Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty1powa

katar,kaszel PRZY ZĄBKOWANIU

Polecane posty

Gość ty1powa

Czy katar,kaszel mogą być objawem ząbkowania?

Gość ojtam ojtam
ja tak myślałam i do tego była gorączka i za każdym razem okazywało się że zęby swoją drogą sobie szły a była trzydniówka, i angina za drugim razem

Gość ewwwkkaaa
zgodze sie z wami.Moj synus w zeszlym tygodniu goraczkowal i mial katar przez 5 dni.Goraczka byla niska 37,8 i ciagle utrzymywala sie.Bylismy u lekarza,ale lekarka nic nie wysluchala zeby cos na pluckach bylo.Gardelko rowniez czyste.Dzisiaj zagladam do buzki a tu wyszedl nowy zabek.Hmm moze to faktycznie od zabkow a katarek gdzes przypadkiem sie nabyl ...

Gość ty1powa
moja już drugi dzień kicha,kasze, z nosa jej się leje ale gorączki nie ma. i nie mam pojęcia co jej jest?

Gość ty1powa
*kaszle

Gość a powiedz mi...
może to alergia? Może coś właśnie zaczęło pylić?

Gość unikaj
to normalne. Moja córa tez tak miała. I byłam przekonana, że sie rozchorowała a lekarz mnie uświadomił, ŻE OD ZĘBÓW. iNNY POTWIERDZIŁ. Sprawdź jednak to u lekarza - gardło, plucka, oskrzela. Żeby wykluczyć inne świństwo

Gość ty1powa
sprawdzę na pewno tylko dopiero w poniedziałek, ale też najbardziej pasuje mi to do zębów.

Gość zonaKraka
Mój synek tak miał, dopiero za drugim razem skojarzyłam z ząbkami, wychodzą mu seriami i prawie za każdym razem się powtarzało. Zakładam że katar od osłabienia organizmu po prostu, a kaszel był od kataru z tego co zauważyłam. Szkoda dziecka bo nawet katar każdego wymęczy, a co dopiero maluszka, a tu zęby na dodatek...

Niestety wszystkie te przypadłosci moga byc od ząbkowania ale równie dobrze moze to byc poprostu infekcja. Tutaj nigdy nie ma pewnosci. Jesli osłuchowo jest ok to pewnie zebiska :( Tak jak pisałam w innym wątku ja podawałam milifen-na ból i goraczke i psikałam tantum verde - gardło i dziąsełka.