Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes132213

powody do obaw w 1 trymestrze?

Polecane posty

Gość agnes132213

Cześć Dziewczyny, Jestem w 7 tygodniu ciąży. Tydzien temu mialam usg i wszystko niby ok. Dzidzia miala 5 mm serce bilo 115 bpm. Caly tydzien mialam takie mdlosci ze mozna bylo zwariowac oraz bol piersi. Niestety jestem juz po 2 poronieniach i kazdy najmniejszy sygnal odczytuję jako zagrazajacy. Dzis np nie bola mnie tak piersi i zmalaly. Moje pytanie - czy to jest powod do niepokoju czy one musza bolec i byc wielkie caly czas?

Gość agnes132213
dodam ze 1 i 2 poronienie zaczelo sie wlasnie od zmniejszonych i bezbolesnych piersi

Nie, mi raz bolaly, raz nie. Ktoregos razu nagle odeszly mdlosci, nie bylo ich tydzien, pozniej znowu wrocily. Teraz jestem w 36 tc :)

mnie piersi bolały w 7-8 tc później był spokój a następnie pobolewały od 10 do około 13 tc..a co do wielkości to już indywidualna sprawa, moje nie powiększyły zbytnio a jestem w 26 tc wiem, że łatwo się pisze ale może lepiej nie stresuj się na siłę, co ma być to będzie a to, że piersi Cie nie bolą to nie powód do zmartwień

Gość agnes132213
dzieki za slowa otuchy. Jestesmy z mezem po leczeniu i szczepionkach i teoretycznie ciaza jest ok i nie ma juz powodow do odrzucenia ale niestety - to tylko biologia i uczucie lęku pozostaje.