Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość calineczkazokieneczka
Byłam tam w weekend na dniach próbnych wlaśnie. nie mam też wielkiego doświadczenia w branzy gastronomicznej, więc nie mam porównania, ale jak na razie jest nieźle. nie chcę zapeszyć, ale mi się podoba. ale zobaczymy po pierwszej wyplacie ;)

Gość Samatancze
a ja jestem ciekawa jak tam z Ajbej ;) zdecydowałaś się?

Gość mlodyizlosliwy
powaznie takie "oferty" rozwazacie? no no, ciekawa ścieżka kariery przed wami :D ;]

Gość Samatancze
Widzę, że kolejny znawca każdego tematu i każdego klubu zabral głos na naszym forum. bardzo prosze o nie wypowiadanie się, jeśli nie ma się pojęcia co to w ogole za miejsce i nie obrazanie pracujacych w nim osob:/

Gość Samatancze
Widzę, że kolejny znawca każdego tematu i każdego klubu zabral głos na naszym forum. bardzo prosze o nie wypowiadanie się, jeśli nie ma się pojęcia co to w ogole za miejsce i nie obrazanie pracujacych w nim osob:/

Gość HoneyMoney
Tez sie w to bawilam przez jakis czas, pozniej poznalam chlopaka i niestety nie mogl sie pogodzic z tym faktem. ale prace wspominam bardzo milo, naprawde niezle pieniadze, jest ochrona, wiec nikt cie nie tknie, ekipa klubu super, ja moge tylko polecic:)

Gość MlodaPiekna
wbrew pozorom nie taki łatwy kawalek chleba jak sie niektorym wydaje. Pieniadze sa naprawde dobre, tym lepsze im lepiej sie pracuje, ale poprzeczka postawiona wysoko wszystkim pracownikom klubu. natomiast ekipa w porzadku, nie bylo spiec na liniach pracownicy-przelozeni czy pracownicy-pracownicy. polecam, jak ktos chce sprobowac.

Gość majka22222
mją jakieś specjalne wymagania jeśli chodzi o wygląd?

Gość HoneyMoney
wymagania sa, ale uzaleznione od stanowiska. wiadomo, ze tancerki i selekcjonerki musza byc mega atrakcyjne, natomiast kelnerki, barmanki itp. nie musza miec po 1.80 m i wage modelki:) u mnie mila, przyjemna i usmiechnieta buzia wystarczyly. + oczywiscie dobra praca.

Gość HoneyMoney
Zreszta @majka po prostu idz na rozmowe czy zglos sie do nich, to sami ci powiedza, czy pasujesz czy nie :)

Gość MartaPK
Ja z kolei pracuje jako konsultantka w firmie Event:) prowadzę rekrutację na stanowisko tancerek i hostess:) zainteresowane zapraszam:) prowadzimy jak najbardziej kurs tańca, kurs umiejętności rozmowy z klientem:) i angielskiego:) także bez obaw:)możecie też liczyć na miłą atmosferę pracy i wsparcie pracowników:)

Gość :)Wera:)
Witam ja jestem zainteresowana pracą w waszym klubie jak sie umówić na spotkanie?

Gość MartaPK
zapraszam:) za pomocą linku dowiesz się więcej:) http://www.pracatancerki.pl/ i możesz złożyć aplikację:) Zapraszam serdecznie:) i do zobaczenia:)

Gość ciekawadyskusja
Ciekawa stronka:) jeśli faktycznie jest tak jak piszecie to ja tez się piszę:) ile takie tancerki mniej więcej rzeczywiście zarabiają?

Gość MartaPK
Już piszę są to naprawdę fajne pieniądze:) na stronie jest 10 tys. zł ale zarobki są od 8-10 tys złotych a nawet więcej:) mamy piękne stałe tancerki, które "płaczą" jak nie zarobią 8 tys. TYGODNIOWO! więc same widzicie... chwila tańca, muzyka.... ploteczki:) i mamy na wakacje za granicą:)

Gość ciekawadyskusja
:) wakacje za granicą odpuszczę bo znając aferę, o której głośno nie wiem czy wrócę:) ale z chęcią kupię sobie nowe auto:) hehe :)już aplikuję:)

Gość MartaPK
Zapraszam:)

czesc! niedawno zaczelam prace w tej firmie. jestem bardzo zadowolona. juz zarobilam niezla kase, wiec jesli macie dziewczyny jakies obawy to niepotrzebnie! praca jest latwa i przyjemna, a przy tym bardzo dobrze platna:) sprobujcie i same zobaczycie ;)

Gość XiXXioXio
nie wiem z wlasnego doswiadczenia, bo ja tam nie pracuje, ale miesiac temu zaczela w tym klubie prace moja wspollokatorka. i namawia mnie teraz, zebym sie przeniosla, ze mnie wkreci, bo jak sie przylozysz to naprawde mozna z tego wyzyc :) jak tam sobie czytam wypowiedzi na tym forum, patrzac po przyrosci zawartoci jej szafy - chyba sie skusze :D a jakie godziny pracy?

Gość Samatancze
praca od 20 do różnie, promotorki zaczynają wcześniej. Więc zależy jako kto chciałabyś pracować.

Gość !1989!!
super pieknie ladnie ale pytanko do osob ktore tam pracuja. Jak wyglada system wynagrodzenia i co jesli posiadam dziecko? Czy ktoras z was ma podobna sytuacje do mnie?? chetnie bym sprobowala ale nie chce zostawic dziecka a poza tym nie chce pracowac w swoim miesicie. czy jest mozliwosc przeprowadzenia sie jakie sa tego koszty. ile dni w tyg musze pracowac. jakie sa stawki i jaka umowa? Ogolnie pytanie czy moge pracowac posiadajac blizne na nodze, i mam tatuaz na plecach a przedewszystkim nie jestem rozmiarow 36 wiadomo po urodzeniu dziecka troszke przybralam na wadze. czy ktos moze mi podac gdzie mam sie dokladnie zglosic. czy jest prowadzony jakis casting? a co jesli ja przyjade i sie nie uda. ?? jakie sa dziewczyny w klubie i od kiedy faktycznie zaczne zarabiac. ile trzeba czekac na odpowiedz czy moge u was pracowac?? prosze o szczegolowa odpowiedz z gory dziekuje.

Gość DobrowiankaPannazWianka
ho hoo, ktos mocno zainteresowany tematem;p

Gość Samatancze
Ja tak tylko po szybkości dziewczyny, bo musze uciekać, ale @!1989!! z tego co wiem to dziewczyny się mogą przeprowadzić z dzieckiem, są mieszkania służbowe, jakoś dają radę. Blizny i tatuaże to nie jest problem, figurę trzeba zobaczyć, ale zawsze można nad nią popracować ;) a zgłosić się możesz bezpośrednio do klubu, lub przez stronę interentową do konsultantki. więcej napisze jak wroce:)

mam takie pyanie jak wyglada praca w tym klubie? dostałam propozyjcje pracy jako tancerka i czy trzeba sie koniecznie rozbierać? bo akurat to mi nie pasuje i gdy powiedzialam w rodzinie ze chcialabym podjac taka prace to mi odradzaja ze moze to byc oszukane ze potem okaze sie ze mnie za granice wywioza.. a mam dziecko i ciezka sytuavcje materialna.. prosze o odp. dziekuje

Gość calineczkazokieneczka
A ja już jestem po dniach probnych i jest fajnie, zostaje :) z tego co widzialam, to dziewczyny tancza w sukienkach, bieliznie, ewentualnie czasem ktoras sciagnie góre:) aa. i @mala_8625, no coś ty, daj spokoj, to nie agencja towarzyska, za duzo filmow :)

calineczkazokieneczka < dzieki za informacje ja wiem o tym ze to nie agencja to u mnie w rodzinie tak mysla oni sie za duo filmow naogladali ja probuje im wytlumaczyc ale nie chca sluchac.. a chcilabym sprobowac.. no to fajnie wtedy jak w sukienkach oto mi chodzilo ;)

Gość Luckygirl
@1989!!, system wynagrodzenia jest cotygodniowy, dyspozycyjność wymagana jest dość spora, pięc dni w tygodniu musisz mieć. Jeśli chodzi o to kiedy zaczynasz pracować to z teog co wiem zarabiasz juz od pierwszego dnia, nawet jak sie szkolisz to dostajesz za to normalną kasę. Chyba na odpowiedź się nie czeka za wiele ;) Samatancze pewnie wie wiecej.

Gość calinaczkazokieneczka
@mala_8625 no wiem, nie jest latwo ludzi przekonac, ze to nic zlego. al enie przejmuj sie, tylko sprobuj, zwlaszcza jesli chodzi ci to po glowie :)

Gość Lizkaa184
a do mnie się odezwali, idę dzisiaj na rozmowę, jak czegoś sie dowiem to dam znac :)

Gość :)Wera:)
ooo, to koniecznie daj znać jak poszło! i jak wrażenia.