Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takz jedna glupia i tepa

boże.. Jaką idiotkę z siebie zrobiłam... ;///

Polecane posty

Gość takz jedna glupia i tepa

Zacznijmy od tego, że ja cały czas nawijam. Najpierw mowię potem myslę. No i wczoraj siedzielismy u mojej cioci (prawie całaa rodzina tam była) i moja ciotka oznajmiła, że jest w ciąży, a ja się zapytałam tak na cały głos „to kiedy uprawialiscie seks"? Chciałam kuzwa zapytac, ktory to miesiąc. Wszyscy się na mnie popatrzyli i odpowiedzi nie usłyszałam. Jedyne o czym myslałam to żeby w tamtej chwili zapasc pod ziemię. Pozniej jeszcze rodzice wkurwieni, że wstydu robię. No fakt. Jeszcze ta ciotka ma 35lat i nawet jej czesc nie mowię, tylko dzien dobry. W ogole widzimy się 2 razy w roku. Cały dzien to przeżywam. Cały czas mam przed oczami wzrok tych wszystkich ciotek, wujkow itp. Boże, jak mi głupio jest. Kuzwa, kuzwa, kuzwa :////////

Gość kakakaa
to tak jak moja matka gada jak najęta i nie myśli o tym co mówi,wsypała mnie przez to wiele razy bo powiedziała coś o co prosiłam ją żeby nie mówiła

Gość O kuźwa , kuźwa , kuźwa
o kuźwa !!!!! Kiedy koniec wakacji , bo o kuźwa mam tego , o kuźwa DOSYĆ o kuźwa !!!!!

Gość wheidfhw
1. dlaczego nie spytałaś który to miesiąc? 2. czym jest kuźwa?

Gość wheidfhw
no ja nie rozmawiam z dalszą rodziną tak żeby mi się wymknęło coś takiego. chciałaś się pochwalić wiedzą skąd się biorą dzieci? nie rozumiem kuźwa to idiotka w Twoim regionie?

Gość ja pier......
ile masz lat?jesteś blondynką?

Gość kjsrfkmf
E tam, się przejmujesz. trudno, czasu nie cofniesz. Nie wiadomo jak żałosne pytanie to nie jest.

Gość Czerwona spinka
Zdarzyło Ci się pierwszy raz takie coś?

Gość derotte
przeciez mogła uprawiac seks wczoraj a ty myślisz że seks i oczekiwanie na poród ? chyba masz 14 lat