Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość gość
Hej byłam na rozmowie nA stanowsiko kierowniczki wieczornej zmiany mam pytanie skierowali mnie na szkolenie do krakowa i rzeszowa ile trwa to szkolenie

Gość gość
ja mam jechać do krakowa na szkolenie,ale dziwi mnie tylko to ze tak często są ogłoszenia:(

Gość gość
dziewczyny które tam pracowaly ,napiszcie jak jest naprawdę??? czy rzeczywiście są niewypłacalni ?:(

Gość kierowniczka wieczorna
dostałam ofertę pracy na stanowisko kierowniczka wieczorna, i mam jechać na szkolenie 6 stycznia. ktoś jedzie? coś wie? Proszę o odpowiedź

Gość gość
Poczytajcie na forach o Cocomo , Event i Symultance a będziecie wszystko wiedzały co to za firma i czy warto ryzykować .

Gość MartusiaZainteresowana
Cześć. Chcę zasięgnąć opinii o pracy w cocomo w Warszawie. Czy któraś z Was tam pracuje/pracowała? Proszę napiszcie coś odnośnie pracy tam w charakterze barmanki/kelnerki/hostessy

Gość gość
ja pracuje w cocomo :-) jako kelnerka i praca jest normalna jak każda inna :-) normalna, jak na stanowisku kelnerki :-)

Gość gość
praca w cocomo jest normalna praca :-) dziewczyny normalnie pracują i nie robią nic złego, firma normalnie legalnie funkcjonuje i jest wypłacalna.

Gość gość
hej jedzie ktos 20.01.2014 na szkolenie do Krakowa ?

Gość gość
ja jade na sp. ds rekrutacji a czemu pytasz?? też jedziesz :-)

Gość gość
Jak wyglądała rozmowa na stanowisko specjalistki ds. rekrutacji? czy to praca biurowa czy w klubie? i jaką kwotę Ci zaproponowali? Mam rozmowę na w/w stanowisko w Warszawie, bardzo zależy mi na tej pracy i chcę być dobrze przygotowana

Gość gość
Oj głupia ,głupia.

Gość gość
bylam dzis na spotkaniu o prace jako kelnerka.. jakos malo pytan mi zadawala i powiedziala ze jesli mnie przyjmne to zadzwonia do poniedzialku do godz 17 a jeli nie to nie dadza znac... czy u was tez tak bylo?

Gość Gabi 1234
To i tak masz lepiej, bo ja byłam na rozmowie i czekam nadal. Nie powiedziano mi kiedy zadzwonią, tylko tyle ,że do końca tygodnia mają rozmowy. Trzymam kciuki. A w jakim mieście byłaś?

Gość gość
rzeszów ;) a dużo pytań Ci zadawali?

Gość Gabi 1234
Rozmawiałam około 30 min. Byłam pewna, że rozmowa przebiegła naprawdę super, ale odpowiedzi jeszcze nie mam. Startuję na inne stanowisko i nie do Rzeszowa. TRZYMAM kciuki.

Gość gość
a to moja rozmowa trwała ok 10 min.. nie wiem czy może nie byli zainteresowani czy tak wszystkie rozmowy na to stanowisko wyglądają.. Również trzymam kciuki :*

Gość Gabi1234
Firma stawia na otwarte i uśmiechnięte dziewczyny, które nie boją się rozmawiać. Czasami wystarczy chwila, żeby się zorientować czy ktoś się nadaje. Bądź dobrej myśli.

Gość Gabi1234
Daj znać w poniedziałek czy oddzwonili. W pseudo napisz kelnerka Rzeszów. Będę wiedział, że to. Jak do mnie się odezwą to mój ps. to Gabi 1234. Pozdrawiam

Gość Gabi1234
Przepraszam ,że to TY powinno być.

Gość Gabi1234
Mówiliśmy o kelnerkach - to młode energiczne kobiety o miłej aparycji i optymistycznym podejściu do życia. Dlaczego właśnie takie? Ano dlatego, że to jedne z pierwszych osób, z którymi klient ma kontakt w klubie, a nasza firma chce, by klient czuł się w klubie świetnie, by mógł tutaj zapomnieć o codziennych zmartwieniach i przebywać w towarzystwie pięknych i uśmiechniętych kobiet. Kelnerka musi być osobą rozmowną i inteligentną, wiedzieć jak delikatnie nakłonić klienta do wydania swoich pieniędzy w naszym klubie, umieć poprowadzić z nim mądrą rozmowę, nie tylko o pogodzie:) Kelnerka to osoba, która przedstawia klientowi zasady panujące w klubie. Musi ona również umieć z gracją podać klientowi drinka, zadbać o czystość stolika i miłą atmosferę w klubie. Kiedy klient spędza czas z tancerką, kelnerka musi dopilnować, by tej parze nic nie przeszkodziło w miłej pogawędce!

Gość Gabi1234
To znalazłam dla Ciebie na stronie cocomo.

Gość gość
dzięki.. ja właśnie bylam trochę zestresowana bo to moja pierwsza rozmowa.. ale z wyglądem u mnie wszystko ok. dam znać w pon

Gość kelnerka rzeszów
niestety nie zadzwonili..

Gość Gabi1234
Przykro mi. Do mnie też, nie zadzwonili. W moim mieście od ponad tygodnia jest ogłoszenie na wszystkie stanowiska. DLACZEGO????? Nie wiem, są już kluby cocomo( otwarte).Czyżby taka redukcja? Tego nie wiemy. Może spróbujemy za jakiś czas. POZDRAWIAM

Cześć, byłam na rozmowie rekrutacyjnej, przyjęli mnie i 6 lutego jadę na szkolenie do Krakowa. Może któraś z Was też tam jedzie w tym terminie? Sama to się trochę boję, bo mam dopiero 18 lat i sama jadę gdzieś pierwszy raz. byłoby mi raźniej gdybym mogła pogadać z kimś kto tam pracuję.

Gość Gabi1234
USUWAJĄ NIEWYGODNE POSTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość4
Dziewczyny pracuje w evencie ponad miesiąc niema tam żadnych problemów firma jest wyplacalna ludzie mili młodzi za szkolenie i delegacje zawsze.zwracane sa koszty podróży polecam każdemu pracę w cocomo

Gość gość
hej. byłam na rozmowie odnośnie pracy na stanowisku promotorki w clubie cocomo w Rzeszowie. Zaproponowano mi szkolenie na terenie Rzeszowa juz jutro. Czy moze ktos z Rzeszowa pracuje tam i moze sie wypowiedzieć na ten temat ?? Bardzo prosze o szybkie i prawdziwe odpowiedzi.

Gość gość
Super praca na mrozie.GRATULUJĘ