledzisz na bieżąco :P

Gość gość
Wieczorem policja zatrzymała jeszcze cztery osoby zamieszane w sprawę ogołocenia dyrektora z miliona złotych - trzy tancerki z poznańskiego Cocomo oraz pracownicę firmy Event z Krakowa. Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,15807906,Policyjny_nalot_na_nocne_kluby_Cocomo__Piec_kobiet.html#ixzz2z27dPvab